Nokia n9 ve Samsung galaxy s2 video

Sponsorlu Bağlantılar

eç038

eç038

Üye
zaa otelefon galaxy s ve emin olun galaxy s2 n9 u parçalar . Ayrıcadaha piyasaya çıkmamış ve kimsenin kullanmadığı bu telefonu bukadar övmeyin . Rezalet bi tel olabilir ve tel elinizde patlar paranızada yazık olur

----------Eklendi @ 10:02:57 ---------- Yazıldı @ 09:59:13 ----------

100 den fazla uygulama açacakmış aynı anda he .sana iyi uykular kardeşim

piyasaya çıkmamış telefon için onca video var.. biraz ilgi duyan biri olsaydık bile -ki değiliz aşırı ilgiliyiz nokiaya- bunları izlediğimizde gördüklerimizi paylaşırdık.. telefon resmi verilerle ispatlıyor ne olduğunu sen ne diyorsun.. ayrıca şunu unutma ki teknolojinin gelişmesi ile neler yapılabildiğini gösteriyoruz sen ordan ne gerek var 100 prg kullanmaya diyorsun... e o zaman hd oyunları oynamayın canım ne gerek var, o zaman binlerce programı kurup telefonun özelliklerine özellik katmayın ne gerek var, e o zaman güzel fotolar çekmeyin ne gerek var, e o zaman gps i kullanmayın ne gerek var, e o zaman ..............

hasılı sizin samsungunuzun çift işlemci koyup onu kullanacak işletim sistemi koyamayadığı s2 nizin yapamadıklarını, nokia işletim sistemi sayesinde n9 a 1 ghz tek çekirdek işlemci ile koymuş.. siz müzik dinlerken mesaj yazmaya korkacaksınız bataryam ısınmasın diye.. n9 u olan adam filmini açıp izlerken mesajını da yazacak e postasına da bakacak isterse hiçbirini kapatma ihtiyacı duymadan girip internetinde sörfünü yapacak... olay budur :islik:islik:islik:P:

• Beğen
Tepkiler: pRime.

chuck33

Üye
hasılı sizin samsungunuzun çift işlemci koyup onu kullanacak işletim sistemi koyamayadığı s2 nizin yapamadıklarını, nokia işletim sistemi sayesinde n9 a 1 ghz tek çekirdek işlemci ile koymuş.. siz müzik dinlerken mesaj yazmaya korkacaksınız bataryam ısınmasın diye.. n9 u olan adam filmini açıp izlerken mesajını da yazacak e postasına da bakacak isterse hiçbirini kapatma ihtiyacı duymadan girip internetinde sörfünü yapacak... olay budur :islik:islik:islik:P:
Harika açıklamışsın dostum. :)

• Beğen
Tepkiler: eç038
OneByOne*

OneByOne*

Üye
piyasaya çıkmamış telefon için onca video var.. biraz ilgi duyan biri olsaydık bile -ki değiliz aşırı ilgiliyiz nokiaya- bunları izlediğimizde gördüklerimizi paylaşırdık.. telefon resmi verilerle ispatlıyor ne olduğunu sen ne diyorsun.. ayrıca şunu unutma ki teknolojinin gelişmesi ile neler yapılabildiğini gösteriyoruz sen ordan ne gerek var 100 prg kullanmaya diyorsun... e o zaman hd oyunları oynamayın canım ne gerek var, o zaman binlerce programı kurup telefonun özelliklerine özellik katmayın ne gerek var, e o zaman güzel fotolar çekmeyin ne gerek var, e o zaman gps i kullanmayın ne gerek var, e o zaman ..............

Gercekten sacmalamisin ne batarya mı ısınıyor?:off: Bende Isınmıyor Arkadasım . :alkis:alkis İsletim sistemiymis sen hic eline bir sgs2 almamısın hearalde alırsan biraz incele bu videodaki telefonda galaxy s1 bunuda kafana sok s2 gor ole gel :good:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
@OneByOne

Üslubunuz düzgün olsa aynı şekilde yaklaşırdım ama maalesef...

