Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 the end ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı
Üye
Bende almak isterdim ama imkan meselesi tabii.
mcnpl4
Üye
n okia maxicep kullanicilarina ozel indirimm yapsa keske..
Evet ya n900 gibi güçlü bir cihazın ülkemizde satılmaması nokia için bir yüzkarasıdır bence.ha satılıyor ama nokia n900 e ülkemizde destek vermiyor maalesef
bırsey sormak istiyorum bnde n8 kullanıorum cddn dokunmatii super yanlız yorum yapan arkadşlarn çoğu n9 bekle dmişler n8 arasnda ne fark olucak? Açıklarsnız swnirm
WeiLSiDe
Üye
Konu Sahibi
İphone 4 aldım ama hiç umduğum gibi çıkmadı. Çok kapalı ya jailbreak yapcan felan şarjı 1 gün gidiyoo. Tek beğendiğim yanı mesaj yazmak çok kolay ekranı geniş olduğu için. Bunun dışında söylenenleri hakedecek bi cihaz değilmiş..
AYNA
Üye
aman aman iphone asla önermem yigen aldı kurcaladım kurcalıcak birşeyi yok bomboi telefon ya..
n9 u bekle derim android istemiyorsun çünkü..
hotboy_ist
Üye
Ben çok düşündüm N8 i satıp Galaxy S2 alacağım. Kendimi bildim bileli Symbian kullanıcısıyım ama artık çocuk oyuncağı gibi geliyo symbian... Android Mars'a gitti biz halla Anna belle diye sayıklıyoruz burda...
Ben çok düşündüm N8 i satıp Galaxy S2 alacağım. Kendimi bildim bileli Symbian kullanıcısıyım ama artık çocuk oyuncağı gibi geliyo symbian... Android Mars'a gitti biz halla Anna belle diye sayıklıyoruz burda...