Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
bi sitede meego lu n9 un ön siparişlerinin toplandığını ve nokia nın bu yakınlar da bu telefonu dağıtacağını duymuştum istersen bi piyasaya çık bayiilere sor belki 1 ay içinde çıkar piyasaya 2011 in 3. çeyreğinde piyasaya çıkacak bu model yani eylül de falan

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan son karar nedir ?
Galaxy S2 mi N9 mu ? çoğunluk neredeyse n9 diyor

__xXx__

__xXx__

Üye
illa android olsun istiyorsan s2 ama android olması çok ta mühim değil diyorsan n9

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Walla çokda mühim değil anroid olmaması ancak % 65 amroid olmasını istiyorum ;)

nonamex

Üye
Sağlam bir donanım olsun, sürekli bir gelişen sistem olsun , yanımda dev gibi Google, Samsung beni desteklesin, uygulama ve oyun konusunda sorun yaşamayayım diyoranız, Galaxy S2
Ortalama bir donanımla idare ederim, Beklemeye sabrım var, Nokia desteği bıraksa bile geliştiriciler destekler herhalde, oyun uygulama benim için önemli değil diyorsanız, N9

• Beğen
Tepkiler: cascı

cascı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben şahsen beklemeyi sevmeyen bir kişiyimdir. sürekl gelişen bir sistem isterim ayrıca hiç bir sorun yaşatsın istemiyorum C5-03 gibi aldıgıma çok pişmanın ancak kvk ya verdim vve çatlağı düzelttiler.
senin dediğine göre Galaxy SII diyorum şuanlık arkadaşım.

nonamex

Üye
arkadaşım ben şahsen beklemeyi sevmeyen bir kişiyimdir. sürekl gelişen bir sistem isterim ayrıca hiç bir sorun yaşatsın istemiyorum C5-03 gibi aldıgıma çok pişmanın ancak kvk ya verdim vve çatlağı düzelttiler.

Nokia zaten N9'u isteksiz çıkartıyor, asıl amacı Windows Phone işletim sistemli telefonlara yönelmek. 1 tane telefonda kullanılacak bir sistem mi daha iyi gelişir yoksa Google tarafından desteklenen, bir çok telefonda kullanılan sistem mi ? Cevap ortada.

N9'un CPU + GPU + Chipset donanımı GS2'yi geçtim, GS'nin bile gerisinde..

Galaxy S2'de sağlam donanım var, yeni güncellemelerle çok daha iyi yere gelecektir. Zaten yeri iyi :oke: N9 ise çabuk eskiyecek..

• Beğen
Tepkiler: cascı
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nonamex meydani bos bulunca rùya moduna baglamissin hadi hayirlisi bakalim n9 çiktiginda görürüz koskoca google'u samsung'u..
Bende n9 almayi düsünüyorum herkeste olmasini istemem zaten sürekli güncellene s2 al sn hem amdroidli :D

nonamex

Üye
Nokia'cılar N8 ilk çıktığında, piyasada 1 ghz işlemcili cihazlar uçuşurken, 680 mhz yeter S^3 az sistem kaynağı kullanıyor yazdı yazdı. N8 daha 1 yılını doldurmadan eskidi gitti.. Yavaşlığından donmasından illallah dedirti.

Şimdi aynı Nokia'cılar çift çekirdek neymiş diyorlar :ehe Donanımının sağlam olması, bir cihazı uzun yıllar değerli kılar :oke: Gelecek sistem güncellemelerini kaldırmasını sağlar. N8 söndü, Ondan önce çıkan Galaxy S hala değerli.

tabiki89

tabiki89

Üye
tabiki galaxy s2. Donanım olarak zaten üstün bide android var yani.

pRime.

pRime.

