Tarzımı değiştirmek istiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Tarzımı değiştirmek istiyorum ?
ben tarzımı değiştirmek istiyorum
şu an saçlarım dağınık,üstüm başım dağınık ben memnunum
ama herkes nedense tuhaf karşılıyor
hiç dışarı çıkımıyorum yaz tatilindemn beri evdeyim herkes sen genç insansın çık dışarı gez dolaş
arkadaşlarının evine git tarzı şeyler söylüyorlar
ama ben daha saçlarımı tarayamıyorum
geçenlerde tarıyordum
annem dediki "ne o yaşlı gibi tarıyorsun saçını,gençler gibi havaya falan dik,farklı modeller dene"
gibi birşey söyledi kendimden nefret ettim
her kuaför'e gittiğimizde (genelde babamla gider,diğer kardeşlerimin saçlarınıda keseriz)
diğer kardeşlerim küçük olduğu için babam onların saçını öğrenci traşı kesiyor
berbat bir model kelden biraz daha saçın kalıyor
ama bana karışmıyorlar sen istediğin modelde kes saçını diyorlar fakat kuaför abi "nasıl olsun" diye sorunca düşünüyorum,düşüyorum bulamıyorum bende "öğrenci traşı" diyorum
aslında hep dıraşıda gezerken bi maske takabilsem ama burası Türkiye uzaylı diye taş atalar :ehe
yeni elbiselerde almam gerek şuan sadece 2 gömlek ve 2 pantolonum var ve biri bana büyük geliyor
tabi elbise almak için para gerek bana elbise alacak kadar harçlık vermiyorlar
zaten para isteyemiyorum istediğim zaman git çalış ,yazın senin yaşındaki herkes çalışıyor çırak olarak,sende git çalış kazandığın para sende kalsın istediğini al,diyorlar
ama ben çalışmaktan da korkuyorum şimdi bi yerde çırak olarak çalışacağım patron bana kızacak
ordaki diğer çıraklar benle dalga geçecek ,zaten dışarda nasıl davranacağımı bilmiyorum biri birşey dedimi cevap veremiyorum
bir gün dışarı çıkıp çalışmam gerekecek o gün ne yapacağım bilmiyorum :ağlarım:
iyi forumlar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu yasta calısmak iyi olur gercekten para kazanırsın özgüven kazanırsın hayatı anlamaya baslarsın.Cünkü yapacagın bir işte türlü türlü insanla muhattap olacaksın.Tarz konusuna gelince kıyafetler ve saclar önemlidir.Ben sac olayını saatlerce aynanın karsısında dura dura kendime uygun birşeyler buldum.
Ama sunuda yapma kesinlikle hani yeni model erkek tipleri olur ya ne hayatla ilgili bildiği hiçbirsey olmayan sadece hayatını karı kızdan ibaret sanan saclarını dikmenin ötesine götüren tipler var bunları kızlar seviyor nedense ama kızlar seviyor diye falanda böyle olma:D

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
-omer-

-omer-

Üye
kardesm naptın sen ya?? okul falan yok mu senn?? :d::d: git bi kuaförde falan calıs ama salaş takılma orlarda aldgn ilk parayla kendne ucuzundan 1-2 tişört al zaten yırtık pantalonlar falan moda :naughty::naughty:

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
emo ol.

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

nefret ediyorum onlardan
zaten niçin emo olduklarınıda anlayamadım

----------Eklendi @ 13:13:18 ---------- Yazıldı @ 13:12:06 ----------

kardesm naptın sen ya?? okul falan yok mu senn?? :d::d: git bi kuaförde falan calıs ama salaş takılma orlarda aldgn ilk parayla kendne ucuzundan 1-2 tişört al zaten yırtık pantalonlar falan moda :naughty::naughty:
bu yasta calısmak iyi olur gercekten para kazanırsın özgüven kazanırsın hayatı anlamaya baslarsın.Cünkü yapacagın bir işte türlü türlü insanla muhattap olacaksın.Tarz konusuna gelince kıyafetler ve saclar önemlidir.Ben sac olayını saatlerce aynanın karsısında dura dura kendime uygun birşeyler buldum.
Ama sunuda yapma kesinlikle hani yeni model erkek tipleri olur ya ne hayatla ilgili bildiği hiçbirsey olmayan sadece hayatını karı kızdan ibaret sanan saclarını dikmenin ötesine götüren tipler var bunları kızlar seviyor nedense ama kızlar seviyor diye falanda böyle olma:D
o tiplerden de nefret ediyorum olmam öyle :ehe
ama çalışamıyorum işte :(

xserhatx

xserhatx

Üye
Kardeş Takma kafaya boşver alışırsın elbiseyi de al pazardan 5 milyona 5 tişört giy kafana göre

