mardok
Üye
şu anda portlama işlemi ile uğraşıyorum binh24'ün portu sorunlu daha sonra modlara geçecem hadi bismillahbirkaç kişiden birisi benim![]()

şu anda portlama işlemi ile uğraşıyorum binh24'ün portu sorunlu daha sonra modlara geçecem hadi bismillahbirkaç kişiden birisi benim![]()

çalışmalara başladım bakalım hadi hayırlısımardok ayıpsin forum her girdiğimde senin legandry v50 gözlüyorum c6 dan başka bir port bekliyorum daha üst nokia modelleri

çok güzel ve kullanışlı olmuş ama 2 tane sorun yaşadım ben;
1. Sett. Wizard açılmıyor
2. Komuşma yaparken ses kaydı almıyor.
Başka sorun yaşamadım elinize sağlık....
Ram olarak N97 ve 5800 ı geçtik cfw lerimiz ile. Ben telefonuma yasak getirmedim. İstediğim yazılımı her an flashlayabilirim. Zaten bu amaçla almıştım iyi de oldu. Şuan yaptığım en iyi cfw, ofw editin. Çünkü hem 40 mb a yakın boş alanı vardı hem de core vs. herşeyi editleyebildim. Senden daha güzel cfw bekliyorum.mardok senden de güzel cfw bekliyoruz. 5230 un gücünü görenler şaşırıyor ne de olsaRam olarak N97 ve 5800 ı geçtik cfw lerimiz ile. Ben telefonuma yasak getirmedim. İstediğim yazılımı her an flashlayabilirim. Zaten bu amaçla almıştım iyi de oldu. Şuan yaptığım en iyi cfw, ofw editin. Çünkü hem 40 mb a yakın boş alanı vardı hem de core vs. herşeyi editleyebildim. Senden daha güzel cfw bekliyorum.
o yüzden hatasız birşey yapmaya çalışıyorum güncelleme derdi olmasın diye
5230 un adını ve namını gerekirse yabancı sitelerede duyururuz. Ben yapmayı düşünüyorum ama örneğin dailymobile gibi ırkçı bir siteye konu açmak için zahmete girmeyi istemiyorum![]()

Şimdi ayıp ettiniz5800'da 79.07 mb boş ram rekorunu ben kırdım
gelin kapışak
![]()
C6 ile uğraşıyorum şu aralarŞimci ayıb ettinaçılışta iptal ettiğim programları bi görsen;10-15 tane falandı
gaza getirmeyin 85'e çıkarım valla
![]()
dedim hayır ola içimde bi umut var
acaba çıkabilirmiyim?Boşuna görmedik heralde o rüyayı 
mardok, bizim 5230'a eklenen yeni özellikler bi hayli ram götürüyor. Şimdi slide to unlock gibi nimetlerden ram için vazgeçmek gelmiyor içimden![]()

ama onsuz da olmuyor3-4 mb ram yiyo bu slide unlock