arkadaşım ben şahsen beklemeyi sevmeyen bir kişiyimdir. sürekl gelişen bir sistem isterim ayrıca hiç bir sorun yaşatsın istemiyorum C5-03 gibi aldıgıma çok pişmanın ancak kvk ya verdim vve çatlağı düzelttiler.
senin dediğine göre Galaxy SII diyorum şuanlık arkadaşım.
N9 ise çabuk eskiyecek..
Donanımının sağlam olması, bir cihazı uzun yıllar değerli kılar
Gelecek sistem güncellemelerini kaldırmasını sağlar. N8 söndü, Ondan önce çıkan Galaxy S hala değerli.arkadaşım ben şahsen beklemeyi sevmeyen bir kişiyimdir. sürekl gelişen bir sistem isterim ayrıca hiç bir sorun yaşatsın istemiyorum C5-03 gibi aldıgıma çok pişmanın ancak kvk ya verdim vve çatlağı düzelttiler.
senin dediğine göre Galaxy SII diyorum şuanlık arkadaşım.
Nokia'cılar N8 ilk çıktığında, piyasada 1 ghz işlemcili cihazlar uçuşurken, 680 mhz yeter S^3 az sistem kaynağı kullanıyor yazdı yazdı. N8 daha 1 yılını doldurmadan eskidi gitti.. Yavaşlığından donmasından illallah dedirti.
Şimdi aynı Nokia'cılar çift çekirdek neymiş diyorlarDonanımının sağlam olması, bir cihazı uzun yıllar değerli kılar
Gelecek sistem güncellemelerini kaldırmasını sağlar. N8 söndü, Ondan önce çıkan Galaxy S hala değerli.
tabiki galaxy s2. Donanım olarak zaten üstün bide android var yani.

donanım olarak s2 en iyisi ama meego bence süper bi şey. Bence alacak olanlar beklentilerine göre almalı.
Donanım mı?
Meego mu?![]()
Sen hala bazi seyleri anlamiyosun arkadasim.Sistem güncellenmesi güzel yapilirsa donanimin iyi olmasini gerektirmez aksine donanimi daha iyi kullanir.Symbian ilk zamanlarinda çok çok agirdi ama simdi stabilite kazandi.Yapilan güncellemelerle fazla donanim istemedi tam tersi elindeki donanimi iyi kullanmaya basladi.Iste bu yüzden apple ve symbian yillarca kraldi.Ama sizin gibi fandroidler 4 çekirekte koysa ios ve meego'nun tek çekirdekle yaptiklarini agziniz açik izlemeye mahkumsunuz...

Benchmark rekoru kırmayacağıma ve oyun performansının ortada olduğuna göre MeeGo'lu N9'u tercih ederim. Ram'i de yeterli...

Yani siz diyosunuz ki android Windows vista gibi?