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
benim de durum pek farklı degil.24 saat evdeyim.hep aynı tişörtleri giyiyorum.evde 40 tane tişört var ama 1 i beyaz.insanlarla konuşurken kızarıyorum.berber desen bende ögrenci traşından başka bilmiyorum.ama davranışlarımı degiştirmeye karar verdim.sonuç olarak bir insanı davranışları belirler.

• Beğen
Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
benim de durum pek farklı degil.24 saat evdeyim.hep aynı tişörtleri giyiyorum.evde 40 tane tişört var ama 1 i beyaz.insanlarla konuşurken kızarıyorum.berber desen bende ögrenci traşından başka bilmiyorum.ama davranışlarımı degiştirmeye karar verdim.sonuç olarak bir insanı davranışları belirler.
hiç böyle biri olduğunu bilmiyorum
yeni avatarında süpermiş o tarz birşey arıyordum

----------Eklendi @ 13:34:05 ---------- Yazıldı @ 13:33:35 ----------

aynı yaştayız
ergenlikten mi acaba tüm bunlar ? :hmmm

-omer-

-omer-

Üye
okul ne hocam okulll?? lise mi hangi lise onu söylee :D ona göre tavsye verelm

-omer-

-omer-

Üye
örnegn bi fen lisesiyse fazla havya gerek yoktur.. o biçim :D

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
bende 15 yaşındayım aynen senin gibiyim kardes

-omer-

-omer-

Üye
ne kadar asosyal insanmıssınz ya :D bari bilgsyarda profesyonel olun da bi bise yarasn evden ckmadgnz :D ( hakaret veya asagılama anlamayn)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hiç böyle biri olduğunu bilmiyorum
yeni avatarında süpermiş o tarz birşey arıyordum

----------Eklendi @ 13:34:05 ---------- Yazıldı @ 13:33:35 ----------

aynı yaştayız
ergenlikten mi acaba tüm bunlar ? :hmmm
galiba ergenlikten.eskiden abilerimde de vardı.

----------Eklendi @ 14:02:26 ---------- Yazıldı @ 14:01:38 ----------

ne kadar asosyal insanmıssınz ya :D bari bilgsyarda profesyonel olun da bi bise yarasn evden ckmadgnz :D ( hakaret veya asagılama anlamayn)
bilgisayar konusunda biraz birşeyler ögrendim.zaten ögrenmem lazım,çünkü liseye bilişim bölümü olarak girdim.

• Beğen
Tepkiler: Nef'i ve -omer-
gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
kesin ergenlikk

-omer-

-omer-

Üye
işi ergenliğe bağlamayın arkadas bende 16 yasmdaym bende yok mesela

Uruloki

Uruloki

Üye
birde kendimi asosyal sanırdım vay arkadaş ??!!! Şaşırdım kaldım beyler yapmayın az çıkın dışarı bakın etrafta ne var herkes sana bakmıyor ki ne yaptığın umurlarında değil git çalışta bence sonuçta diyelim çırak oldun dediğin olayda başına geldi 1 ay hadi bilemedin 2 ay sonra sen hatılamıcan gülenler ise 1hafta sonra hatırlamayacak

• Beğen
Tepkiler: -omer-
mangdaşire

mangdaşire

Üye
işi ergenliğe bağlamayın arkadas bende 16 yasmdaym bende yok mesela
benim ögretmenlerimden duyduguma göre ergenliginde evreleri var gibi birşey.yaş 15 ken biraz içimize kapanık olurmuşuz.yaş 16 ya gelince az daha olgunlaşır,insanlarla konuşabilcek hale gelirmişiz.17 oldumu hafiften çocuk gibi olurmuşuz 18 iken al anaokuluna koy o derece kötü oluyor diyorlardı :D

• Beğen
-omer-

-omer-

Üye
atıyolar biyerlernden ;)