Nef'i
Üye
Tarzımı değiştirmek istiyorum ?
ben tarzımı değiştirmek istiyorum
şu an saçlarım dağınık,üstüm başım dağınık ben memnunum
ama herkes nedense tuhaf karşılıyor
hiç dışarı çıkımıyorum yaz tatilindemn beri evdeyim herkes sen genç insansın çık dışarı gez dolaş
arkadaşlarının evine git tarzı şeyler söylüyorlar
ama ben daha saçlarımı tarayamıyorum
geçenlerde tarıyordum
annem dediki "ne o yaşlı gibi tarıyorsun saçını,gençler gibi havaya falan dik,farklı modeller dene"
gibi birşey söyledi kendimden nefret ettim
her kuaför'e gittiğimizde (genelde babamla gider,diğer kardeşlerimin saçlarınıda keseriz)
diğer kardeşlerim küçük olduğu için babam onların saçını öğrenci traşı kesiyor
berbat bir model kelden biraz daha saçın kalıyor
ama bana karışmıyorlar sen istediğin modelde kes saçını diyorlar fakat kuaför abi "nasıl olsun" diye sorunca düşünüyorum,düşüyorum bulamıyorum bende "öğrenci traşı" diyorum
aslında hep dıraşıda gezerken bi maske takabilsem ama burası Türkiye uzaylı diye taş atalar
yeni elbiselerde almam gerek şuan sadece 2 gömlek ve 2 pantolonum var ve biri bana büyük geliyor
tabi elbise almak için para gerek bana elbise alacak kadar harçlık vermiyorlar
zaten para isteyemiyorum istediğim zaman git çalış ,yazın senin yaşındaki herkes çalışıyor çırak olarak,sende git çalış kazandığın para sende kalsın istediğini al,diyorlar
ama ben çalışmaktan da korkuyorum şimdi bi yerde çırak olarak çalışacağım patron bana kızacak
ordaki diğer çıraklar benle dalga geçecek ,zaten dışarda nasıl davranacağımı bilmiyorum biri birşey dedimi cevap veremiyorum
bir gün dışarı çıkıp çalışmam gerekecek o gün ne yapacağım bilmiyorum
iyi forumlar
şu an saçlarım dağınık,üstüm başım dağınık ben memnunum
ama herkes nedense tuhaf karşılıyor
hiç dışarı çıkımıyorum yaz tatilindemn beri evdeyim herkes sen genç insansın çık dışarı gez dolaş
arkadaşlarının evine git tarzı şeyler söylüyorlar
ama ben daha saçlarımı tarayamıyorum
geçenlerde tarıyordum
annem dediki "ne o yaşlı gibi tarıyorsun saçını,gençler gibi havaya falan dik,farklı modeller dene"
gibi birşey söyledi kendimden nefret ettim
her kuaför'e gittiğimizde (genelde babamla gider,diğer kardeşlerimin saçlarınıda keseriz)
diğer kardeşlerim küçük olduğu için babam onların saçını öğrenci traşı kesiyor
berbat bir model kelden biraz daha saçın kalıyor
ama bana karışmıyorlar sen istediğin modelde kes saçını diyorlar fakat kuaför abi "nasıl olsun" diye sorunca düşünüyorum,düşüyorum bulamıyorum bende "öğrenci traşı" diyorum
aslında hep dıraşıda gezerken bi maske takabilsem ama burası Türkiye uzaylı diye taş atalar

yeni elbiselerde almam gerek şuan sadece 2 gömlek ve 2 pantolonum var ve biri bana büyük geliyor
tabi elbise almak için para gerek bana elbise alacak kadar harçlık vermiyorlar
zaten para isteyemiyorum istediğim zaman git çalış ,yazın senin yaşındaki herkes çalışıyor çırak olarak,sende git çalış kazandığın para sende kalsın istediğini al,diyorlar
ama ben çalışmaktan da korkuyorum şimdi bi yerde çırak olarak çalışacağım patron bana kızacak
ordaki diğer çıraklar benle dalga geçecek ,zaten dışarda nasıl davranacağımı bilmiyorum biri birşey dedimi cevap veremiyorum
bir gün dışarı çıkıp çalışmam gerekecek o gün ne yapacağım bilmiyorum

iyi forumlar