nokia ayıp ediyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
nokia ayıp ediyor !!
yaa arkadaşlar bugün gezinirken nokia bayisine gittim servisteki telefonum geldi mi diye sormak için.. n9 gelecek mi diye de sordum ama aldığım cevap şok etti.. gelmeyecek diyo adam yaaa... twitter da falan yazılar var dedim onlar hikaye diyor :off::off::off::off::kotu::kotu:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
adam ayıp ediyor, kabak nokia'ya patlıyor. ohh ne ala...

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve pRime.
eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
quad4core

quad4core

Üye
neden gelmiyecek acaba

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
eloptan masallar :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: bu_rakrak
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Peki FCC deki fotolar nedir ? MicroUSB girişinin orda ki Nokia Kom A.Ş. Damgasını sorsaydın ? Ağzı olan konuşuyor. Şuan TR'ye geleceğine dair daha fazla kanıt var. Kanıt vurgusu yaptım laf değil :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
uribaju

uribaju

Üye
her turlu gelir sonucta kullanicilar icin yapilmis bir telefon gelmemesindeki mantik ne?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Mesela N900 de gelmedi. İlgi görmeyeceğini fln sandılar galiba.

Ama Nokia şuan biraz sıkıntıda kendi toplaması lazım. Türkiye'de gözü kapalı Nokia Telefon olacak bir sürü insan var :) Bende geleceğini düşünüyorum. Bazı Nokia Shoplarda Önsipariş alınmaya başlanmış bildiğim kadarıyla Bu bölümde vardı konu.

Micro SD Genişletmesi yok galiba, Batarya söküp takmada yok heralde o kadar video izledim göremedim öyle birşey :) Birde Yerleşik Qwerty klavye

Benim için tek eksiği bunlar olur bu telefonun.Overclock edince zırt pırt şarj etmek istemem doğrusu. Batarya değiştirmek iyi olurdu.

technoblue

technoblue

Üye
ya şu anda üretimde olan bir nokia n9 olduğu bile muamma hepsi nokia'nın ayakta kalmak için ortaya attığı senaryolar bile olabilir. bunu ancak bekleyip göreceğiz.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Türkiye'ye göndermeyin diyen o adam değil kardeş.. tr ye gelmeyecekmiş... kesin ve net.. beklemeyin boşuna

Adam nerden biliyor Nokia'nın Ceo'su mu aramış da söylemiş ona?? her markanın yeni modeli için söyleniyor bu.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gelir herhalde.gelmezse satış oranları düşecek çünkü.n95 le uçurdular,5800 la paraları topladılar,n8 ile kandırdılar,gelmezse n9 ile bitirirler.

PureFood

PureFood

Üye
Bu nokia bayileri boş muhabbet call centerlar da öyle . bilgi vermiyorlar hiç çok tavım bu nokia çalışanlarına

Uruloki

Uruloki

Üye
ya nokia türkiye facebook ve twitter hesabında tanıtım videosunu paylaştı sonra mynokiablog da ve başka sitlerdede fcc id sinde belgeleri filan hep belli her türkiyey nokia cihazda bulunan nokia kom a.ş. yazısı cihazda mevcut olduğu görülüyor ki bazı shoplar sipariş alıyor gibi bir şey

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Bence Nokia Smartphone'larıyla birlikte elemanlarını da bir gözden geçirmeli, adam gibi bilgi vermelerini sağlamalı eğer daha kaliteli hizmet vermek istiyorlarsa!!:off:

fireman87

fireman87

Üye
N9'u göndermezse eğer insanların aklında bir soru işareti kalıcak, nokia türkiye pazarından çekilecekmi...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
ya şu anda üretimde olan bir nokia n9 olduğu bile muamma hepsi nokia'nın ayakta kalmak için ortaya attığı senaryolar bile olabilir. bunu ancak bekleyip göreceğiz.

Güzel saçmaladın şimdi. Yani Nokia 92 bin tane N950'yi hayrına dağıttı öylemi ?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
herkes bisey diyor zamanla görcez

Uruloki

Uruloki

Üye
hakketen technoblue süper uçtun adamlar N950 yi dağıtıyor millet uygulama yapsın diye ki şimdiden dolu uygulama olduğu söyleniyor

pRime.

pRime.

Üye
hakketen technoblue süper uçtun adamlar N950 yi dağıtıyor millet uygulama yapsın diye ki şimdiden dolu uygulama olduğu söyleniyor

var zaten bir sürü uygulama hasan, videolarda bir sürü hd oyun uygulama gördüm.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Özellikle FCC onayından sonra çok prototip dağıtıldı. Videolar çoğaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt