C6-01 mi İdeos x5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadasım admin olsam simdiye 5 kez banlamıstım seni olay çıkarmaktan baska bisey bildigin yok.Telefonlar hakkında bi gıdım bilgin de yok.Milleti telefondan sogutuyosun :angry:
Evet bir android sever arkadaş daha banlanmış :)

PureFood

PureFood

Üye
Evet bir android sever arkadaş daha banlanmış :)

Ee o kadar çok konu dağıtcak mesaj yazarsa şikayetimizi de ederiz dostum ...

Bi çok arkadaş rahatsızdı bu kişiden neyse banlının arkadasından konuşmayalım :ehe

umut681

umut681

Üye
c6-01 öneririm hd video kaydı çok işine yarar.bırakın artık şu çin malını ya samsung önerim yinede önermeyin onu kalitesiz cihaz ya.

----------Eklendi @ 00:29:23 ---------- Yazıldı @ 00:25:52 ----------

çin firmaları pazardan başka bir şeye yaramayn ülke bugüne kadar hiçbir çin firması dikiş tuttutamadı buda tutturamayacak.neden çünkü kaliteye duyulan güven yok.fabrikasyondan bahsetmiyorum direk üretimden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.adamlar o kadar taklitçi o kadar sahtekar ki onlarca sahte apple shop açmışlar bunlar sonradan tespit edilip kapatıldı piyasa sürülen o kadar sahte iphone ne olacak?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
C6-01 :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ olun arkadaşlar :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
M3L!H

M3L!H

Üye
Ben Turkcell'den 3 ay 250 mb internet paketli Huawei ideos x5 aldım. Gayet hoşuma gitmişti başlarda, netteki flash 10.1'leri rahatlıkla açıyordu, 480X800 çözünürlüklü ekrana sahip. Telefonu elime aldım kullandım 15 dk falan. Böyle telefon bi tuhaf kokuyor. Koku ele de bulaşıyor. Hani çin plastikleri çöpten falan üretiliyor diye bir söylenti varya. Ondan şüphelendim. Bir anda huawei'den telefondan soğudum. Bence de sen C6-01 al.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş bence de c6-01 al boşver sen ideos x5 i huawei midir nedir o firmalarla sadece trkcll değil vodafone de çalışıyor vodafone nin de tr de olmayan piyasaya yurt dışında sürdüğü teller var ama nedeni kalitesi, özelliği vs değildir maliyet yükü olmamasıdır o özellikteki cihaz neden o kadar ucuz zannediyorlar x5 i tercih edenler?

hayabusa77

hayabusa77

Üye
ne olcak bu nokia fanlığı kamera 8 ama ortada yok 720p video çekimi var ama rezalet bişey ikisinide inceledm marka olarak iyi olabilir nokia artık battı ideos x5 e gelince kamerası gerçek 5mp 720p video kaydı yapılabliyo bundada ve en önemlisi geliştirebilir bir işletim sistemi kullanıyor ve huawei x5 için gingerbread hazırlıyor son sözüm kesinlikle ideos x5

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben bir nokia fanıyım sen bir android fanıyım ben sana karışmıyorum seninde bana karışma hakkın yok.!
İster batsın ister yükselsin ben kendi safımda mutluyum arkadaş ve hiçbir ama hiçbir telefon beni N8 den vazgeçirebilecek bir meziyete aradan geçen bir seneye rağmen ulaşamadı ...
Forever N8.....

pRime.

pRime.

Üye
ben bir nokia fanıyım sen bir android fanıyım ben sana karışmıyorum seninde bana karışma hakkın yok.!
İster batsın ister yükselsin ben kendi safımda mutluyum arkadaş ve hiçbir ama hiçbir telefon beni N8 den vazgeçirebilecek bir meziyete aradan geçen bir seneye rağmen ulaşamadı ...
Forever N8.....

Vayt be ortak döktürmüş... :D

nonamex

Üye
C6-01 tabiki.

----------Eklendi @ 10:46:17 ---------- Yazıldı @ 10:45:13 ----------

Ne olacak bu fandroidlik

Ideos X5 3.8 inch, C6-01 3.2 inch ekran
Ideos X5 512 Mb Ram + 800 mhz islemci + Adreno 205 GPU ile oyunlarda sorun yaratmaz ve flash 10.3 destegi sunar. C6-01 256 mb ram + 680 mhz islemci + broadcomm bcm2727 gpu ile oyunlarda sorun cikarmaz ama Symbian icin fazla hd oyun yok, olanlarin bir kismida duzgun uyarlanmamis. Flash lite 4 destegide yeterli degil ve telefonun donmasina sebebiyet veriyor. Ideos X5 te 5 mp + AF'li kamera var, C6-01 de 8 mp , af yok. Ayrica ideos X5 daha ince.