Üye

Meego da sürekli gelişen bir sistem. Şimdiden tutuldu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
donanım olarak s2 en iyisi ama meego bence süper bi şey. Bence alacak olanlar beklentilerine göre almalı.
Donanım mı?:oke:
Meego mu? :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Nokia'cılar N8 ilk çıktığında, piyasada 1 ghz işlemcili cihazlar uçuşurken, 680 mhz yeter S^3 az sistem kaynağı kullanıyor yazdı yazdı. N8 daha 1 yılını doldurmadan eskidi gitti.. Yavaşlığından donmasından illallah dedirti.

Şimdi aynı Nokia'cılar çift çekirdek neymiş diyorlar :ehe Donanımının sağlam olması, bir cihazı uzun yıllar değerli kılar :oke: Gelecek sistem güncellemelerini kaldırmasını sağlar. N8 söndü, Ondan önce çıkan Galaxy S hala değerli.

Peki videolar yalan mı söylüyor? Yetersiz gibi mi duruyor meego os? Kusura bakma ama bu sistemi yeni bir symbianmış gibi kötülüyorsun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sen hala bazi seyleri anlamiyosun arkadasim.Sistem güncellenmesi güzel yapilirsa donanimin iyi olmasini gerektirmez aksine donanimi daha iyi kullanir.Symbian ilk zamanlarinda çok çok agirdi ama simdi stabilite kazandi.Yapilan güncellemelerle fazla donanim istemedi tam tersi elindeki donanimi iyi kullanmaya basladi.Iste bu yüzden apple ve symbian yillarca kraldi.Ama sizin gibi fandroidler 4 çekirekte koysa ios ve meego'nun tek çekirdekle yaptiklarini agziniz açik izlemeye mahkumsunuz...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tabiki galaxy s2. Donanım olarak zaten üstün bide android var yani.

sorun orda zaten.
Android o donanımın çoğunu yiyor. Gerisini kullanmaya çalışıyor. :oke:
böyle de iyi ama donanımın hakkını veremiyor android. iOS ve meego'da ise durum böyle değil. :oke:

pRime.

pRime.

Üye
donanım olarak s2 en iyisi ama meego bence süper bi şey. Bence alacak olanlar beklentilerine göre almalı.
Donanım mı?:oke:
Meego mu? :oke:

Benchmark rekoru kırmayacağıma ve oyun performansının ortada olduğuna göre MeeGo'lu N9'u tercih ederim. Ram'i de yeterli...

nonamex

Üye
Sen hala bazi seyleri anlamiyosun arkadasim.Sistem güncellenmesi güzel yapilirsa donanimin iyi olmasini gerektirmez aksine donanimi daha iyi kullanir.Symbian ilk zamanlarinda çok çok agirdi ama simdi stabilite kazandi.Yapilan güncellemelerle fazla donanim istemedi tam tersi elindeki donanimi iyi kullanmaya basladi.Iste bu yüzden apple ve symbian yillarca kraldi.Ama sizin gibi fandroidler 4 çekirekte koysa ios ve meego'nun tek çekirdekle yaptiklarini agziniz açik izlemeye mahkumsunuz...

Milleti fan pervane vantilatör yapıyorsunuz ama, Symbian Anna isimli son Symbian güncellemesini yükledim. 5 aydan sonra karşılaştığım hala GPU hızlandırmasını kullanmayan bir tarayıcı.. Hayal kırıklığı :dry:

Symbian yıllarca kraldı, çünkü alternatif yoktu.. Şimdi Android çıktı, Nokia Symbian'la devam etti yarı yarıya değer kaybetti..

Meego'ya pek lafım yok, N9'daki donanımı zayıf buluyorum..

tabiki89

tabiki89

Üye
Yani siz diyosunuz ki android Windows vista gibi?

tabiki89

tabiki89

Üye
n9 aslında güzelmiş meego da işletim sistemi olarak iyiymiş. Symbian gibi takılmayacaksa iyi aslında. ama neden zamanın şartlarına uyup tegra 2 gibi işlemciler kullanmıyo? Bu telefonda 1.2ghz çift çekirdek işlemci olsa daha güzel olmazmıydı?

Üst Alt