Telefon Tavsiyesi maximum 600 tl ye kadar telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
maximum 600 tl ye kadar telefon tavsiyesi
selam arkadaşlar maximum 600 tl ye kadar telefon almak istiyorum telefonu hediye olarak alıcam görüntüsü kibar zarif ve ince olması önemli ayrıca fotoğraf çekimi iyi olması önemli
diğer özellikler önemli değil yardımlarınız için teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
X6 8GB diyorum.Tasarım ve zerafette üstüne varsa bi adım öne çıksın da görelim :pro:

__xXx__

__xXx__

Üye
c6-01 bence daha ötesi yok

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ;)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
performansı da önemsiyorsan 5800,x6 gibi tellerden uzak dur samsung gio uygun bence hem performans hemde tasarım olarak arka kapak pek hoş değilmiş galiba ama 600tl'ye kusursuz bulunmaz zaten :oke:

• Beğen
Tepkiler: 61semih
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadasım performans istiyorsan eger gio mio bosver sen.Hemen gidip C6-01 alıyosun telefon suanda kampanyada 750 liradan 599 liraya indi fiyatı.Kaçırırsan büyük apttallık olur afedersin :pro:

• Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ben bugün c6-01 aldım. gio yu filan boşver. c6-01 mükemmel ;)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aynen c6-01.daha android alınmaz,yeni çıktı az daha gelişmesi lazım.yakında annası da geliyor,o zaman tam olacak.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
C6-01 İşletim sistemi Symbian
İşlemci çekirdek sayısı 1
CPU hızı 680 Mhz
RAM 256 MB

Gio:Android
CPU hızı 800 Mhz
RAM 512 MB
Seçim senin performans farkı ortada

Arkadasım performans istiyorsan eger gio mio bosver sen.Hemen gidip C6-01 alıyosun telefon suanda kampanyada 750 liradan 599 liraya indi fiyatı.Kaçırırsan büyük apttallık olur afedersin :pro:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
allahım ya bır karşılaştırın gio ile x6 ve c601 i herşey ortaya cıkar zaten

Hocam sen hangi gio dan bahsediyosun yapma gözünü sevim sen bari yapma.X6 bile kalitede seste kamerada video da kafalar gio'yu C6-01 tur bindirir yapmayın allah askına.

----------Eklendi @ 23:37:58 ---------- Yazıldı @ 23:36:09 ----------

C6-01 İşletim sistemi Symbian
CPU hızı 680 Mhz
RAM 256 MB

Gio:Android
CPU hızı 800 Mhz
RAM 512 MB
Seçim senin performans farkı ortada

Rakamlarla fazla hasır nesirsin matematigin 4 tü sanırım.Neyse ben bu rakamların sana yansıyan kısmını anlatmak isterdim ama elimde tüg bitti yaza yaza mutlak biri çıkar anlatan.Ayrıca gio'nun ram miktarına bak bakalım biraz sisirmis gibi olmayasın.277 Mb ram'i ikiye katlamıssın resmen.Performans için oyun falan dersen gio'nun rami düsük kalıyor android için ve çözünürlügüde C6 ve X6'ya göre yerlerde..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hocam sen hangi gio dan bahsediyosun yapma gözünü sevim sen bari yapma.X6 bile kalitede seste kamerada video da kafalar gio'yu C6-01 tur bindirir yapmayın allah askına.

----------Eklendi @ 23:37:58 ---------- Yazıldı @ 23:36:09 ----------

Rakamlarla fazla hasır nesirsin matematigin 4 tü sanırım.Neyse ben bu rakamların sana yansıyan kısmını anlatmak isterdim ama elimde tüg bitti yaza yaza mutlak biri çıkar anlatan.Ayrıca gio'nun ram miktarına bak bakalım biraz sisirmis gibi olmayasın.277 Mb ram'i ikiye katlamıssın resmen.Performans için oyun falan dersen gio'nun rami düsük kalıyor android için ve çözünürlügüde C6 ve X6'ya göre yerlerde..

Gio'daki RAM bi android için yetersiz. Symbian'da ise o RAM yeterli. :oke:
android biraz fazla istiyor.
Symbian ise az malla çok iş hesabı :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gio'daki RAM bi android için yetersiz. Symbian'da ise o RAM yeterli. :oke:
android biraz fazla istiyor.
Symbian ise az malla çok iş hesabı :oke:
Aynen Furkan symbian'da bi uygulama 3 mb ram yerken androidde 5-10 mb yiyor.Hele oyun için falan söz etmeyin gio tam bir felaket.Ekran çözünürlügü düsük.Gpu yeterli degil islemci zaten sınırda.Yani niye ucuz diye soruldugunda cevabınızı alıyorsunuz gio'da.Ama nHD çözünürlügü bulunan amoled cbd ekranlı islemciyi daha verimli kullanan hd video kaydı yapabilen çizilmez ön yüzeyli ekranlı usb on the go destekli bir telefon ile gio'yu karsılastırmak bana çok komik geliyor bilmem bana katılanlar olur mu.|-)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Osmanlı Evladı

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hediye olarak alacağım alacak arkadaş bayan olduğu için oyun ve uygulamalarla uğraşmaz ama kaliteli fotoğraf çekmesi ve ayrıca görünümün şık zarif olması lazım bu yazdığınız telefonlar içinde en iyi fotoğraf çeken hangisi ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bana göre ikisinide boşver huawei ideos x5 al çoğu açıdan c6-01 den üstün ama hediye olsun zarif kibar olsun diyorsan c6-01 de mantıklı geliyor senin kararın.

----------Eklendi @ 00:56:17 ---------- Yazıldı @ 00:55:29 ----------

Üsteki yorumu görmedim o zaman bende c6-01 den yanayım.

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
huawai x5 bende düşündüm ama marka olarak pek güven vermedi adı çin malı gibi sanki kullananlar çok memnun gözüküyor ama hediye alacağım için çin malı dandik bir ismi var o yüzden kararsızım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadasim kiz arkadasina aliyosan çin mali falan alayim deme.Piyasayi biliyolar demedigini birakmaz çin mali bu diye :aha:
X3 al bayiliyolar o telefona bide motorola v3 :d: Saka bi yana C6-01'i bu firsat varken yakala bence 750 liradan 599 lira düsmesi çok iyi bir tercih haline getiriyor onu. :good:

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
sanırım en iyi seçim c 06 olacak teşekkürler yardımlarınız için

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy gio al arkadaşım symbian aynı syimbian 3 4 olması altadmasın seni modası geçince görecegiz syimbian 3 ü :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
galaxy gio al arkadaşım symbian aynı syimbian 3 4 olması altadmasın seni modası geçince görecegiz syimbian 3 ü :)

İsletim sistemine göre telefon mu alınır arkadasım.Bagnazlıgı birak gio nerde C6-01 nerde.Biraz gerçekçi yorumlar yapın herkes bi tutturmus bitti diye.S^3 galaxy serisinin yarısını elinde oynatir aklında bulunsun.Çünkü düsük donanım ve özellikte cihazlar degil S^3'lü cihazlar...

Üst Alt