bicer79
Üye
Ben bugün c6-01 aldım. gio yu filan boşver. c6-01 mükemmel![]()
Arkadasım performans istiyorsan eger gio mio bosver sen.Hemen gidip C6-01 alıyosun telefon suanda kampanyada 750 liradan 599 liraya indi fiyatı.Kaçırırsan büyük apttallık olur afedersin
allahım ya bır karşılaştırın gio ile x6 ve c601 i herşey ortaya cıkar zaten
C6-01 İşletim sistemi Symbian
İşlemci çekirdek sayısı 1
CPU hızı 680 Mhz
RAM 256 MB
Gio:Android
İşlemci çekirdek sayısı 1
CPU hızı 800 Mhz
RAM 512 MB
Seçim senin performans farkı ortada
Hocam sen hangi gio dan bahsediyosun yapma gözünü sevim sen bari yapma.X6 bile kalitede seste kamerada video da kafalar gio'yu C6-01 tur bindirir yapmayın allah askına.
----------Eklendi @ 23:37:58 ---------- Yazıldı @ 23:36:09 ----------
Rakamlarla fazla hasır nesirsin matematigin 4 tü sanırım.Neyse ben bu rakamların sana yansıyan kısmını anlatmak isterdim ama elimde tüg bitti yaza yaza mutlak biri çıkar anlatan.Ayrıca gio'nun ram miktarına bak bakalım biraz sisirmis gibi olmayasın.277 Mb ram'i ikiye katlamıssın resmen.Performans için oyun falan dersen gio'nun rami düsük kalıyor android için ve çözünürlügüde C6 ve X6'ya göre yerlerde..

Aynen Furkan symbian'da bi uygulama 3 mb ram yerken androidde 5-10 mb yiyor.Hele oyun için falan söz etmeyin gio tam bir felaket.Ekran çözünürlügü düsük.Gpu yeterli degil islemci zaten sınırda.Yani niye ucuz diye soruldugunda cevabınızı alıyorsunuz gio'da.Ama nHD çözünürlügü bulunan amoled cbd ekranlı islemciyi daha verimli kullanan hd video kaydı yapabilen çizilmez ön yüzeyli ekranlı usb on the go destekli bir telefon ile gio'yu karsılastırmak bana çok komik geliyor bilmem bana katılanlar olur mu.Gio'daki RAM bi android için yetersiz. Symbian'da ise o RAM yeterli.
android biraz fazla istiyor.
Symbian ise az malla çok iş hesabı![]()

galaxy gio al arkadaşım symbian aynı syimbian 3 4 olması altadmasın seni modası geçince görecegiz syimbian 3 ü![]()