Ideos X5 en mantiklisi degil mi ?

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Vayt be ortak döktürmüş... :D

buralar bizden sorulur :d:

----------Eklendi @ 12:12:55 ---------- Yazıldı @ 12:11:14 ----------

Ideos X5 512 Mb Ram + 800 mhz islemci + Adreno 205 GPU ile oyunlarda sorun yaratmaz ve flash 10.3 destegi sunar. C6-01 256 mb ram + 680 mhz islemci + broadcomm bcm2727 gpu ile oyunlarda sorun cikarmaz ama Symbian icin fazla hd oyun yok, olanlarin bir kismida duzgun uyarlanmamis. Flash lite 4 destegide yeterli degil ve telefonun donmasina sebebiyet veriyor. Ideos X5 te 5 mp + AF'li kamera var, C6-01 de 8 mp , af yok. Ayrica ideos X5 daha ince.

tmm hacım sen öyle diyosan öyledir bi konuda sen varsan son nokta koyulmuştur şimdi gidiyorum N8 i satmaya hemen bmw x5 alıcam :kop:
:D

pRime.

pRime.

Üye

buralar bizden sorulur :d:

----------Eklendi @ 12:12:55 ---------- Yazıldı @ 12:11:14 ----------

tmm hacım sen öyle diyosan öyledir bi konuda sen varsan son nokta koyulmuştur şimdi gidiyorum N8 i satmaya hemen bmw x5 alıcam :kop:
:D

:D :ehe :d:

----------Eklendi @ 19:53:47 ---------- Yazıldı @ 19:48:35 ----------

C6-01 ekran cbd amoled. Önceden belirttiğim gibi dandik afli bir kameraya kaliteli afsiz bir kamera tercihimdir. Malzeme kalitesi de önemli tabi. İşlemci hızlı gözükse de gpu iyi değil, her oyunda olmasa da belli oyunlarda c6-01 çok daha iyi ve c6-01 akranlarıyla aynı sistemi kullandığı için telefona özel uygulamayı aramana gerek yok yani uyumsuzlukla uğraşmazsın. Usb otg var bide...

nsoftg

nsoftg

Üye
donanım özellikleri olarak ortasınıf olmasına rağmen neredeyse üst sınıf sayılabilir bunca yıllık nokia kullanıcısı olmama rağmen huawei ideos x5 almayı düşünüyorum...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
kim bilir Huawei'de kullanılan mercek ne kadar kalitesizdir. AF bile kurtarmaz bence. C6-01'de de Carl Zeiss mercek var demiyorum ama Huawei'den daha iyi çeker. Ayrıca dünyanın en iyi ekranlarından Clear Black Display var; Super Amoled'ın en dişli rakibidir. Kimi otoriterlere göre CBD, kimi otoriterlere göre de SA dünyanın en iyi ekranı seçilmiş durumda. S^3 Anna güncellemesi geleceğinden midir bilemem Nokia oyun/uygulama işine de hız verdi. Eskiden Asphalt 6 Nokia telefonlar kaldırılmaz deniyordu ve oyun geç de olsa sonunda çıktı S^3'e. USB on te go özelliği, tv çıkışı, tasarım şıklığı ile C6-01 bariz önündedir Huaweinin. Çünkü telefonda olmayan şey yok.

blackaid

blackaid

Üye
ideos x5 donanımı daha iyi

nonamex

Üye

:D :ehe :d:

----------Eklendi @ 19:53:47 ---------- Yazıldı @ 19:48:35 ----------

C6-01 ekran cbd amoled. Önceden belirttiğim gibi dandik afli bir kameraya kaliteli afsiz bir kamera tercihimdir. Malzeme kalitesi de önemli tabi. İşlemci hızlı gözükse de gpu iyi değil, her oyunda olmasa da belli oyunlarda c6-01 çok daha iyi ve c6-01 akranlarıyla aynı sistemi kullandığı için telefona özel uygulamayı aramana gerek yok yani uyumsuzlukla uğraşmazsın. Usb otg var bide...

Adreno 205 cok kucumseme hocam, N9'daki GPU'dan daha guclu, HTC Desire HD'de falan kullaniliyor. C6-01'dekine gore biraz zayif dogru ama o da iyi bir gpu.