SE Xperia Neo mu? Arc mı?

Sponsorlu Bağlantılar

enderxelmas

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Neo mu? Arc mı?
öncelikle merhaba arkadaşlar. önümüz ay içerisinde bu telefonlardan birini alıcam ama kararsızım. ikisini SE'nin sitesinde karşılaştırdım.
hemen hemen bütün özellikleri aynı. fakat Neo nun ön kamerasının bulunması kafamı karıştırıyor. Arc'ında tasarımı albenisi var. sizden bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arc daha güzel duruyo tavsiyem :) neoda dediğin gibi ön kamera yok görüşme yapamassın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arc :oke:

ön kamerayı kullanacak mısın sanki :ehe

enderxelmas

Üye
    Konu Sahibi
arc :oke:

ön kamerayı kullanacak mısın sanki :ehe

sende haklısın hocam görüntülü konuşma bu zamana kadar bir bilemedin iki kez yapmısımdır. fikirleriniz için teşekkürler. :)

----------Eklendi @ 19:33:37 ---------- Yazıldı @ 19:31:04 ----------

arc daha güzel duruyo tavsiyem :) neoda dediğin gibi ön kamera yok görüşme yapamassın

tam tersi hocam Neo 'da ön kamera var Arc'da yok. ama ön kamerayıda ne kadar kullanırım orası muamma. fikirlerin için teşekkürler :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sende haklısın hocam görüntülü konuşma bu zamana kadar bir bilemedin iki kez yapmısımdır. fikirleriniz için teşekkürler. :)

----------Eklendi @ 19:33:37 ---------- Yazıldı @ 19:31:04 ----------

tam tersi hocam Neo 'da ön kamera var Arc'da yok. ama ön kamerayıda ne kadar kullanırım orası muamma. fikirlerin için teşekkürler :)

önemli değil. Ben de ilk çıktığında kullandım sonra bıraktım. Bi babam arıyor o da görüntülu değil. Artık mesaj var :ehe

kalkan3434

Üye
Bence Neo almalısın :)

7Fun

7Fun

Üye
arc almalısn tartısmaya gerek yk ıpone4 ve samsung glaxy s2 den bile daha gzl bır cihaz

SouLLeSS81

Üye
Ben neo kullanıyorum.Arc ile pek bir fark yok.Ekran boyutları farklı.Neo kullanıp Arc bakınca sanki neo ya göre ekran zumlanmış gibi geliyor menu görünümü.Aynı görüntüyü sadece daha geniş ekrana yansıtmışlar.Ön kamera olayına gelince internet üzerinde skype ile ben cok güzel görüntülü görüşme yapıyorum.Ayrıca facebook ve googletalk ve cıkınca msn bile kamera desteği verecek o zaman keşke önde kameram olsaydı demeyin.Bence ön kamera cok önemli

fireman87

fireman87

Üye
ARC se'nin amiral gemisidir..

haylaz_7777

Üye
bende ıkı tel arasında kalmıstım ama gıtttım neo aldım cunku batarya suresı daha ıyı gdıyr ayrıca neo da goruntulu konsma var bu ne arc da ne de x10 da mevcut tekfarkı neo nın ekranı 3.7 olması ama daha sırınn

reuges

reuges

Üye
Bence xperia Arc s yi bekle normal arc la arasında fazla bi fiyat farkı yoksa arc s al..

Captain

Üye
eğer hala almamışsan ve para sıkıntın yoksa Arc al, emin olun Arc'ın 1300 Neo'nun da 950 lira olmasının bir sebebi var :oke:

DEMONHANTER

Üye
merhabalar ben xperia neo kullanıyorum ben neo derim çünkü artısı daha fazla arc a göre arkın artısı ekran boyutu bitek onun haricinde dizaynı daha iyi fakat neonun ön kamerası daha sonra sesi arttıran xloud denen teknoloji si war ayrıca arkla arasında 400 lira gibi bi fark war teknosadan 999 tlye aldm ben çok memnunum bana kalırsa neo ayrıca arc ın şöyle dezavantajları war kulaklık girişi yanda buda sen kab alırsan kulaklık ta sıkıntı yasarsın ayrıca arc çok fazla çiziliyor ben neo derim tabiki karar senin fakat şunu unutma bu fiyata alabileceğiin en ii telefonlardan biri

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Tabiki arc al ya usb on the go herşeye değer bence hiç düşünme tabi senin için usb on yhe go önemli değilse sen bilirsin bişie diyemem ama arcta çok büyük neodada usb on the go yok onun için 3.7 inç civarlarında ve usb on the go olan bi SE bekliyorum:naughty::oke:

adam john

adam john

Üye
bence neo sadece arc ın artısı ince oluşu başka artısı yok bütün özellikleri neo ile aynı ekranı büyük olması eksi bi özellik çünkü ikisininde ekran çözünürlüğü aynı ekran büyüdükçede görüntü bozukluğu artar(ne kadar farkedecek diyebilirsiniz uyguklamar için konuşuyorum)neo nun artısıda şu yanınızda fotograf makinası taşımanıza gerek yok arc a göre kamera özellikleri daha gelişmiş ikisininde kamerası aynı fakat farkını internet üzerinden inceleyerek anlayabilirsiniz.bu arada neonun görüntüsü daha gözel arka kısmına baktığınızda kameranın yeri orta kısma daha yakın sanki bi fotoraf makinesi misali bu hava katılmış ama arc için aynı değil klasiklerden onunda sol üst kısımda fotoraf çekimi için zor olur..

y n s c n

y n s c n

Üye
ARC'ta ön kamera yoktu sanırsam problem olmazsa ARC derim.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bence istihareye yatmalısın!
hangisini yeşil renkte görürsen onu al... :)))))

• Beğen
Tepkiler: cotito
adam john

adam john

Üye
:d:d:d:d:d:d

talat5361

Üye
bende arc alacaktım ama o telefonu ancak elinde tutarsin cebe sığmaz cok kaba gorunuyor uzun marlbora yi on cebe koyanlar gibi gorunursun ;)

----------Eklendi @ 00:30:29 ---------- Yazıldı @ 00:29:25 ----------

neo da görüntülü konuşma yok bende kullanıyorum

fibrinojenn

Üye
büyük ihtimalle sana cevap vermek için geç kaldım ama sonradan gelip aklında soru işaretleri olan arkadaşlar içindir bu cevabım:
arkadaşlar ben de arc ya da neo alacağım.
benim için önemli olan kamera ve de hızdır. bu konuda ikisi de aynı -8mp arka kamera,exmor r sensor,1ghz işlemci-
görüntülü konuşmaya muhtaç onsuz yaşayamam diyen bi insan değilim. fakat ileri teknolojinin ne getireceği belli değil. bigün görüntülü konuşma olmadığı için pişman olabilirsiniz ama ekranınız ufak diye pişman olmazsınız. arkadaşlar 3.7inc ten bahsediyoruz :D ve şöyle bir durum var ideal ekran ölçüleri 3.7 inc seçildi yani normal olan neo, anormal olan arc aslında.
gerçi şu da su götürmez bir gerçek : arc'ın ekranında oyun oynamak bi harika yahu !!
ya bu yazdıklarım size şunu almak daha mantıklı dedirtmeyebilir ama kendinize uygun olanı seçmenize bi nebze olsa yaklaştırır.
ha şunu söylemeyi unuttum. arc acayip ince,neo kalın değil. hele arc'ın arka kapağı aman Allahım kaplama kağıdını söküyomuşsun gibi çıt diye kırılacak sanırsın.
galiba neo alacağım ama oyun zevkine de hayır diyemiyorum ya :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt