Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'i sadece kamerasından ötürü mü tavsiye ediyorsunuz? ben fotodan önce şarjı uzun gitsin istiyorum da ayrıca yakın çekim derken yakınlaştırmayı mı kastediyorsunuz yoksa yakından foto çekmeyi mi? ve af nedir, yokmuş ya hani

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01'i sadece kamerasından ötürü mü tavsiye ediyorsunuz? ben fotodan önce şarjı uzun gitsin istiyorum da ayrıca yakın çekim derken yakınlaştırmayı mı kastediyorsunuz yoksa yakından foto çekmeyi mi? ve af nedir, yokmuş ya hani

c6-01 in ömrü zaten karşılaştırmışsınız arada sadece 1 saatlik zaman var. kullanıma bağlıdır bu cihazların ömrünün tükenmesi. sürekli oyun oynayan ve video izleyen birisine sadece 1 gün ancak dayanabilir.kullanıma bağlıdır yani. AF auto focus dur. yani yakında cekim. yakınlastırma olarak değil de yakın mesafe cekimlerinde biraz daha bulanık cıkar o kadar. bu telefonda sevdiğim özelliklerden bazıları usb den şarz edebilme ve flash bellekleri telefona takıp kullanabilme özelliği. ben c6-01 i tavsiye ediyorum.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
flash bellek takılıp kullanılabiliniyor mu ya çok iyiymiş

blackaid

blackaid

Üye
trident wt5 hiç düşünme al herseyi var android çift sim flash

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
iyi bakalım peki bu telefonları en ucuz nerelerden alabilirim, tekno marketlerden mi yoksa cep tel dükkanlarından mı, yoksa nokia shop veya gsm operatör mağazalarından mı?

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
iyi bakalım peki bu telefonları en ucuz nerelerden alabilirim, tekno marketlerden mi yoksa cep tel dükkanlarından mı, yoksa nokia shop veya gsm operatör mağazalarından mı?

TeknoSA ve Vatan Computer de satılıyor şu an.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
c6-01 :oke:

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Galaxy s2 den sonra Galaxy ace derim

Ocean258

Ocean258

Üye
750 verebılıyorsan bekle bıraz daha bendekı telefonu al Lg optımus black.. aradıgın tum ozellıklere sahıp bı telefon.. fıyat olarakta ozellıklerıne bakılınca en ıyı smartphone.. tavsıye ederım

technoblue

technoblue

Üye
750 verebılıyorsan bekle bıraz daha bendekı telefonu al Lg optımus black.. aradıgın tum ozellıklere sahıp bı telefon.. fıyat olarakta ozellıklerıne bakılınca en ıyı smartphone.. tavsıye ederım

arkadaşa katılıyorum. bütçenin üzerine biraz daha koyarak lg optimus black almanı tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletmi sistemi ve 1ghz işlemciye sahip. android 2.3'e güncellenmesi mümkün. hızı oldukça iyi. nova display ekran teknolojisi sayesinde parlaklık mükemmel. tasarımı oldukça başarılı. wifi direct ve 2mp ön kamera mevcut. kalite konusunda lg dünya devleri arasında. işini hayli hayli görecek bir smartphone. fiyatı da özelliklerine göre çok çok iyi. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone denilebilir.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
olabilir, bekleyebilirim onu da ekliyorum öyleyse alternatiflerim arasına. teşekkürler. ama hala bir soruma tam olarak cevap alamadım. en ucuz nereden alabilirim?

y n s c n

y n s c n

Üye
arkadaşa katılıyorum. bütçenin üzerine biraz daha koyarak lg optimus black almanı tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletmi sistemi ve 1ghz işlemciye sahip. android 2.3'e güncellenmesi mümkün. hızı oldukça iyi. nova display ekran teknolojisi sayesinde parlaklık mükemmel. tasarımı oldukça başarılı. wifi direct ve 2mp ön kamera mevcut. kalite konusunda lg dünya devleri arasında. işini hayli hayli görecek bir smartphone. fiyatı da özelliklerine göre çok çok iyi. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone denilebilir.

bencede öyle bir imkanın olursa LG Optimus Black...

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
bencede öyle bir imkanın olursa LG Optimus Black...

ama fiyatı 1 milyar bunun, 750 değil?

bir de arkadaşlar bu nete girme mevzuu nasıl oluyor? ben normal wireless üerinden gireceğim evimde olduğu için. yani herhangi bir net paketine abone olmayacağım. bu fark eder mi?

dj_dewintt

Üye
arkdaslar ben yurt dsından tel getircem türküyede imeil attırcam burda actırcam telden internete girersen beim tel kapanırmı

futbol123

futbol123

Üye
Nokia c6-01 almalısın:oke:

dj_dewintt

Üye
yok arkdasın öyle demedim yurt dışıbdan gelen telefonlo internete girersen kapanırmı dedim

fireman87

fireman87

Üye
P503 neden dersen eğer android 2.3 ginger bread :oke:

buket2

buket2

Üye
android işletim sistemi sadece oyun için değil tüm uygulamalar için geçerlidir. google marketten ücretsiz indirebilirsin uygulama ya da oyunları... eğer mesajlaşmak istiyorsan en rahatı qwerty klavyedir... dokunmatık ekranda alıştıktan sonra çok rahat... telefon tavsiyesine gelince 5 mp kamerası,menü geçiş hızı, uzun şarjı, parlak dokunmatik ekranı, google marketi ile android froyo işletim sistemine sahip optimus me yi öneririm ben... fiyatı 400-450 tl civarında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt