Legendary^6 5230 RM-588 [72 MB RAM] C6v20 / Güncelleme 20.05.2011

Sponsorlu Bağlantılar

erhan402

Üye
mardok ayıpsin forum her girdiğimde senin legandry v50 gözlüyorum c6 dan başka bir port bekliyorum daha üst nokia modelleri

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi

ertgrl mrmi

Üye
çok güzel ve kullanışlı olmuş ama 2 tane sorun yaşadım ben;
1. Sett. Wizard açılmıyor
2. Komuşma yaparken ses kaydı almıyor.
Başka sorun yaşamadım elinize sağlık....

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel ve kullanışlı olmuş ama 2 tane sorun yaşadım ben;
1. Sett. Wizard açılmıyor
2. Komuşma yaparken ses kaydı almıyor.
Başka sorun yaşamadım elinize sağlık....

artık bu sürüm için destek vermiyorum
yeni sürüm çıkartıyorum nokia 5230 v50.0.001 için onu bekleyin 1 haftaya kadar hazır olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
mardok senden de güzel cfw bekliyoruz. 5230 un gücünü görenler şaşırıyor ne de olsa :) Ram olarak N97 ve 5800 ı geçtik cfw lerimiz ile. Ben telefonuma yasak getirmedim. İstediğim yazılımı her an flashlayabilirim. Zaten bu amaçla almıştım iyi de oldu. Şuan yaptığım en iyi cfw, ofw editin. Çünkü hem 40 mb a yakın boş alanı vardı hem de core vs. herşeyi editleyebildim. Senden daha güzel cfw bekliyorum.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok senden de güzel cfw bekliyoruz. 5230 un gücünü görenler şaşırıyor ne de olsa :) Ram olarak N97 ve 5800 ı geçtik cfw lerimiz ile. Ben telefonuma yasak getirmedim. İstediğim yazılımı her an flashlayabilirim. Zaten bu amaçla almıştım iyi de oldu. Şuan yaptığım en iyi cfw, ofw editin. Çünkü hem 40 mb a yakın boş alanı vardı hem de core vs. herşeyi editleyebildim. Senden daha güzel cfw bekliyorum.

dur bakalım şu an modluyorum sonuç ne olacak zaten mod işine son veriyorum bu sene ygs-lys derdi var
bayrama kadar zaman var olduğu kadar bayramdan sonra bu cfw ile 1 sene gidecem :Do yüzden hatasız birşey yapmaya çalışıyorum güncelleme derdi olmasın diye

bu arada 5230'dan üstün performanslı bir s60v5 yok performans konusunda kimse bizimle yarışamaz (h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230 un adını ve namını gerekirse yabancı sitelerede duyururuz. Ben yapmayı düşünüyorum ama örneğin dailymobile gibi ırkçı bir siteye konu açmak için zahmete girmeyi istemiyorum :ehe

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
5230 un adını ve namını gerekirse yabancı sitelerede duyururuz. Ben yapmayı düşünüyorum ama örneğin dailymobile gibi ırkçı bir siteye konu açmak için zahmete girmeyi istemiyorum :ehe

dm de ne ırkçılığı yaptılar ki :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
73 tema hepsi önizlemeli şekilde upload edip tek link olarak yayınlamak istedim. Herşeyi ingilizce olarak açtım. Fakat arşivde birkaç Türkçe kelime vardı. Konu "İngilizce dışında başka dillerde paylaşım yapmaktır" şeklinde bana özel mesaj atılıp konu silindi.

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
hee :D ya boşver biz bize yeteriz Türk'ün Türk'ten başka dostu yok :turkiye:

ModderFurkan

Üye
Şimdi ayıp ettiniz :ehe 5800'da 79.07 mb boş ram rekorunu ben kırdım :aha: gelin kapışak :ehe:naughty:

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ayıp ettiniz :ehe 5800'da 79.07 mb boş ram rekorunu ben kırdım :aha: gelin kapışak :ehe:naughty:

şimdi sen 5800'da 79 bulduysan bizim de 80 bulmamız lazım ama rambo sana havale ediyorum daha orjinal fwye dönemem :D C6 ile uğraşıyorum şu aralar

ModderFurkan

Üye
Şimci ayıb ettin :ehe açılışta iptal ettiğim programları bi görsen;10-15 tane falandı :d: gaza getirmeyin 85'e çıkarım valla :naughty::ehe

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Şimci ayıb ettin :ehe açılışta iptal ettiğim programları bi görsen;10-15 tane falandı :d: gaza getirmeyin 85'e çıkarım valla :naughty::ehe

inanmayacan ama dün rüyamda C6 fwde 82 mb gördüm :D dedim hayır ola içimde bi umut var :D acaba çıkabilirmiyim?Boşuna görmedik heralde o rüyayı :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
mardok, bizim 5230'a eklenen yeni özellikler bi hayli ram götürüyor. Şimdi slide to unlock gibi nimetlerden ram için vazgeçmek gelmiyor içimden :ehe

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
mardok, bizim 5230'a eklenen yeni özellikler bi hayli ram götürüyor. Şimdi slide to unlock gibi nimetlerden ram için vazgeçmek gelmiyor içimden :ehe

aynen slide to unlock ve ev ekranı için kullanıyorum C6 yı
5230a tuş kilidi geldi ama ev ekranı gelmez :D

ModderFurkan

Üye
3-4 mb ram yiyo bu slide unlock

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Alışmaya başladım slide to unlock a :) Ama ram için Allah ne verdiyse kullanmaya razıyım. Zaten şuanki yaptığım ofw editte biri starter rsc lere bakarsa kaç tane programı devre dışı bıraktığımı görebilir. Slide to unlock ve bazı yeni özellikler olmasa güzel bir ram değeri görebilirdim belkide.

Üst Alt