Parayı çöpe atmışsınız ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
heheh tüm kullanıcılar söylüyor arkada program açıksa ısınmaya başlıyor telefon diye istersen android bölüminde hakan abi ile olan muhabbeti gör ben hep en az 5 uygulama açıkta tutuyorum bana gelmez o yüzden

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Bende olmuyor diyorum bu ekranla alakalı hic ekran parlaklıgını dusurup o 5 uygulamayı acmayı dusunuyorlar. Yada 1 uygulama calıstırıp ne kadar ısındıgıyla 5 uygulama calısırken ısındıgı sıcaklık aynı :off:

----------Eklendi @ 15:54:24 ---------- Yazıldı @ 15:53:23 ----------

@OneByOne

Üslubunuz düzgün olsa aynı şekilde yaklaşırdım ama maalesef...

Parayı çöpe atmışsınız ;)
1100 ye aldım s2 i yurdısından PARA SIKINTIM DEGIL :off:

----------Eklendi @ 16:05:09 ---------- Yazıldı @ 15:54:24 ----------

İnsallah Anlamisinizdir :oke:

----------Eklendi @ 16:05:24 ---------- Yazıldı @ 16:05:09 ----------

İnsallah Anlamisinizdir :oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Peki ne diyelim. Güle güle kullanın. Donanımına laf ettiğim yok zaten. Umarım memnunsunuzdur ve memnun kalırsınız telefonunuzdan.

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Tesekkurler :oke:

eç038

eç038

Üye
Gercekten sacmalamisin ne batarya mı ısınıyor? Bende Isınmıyor Arkadasım . İsletim sistemiymis sen hic eline bir sgs2 almamısın hearalde alırsan biraz incele bu videodaki telefonda galaxy s1 bunuda kafana sok s2 gor ole gel

Sana uslubundan dolayı cevap vermiyorum önce terbiyeni takın sonra gel adam gibi mesaj at şuraya. Donanım haber mesut çevik incelemesini aç izle beni anlarsın. Menüde gezerken ısınıyor diyordu adam. Boşa konuşmayız biz

nalcam22

nalcam22

Üye

Önce yazdıklarımı doğru okuda gel bensana 100 uygulama çalıştırmasına ne gerek mi vrdedim çalıştıramaz dedim. Ayrıca en çok ısınma problemi nokıada var 2dk video izleon tel yanıyo resmen
Biara bize gelde sana 5800 ımla mangal yapim

pRime.

pRime.

Üye
Vermeyin şuna cevap ya! Boş fandroid!

ultrayer6

ultrayer6

Üye
5800 ile n9 n'alaka?
bize ne 5800 ısınıyorsa.
burası meego bölümü.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
bence de galaxys2 değil oyav . çok küçük :hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Önce yazdıklarımı doğru okuda gel bensana 100 uygulama çalıştırmasına ne gerek mi vrdedim çalıştıramaz dedim. Ayrıca en çok ısınma problemi nokıada var 2dk video izleon tel yanıyo resmen
Biara bize gelde sana 5800 ımla mangal yapim

aynı mangalı ben sana galaxy s2 ile yapayım. hem de sadece müzik açıp, internete bağlanarak.
böylece ritm tuta tuta mangal yaparız.

hatta benim fikrim
hepsi samsung'un suçu!!!!!!!!!
samsung galaxy s2 ısınıyor!
demek ki s3 de ısınacak, s4 de ısınacak!
lanet olsun samsung!
samsung çok kötü!

böyle olsa hoş olur mu? tek bir cihaz yüzünden hepsini sorumlu tutmak doğru olur mu?

nalcam22

nalcam22

Üye
olmaz dostum tmm siz haklısınız n9 en iyisi aynı anda500 uygulama açar
İiyi forumlar

caglet

caglet

Üye
Hemen hemen aynı gibiler sanki ama s2 daha iyi (s2 aslında hiç iyi değil ama ikisi arasından en iyisi )

ultrayer6

ultrayer6

Üye
olmaz dostum tmm siz haklısınız n9 en iyisi aynı anda500 uygulama açar
İiyi forumlar

hey allahım yaaa.
n9 en iyisi diyen oldu mu?
aynı anda 500 uygulama dedik mi?
200 dedik biz ve 5800 ısınıyorsa tüm nokiaya mal edemezsin dedik.
anlama özürlü müsün?

nalcam22

nalcam22

Üye
size iyi bişeyde desek yaramıyo kötü bişeyde desek yaramıyo

Uruloki

Uruloki

Üye
ultrayer uzatma ban almana değmez

Üst Alt