N8'e dikey qwerty klavye kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi

skydrive sistemi değiştiği için artık tüm paylaşımları klasör olarak veriyor. açılan yerden htc dikey yatay adlı rar dosyasını indirirsen içinde hepsi mevcut.

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
Htc Melez klavyeyi yeniden güncelledim arkadaşlar. aralık çubuğuna sağa sola çizik çekerek imlecin sağa sola hareket etmesini sağlayabiliyoruz artık.

'den htc-melez.bdskt dosyasını indirip c:\data\baiudu\input\touchskin klasörüne kopyalayoruz. daha sonra baidu programını çalıştırıp 3.menüden tekrar htc-melezi seçip aktif ediyoruz.

distakjo

distakjo

Üye
dostum telde baidu dosyasını bulamadım. c ye de d ye de baktım yoktu :S

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
dostum telde baidu dosyasını bulamadım. c ye de d ye de baktım yoktu :S

hocam ilk mesajdaki baidu programını kurdunmu? kurmadıysan zaten görünmez. kurduysan ve telefonun kendi dosya yöneticisinden bakıyorsan c telefon hafızasında data içinde değil direk baidu klasörü vardır.

----------Eklendi @ 09:48:36 ---------- Yazıldı @ 09:47:58 ----------

Baidu qwerty klavye kullananlar için Htc yatay ve dikey klavyeyi tekrar düzenledim. Noktalama işaretlerinin yeri değişti, yatay klavyede sık kullanan simgeler ana klavyede yoktu onlar eklendi.

adresindeki klasörden HTC Yatay-Dikey isimli zip dosyasını indirip içindekileri ilgili klasörlere atıyoruz. htc-melez dosyasını c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne htc-yatay dosyasınıda c:\data\baidu\input\touchskinw klasörüne atıyoruz. burada c ile ifade edilen sürücü 254 mb'lik telefon hafızasıdır.

dosyalar kopyalandıktan sonra baidu programı çalıştırılıp 3. menünün 1. ve 2. seçeneğinden klavyeler tekrar seçilmelidir.

ilk defa kuracaklar için baidu.rar dosyası güncellenmiş htc klavyesini zaten içerdiğinden buradaki işlemleri ayrıca yapmalarına gerek yoktur.

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
iddia ediyorum bu klavyeyi görünce anna çıkınca dahi bunu kullanmaya devam edeceksiniz. ki ben öyle yapıyorum. klavye çok fonksiyonel oldu. alttaki yeni tuşlarla metnin başına yada sonuna gitme, tümünü seçme yada tümünü silme,kesme kopyalama yapıştırma tek tıkla.

kullanmak için

adresinden htc-dikey-melez dosyasını indirip c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne atıp baidu programını çalıştırıp 3. menüden aktif etmeniz gerekiyor.

ilk defa kuracaklar ilk mesajı incelemelidir.

mcrunner

mcrunner

Üye
hiç gerek yok bence annada zaten qwerty olucak

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
klavyeyi yeniden güncelledim arkadaşlar.. yenilikler: i harfi için ayrı bir tuş, ok tuşları, boşluk çubuğuna sağa yada sola çizgi çekince - ve _ işaretleri.

kullanmak için

adresinden htc-melez-edit dosyasını indirip c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne atıp baidu programını çalıştırıp 3. menüden aktif etmeniz gerekiyor.

konuyu ilk defa görenler ilk mesajdan nasıl yapılacağını öğrenebilir.

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Peki bende çinli anna yüklü bu klavyeyi yükleyebilirmiyim iphone olanı ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anlatim war 1 sayfada.. Hatta ahmetdemircim nickli arkadasta da anna yuklu ama bunu kullaniyo yanilmiyorsam.. Anlatim karisik geldiyse konunun sahibine ozel msj da atabilirsin..

----------Eklendi @ 18:31:32 ---------- Yazıldı @ 18:30:09 ----------

hatta bende elimden gelen yardimi yaparim:oke:

• Beğen
Tepkiler: WeiLSiDe

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi

Yeni Klavye. Bence süper oldu. hem dikeyi hem yatayı var. sadece yatayda alt paneldekiler yok. den userty.rar indirip içindeki dosyaları gerekli yerlere atarsınız.

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi

iphone üşerty dik klavye. yukardaki linkten iphoneuserty.bdskt 'yi indirip gerekli yere atıp aktifleştiriniz.

ayhan124

Üye
cok tesekkurler arkadaşım...annayı beklemekten bunaldık.. cok iyi oldu bu pro....yanlız orijinal klavyesindeki yüz ifadelerini bunda nasıl bulup kullanıcaz...yardımcı olursan bir teşekkür daha......

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi

ŞOK ŞOK ŞOK!.. buda oldu. dünyada bir ilk. türkçe f klavye artık n8 cep telefonunuzda:) 'dan f-iphone dosyasını indirin. nereye atacağınızı zaten biliyorsunuz:)

----------Eklendi @ 10:57:28 ---------- Yazıldı @ 10:53:48 ----------

cok tesekkurler arkadaşım...annayı beklemekten bunaldık.. cok iyi oldu bu pro....yanlız orijinal klavyesindeki yüz ifadelerini bunda nasıl bulup kullanıcaz...yardımcı olursan bir teşekkür daha......

hocam bu iphone klavyesinde sanırım yok fakat üşerty klavye kullanıyorsan. () olduğu tuşun yanındaki üstünde sym yazan tuşa yukarı doğru çizik atarsan o ekran açılıyor.

----------Eklendi @ 10:59:33 ---------- Yazıldı @ 10:57:28 ----------

enterin solundaki tuş

• Beğen
Tepkiler: KELGER

kaancıkım

Üye
teşekkürler

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
indiriyorum.