Vurun beni, öldürün beni, bu kelimeden cezalandırmayın beni.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Vurun beni, öldürün beni, bu kelimeden cezalandırmayın beni.
ulan
lan
len
la
nan

bu kelimeleri ben hep kullanırım günlük hayatta da öyle ama bu kelimeleri kullandıkça ceza veriyonuz vermeyin :D
aslında bakarsan, sadece chawrash ceza veriyo, bi keresinde de "özel" diye ceza verdiydi kesin kastı var. çünkü diğer modlar bişey demiyo ki :D :)

neyse bu kelimeler bana özgür olsun başka bişey istemiyorum, ahan imzama da yazıyom bu kelimelere zaafım var mazur görün.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o herıf dedıgın senden büyük abin yasında
saygını kaybetmede önce kelimeleri sonra halledersın :)

OğuzcanAbi

Üye
herif mi :birak:

PureFood

PureFood

Üye
La kelimesinde ne var onu bende kullanırım ne uyarı aldım ne bişey saygı çerçevesinde yazıyoruz. Ama ulan,lan falan yazma hacı ortamı bozuyor harbi bak ban yicen ha.
Ayrıca herif dedin yine ban yaklaşıyor gibi.

'Davut

'Davut

Üye
Bende koçumu çok söylerim Sinirlendiğim zaman Bugüne ne kadar bir 500 kere yamışımdır hiç birinde mesaj dahi silinmedi bu sefer biri ya ben uyarı puanı alıyorum o niye o almıyor dedi verdiler ceza puanı nı (: Çok saçma geldi bana ...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
sansürledim hacılar kusura bakmayın yaw... :/ puff nolacak bu halim.
pc'ye kelime sansürleme programı falan var mı (ciddiyim)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
<çok bilmiş mod on>
lan, farsçada "eşşek" anlamına gelmektedir.osmanlı zamanında çok kullanılan bir kelimedir.günümüze kadar sarkmıştır.
ulan, oğlan kelimesinden türemedir.anayasanın 125. maddesine göre bu sözü sarfetmek hakaret suçuna girer.
la, ankaralıların lan yerine kullandığı bir ektir.
<çok bilmiş mod off>

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu kelimeleri günlük hayatta hemen herkes kullanır. Ama burası gerçek hayattaki gibi anlayış gösterilecek bir yer değil. Burası sanal, kimse kimseyi görmediği için "lan" demenizle beraber insanlar hakaret edebiliyor. Gerçek hayatta böyle değil hak verirsiniz ki. Bugün uyarı puanı almanıza sebep olan mesaj şikayet edilmişti, üstüne konudan üç dört üye size sert mesajlar yazmıştı. Buradan bir anlam çıkartırsınız sanırım, dediğime dair.

Ayrıca, size üç kere uyarı puanı vermişim. Birisi hakaret nedeniyle, diğer ikisi ise uygunsuz konuşma. "Özel" sebebiyle ceza puanı vermek diye bir şey yok. Çok ısrar edecek olursanız, ceza loglarınızı ekleyebilirim buraya. Siz de iknâ olursunuz ama sanırım biraz da yalan söylediğiniz için rencide olursunuz. Tolerans göstermek gibi bir şey olamaz. Kurallar belli. Herkes eşit.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
tamam abi haklısın da, "özel" diye bir ceza vermedim diyorsunuz, üçüncü sıradaki nedir?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Orada 'özel' yazmasının sebebi hakaret uyarısı almandandır. Şöyle söyleyeyim, küfür ve uygunsuz konuşma gibi uyarılar standart uyarılardır, uyarı puanı listesinde bulunur. Ancak hakaret bulunmaz. Biz 'hakaret'i özel alanlardan gireriz, bu nedenle 'özel' yazıyor orda. Uyarı puanının gerekçesi belli zaten, 'özel'in altında hakaret yazıyor dikkat ettiysen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt