Call of duty 2 veya 4 online oynayan kaç kişiyiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Call of duty 2 veya 4 online oynayan kaç kişiyiz ?
Evet arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi, ben online olarak cod 2 ve 4 oynuyorum eğer oynayan arkadaslarımız varsa beraberce etkinlik yapabiliriz :oke:

GonyaLijojuk

GonyaLijojuk

Üye
Sanirsam Kimse Oynamiyormu§ OnLine Ben Haric :D Gerci 2 Yi Oynamiyorum Modern WaRfare 2 Ve BLack Opss :D Tabiki BLack Ops Daha Cok.Favori siLahimda Commando :D .. §imdide MoDeRn WaRfaRe 3 Cikcak.. Online Oynucam Diye Oyunun NormaL haLini biLe Bitiremedim :D SaygiLar..

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Eheheh, Eğer Cod4 online oynarsan bi ara vs vesaire yaparız. Oldukça zevkli oluyor Promodive V'3 S&D.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi Deneyelim :D

----------Eklendi @ 17:33:06 ---------- Yazıldı @ 17:32:33 ----------

Hawx Var Mı Sizde O Da Olabilir

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bi Deneyelim :D

----------Eklendi @ 17:33:06 ---------- Yazıldı @ 17:32:33 ----------

Hawx Var Mı Sizde O Da Olabilir

Online olarak sadece Call of duty 2 ve 4'ü Sanandreas multiplayer ayrıca fifa 11 BF BC2 oynuyorum :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
ben oynıcamda nası online oynaıyo yapamadım cod 2 yi biri anlatsa ya bana

• Beğen
Tepkiler: fireman87
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
ben oynıcamda nası online oynaıyo yapamadım cod 2 yi biri anlatsa ya bana

Şimdi öncelikle XFİRE denilen bir program var onu kur ve kendine bir hesap al. O hesapla giriş yap ve oyunu yükle eğer yüklüyse bişey yapmana gerek yok..
İnternetten araştır Cod2 1.3 pact indir ve onu yükle, daha sonra indirmiş olduğunun xfire programı ile oyununu tanıt, sağ alt köşede xfire iconunu görüceksin sağ tk yap launch game - deceted game 'i tıkla bişey dolmaya baslicak o dolunca cod2 oyununu tanımış olucak program. Ok diyip kapat o pencereyi. Sol tarakfa xfire toolbarları vardır orda serwers var ona tıkla altta '' Call of duty 2 serwers ' gibi bişey olucak ona iki kere tıkla altta serwerler çıkıcak türk serwerları. Birisine giriş yapıp oyuna basla. İyi oyunlar :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
ıhımm uygun bi zamanda deniyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt