c6-01'i sadece kamerasından ötürü mü tavsiye ediyorsunuz? ben fotodan önce şarjı uzun gitsin istiyorum da ayrıca yakın çekim derken yakınlaştırmayı mı kastediyorsunuz yoksa yakından foto çekmeyi mi? ve af nedir, yokmuş ya hani
flash bellek takılıp kullanılabiliniyor mu ya çok iyiymiş
iyi bakalım peki bu telefonları en ucuz nerelerden alabilirim, tekno marketlerden mi yoksa cep tel dükkanlarından mı, yoksa nokia shop veya gsm operatör mağazalarından mı?
750 verebılıyorsan bekle bıraz daha bendekı telefonu al Lg optımus black.. aradıgın tum ozellıklere sahıp bı telefon.. fıyat olarakta ozellıklerıne bakılınca en ıyı smartphone.. tavsıye ederım
arkadaşa katılıyorum. bütçenin üzerine biraz daha koyarak lg optimus black almanı tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletmi sistemi ve 1ghz işlemciye sahip. android 2.3'e güncellenmesi mümkün. hızı oldukça iyi. nova display ekran teknolojisi sayesinde parlaklık mükemmel. tasarımı oldukça başarılı. wifi direct ve 2mp ön kamera mevcut. kalite konusunda lg dünya devleri arasında. işini hayli hayli görecek bir smartphone. fiyatı da özelliklerine göre çok çok iyi. bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone denilebilir.
bencede öyle bir imkanın olursa LG Optimus Black...
yok arkdasın öyle demedim yurt dışıbdan gelen telefonlo internete girersen kapanırmı dedim