'İbrahim'
Üye
Kesinlikle öyle ama ben daha çok işim gereği sağlamlığa önem verdiğim için c7 düşünüyorum![]()
bencede sağlamlık ama androidi bi denemek lazım sadece symbiana takılı kalmamak lazım
Kesinlikle öyle ama ben daha çok işim gereği sağlamlığa önem verdiğim için c7 düşünüyorum![]()
bencede sağlamlık ama androidi bi denemek lazım sadece symbiana takılı kalmamak lazım

Android li harika telefonlar var ama yılların symbianı da kolay bırakılmıyor..![]()

öle de symbian komedi gibi hele şu 5800 bi asphalt 6 yı bile açamadı yıkıldığım an oldu![]()

Öylede onun symbianla ilgisi yok sadece cihazın yetersizliği ram çok az, symbian^3 de büyük ölçüde çözüldü bu sorunlar![]()

symbian 3 diyosun yani android güle güle yani![]()
symbian^3 anna mükemmel olmuş, E6 aldı arkadaşım cihaz harika okadar program açtık en ufak donma kitlenme yok
![]()
symbian^3 lü cihazlara anna güncellemesi yakında gelecek.
Bence andrıoid alıp riske girmeyin derim nokıa hem sağlam hemde annayla hızlı, gerçekten anlamışlar bu sefer![]()

Arkadaş söyleyeceklerimi söylemiş..![]()

symbian 3 düşünüyorum bende baksana anna falan çıktı işin işine analar girerse durum değişirsen android bi tel al kullan begenirsen bizde bakariz kardeşim![]()

pahalı ya 579 tl ne demek biliyonmu senhmm tamam teşekkur ederim sen o zaman symbian^3 al dene bize soyle![]()

pahalı ya 579 tl ne demek biliyonmu sen![]()

taksitle almak belki mümkün ama genede elimdeki sağlam ken almaya kalkmam benim için hata olur
Bilmezmiyim ben elimdeki teli alana kadaar ne cektim![]()

ben cok anlamam ama oguz sayesınde adroid dedım
oguzcana kesın sor o anlar![]()