C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ben CFW değiştirdim :D

Trayıcı 7,3 , smileyler, ortalanmış yazı, N8 mesaj stili, N8 ANNA Tam ekran klavye, smileyler artık dünya umrumda değil :D

Benim CFW'deki hızı 5800 v60'ı geç, değil v100 gelse geçemez :D
hangisi la o yolla özelden :D

lolaman

lolaman

Üye
Zaten ben güncelledim bnim telefonu önemli yazıyodu bnde güncelledim bu bana çok fazla yapamam :kop:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Ben CFW değiştirdim :D

Trayıcı 7,3 , smileyler, ortalanmış yazı, N8 mesaj stili, N8 ANNA Tam ekran klavye, smileyler artık dünya umrumda değil :D

Benim CFW'deki hızı 5800 v60'ı geç, değil v100 gelse geçemez :D

aynen bak benim cfw tıpkı symbian 3 gibi yeni özellikler var v60 çıksa ne olur çıkmasa ne olur c6 yazılımda hep n8 özellikleri var ama v60 ta olmayacak

PureFood

PureFood

Üye
mangdaşire

mangdaşire

Üye
şu v60 bi an önce gelse çok iyi olacak.bugün 300 kblık java oyunu oynarken 2 defa resetledi :angry:

mangdaşire

mangdaşire

Üye

Yav sen CFW niye atmıyon ?? :hmmm
tırsıyorum.aslında daha önce atmıştım ama şimdi biraz korku var.telefonun donanımsal sorunları çıkmaya başladı.hani eger bi gün ekranı falan kırılırda elimde kalırsa diye,birde windows 7 kullanıyorum diye atmıyorum.ama aralıkta garanti bitiyor,o zaman coşturabilirim :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
xp li pcde at :P

PureFood

PureFood

Üye

tırsıyorum.aslında daha önce atmıştım ama şimdi biraz korku var.telefonun donanımsal sorunları çıkmaya başladı.hani eger bi gün ekranı falan kırılırda elimde kalırsa diye,birde windows 7 kullanıyorum diye atmıyorum.ama aralıkta garanti bitiyor,o zaman coşturabilirim :ehe

Benim Vistada sorunsuz tıkıt tıkır, zaten Vistada çalışan herşey 7 de de çalışıyor yani ben görmedim için Vistanın çalıştırıp 7nin açamadığı program.

At işte kurtul :D

'Patron

'Patron

Üye

Benim Vistada sorunsuz tıkıt tıkır, zaten Vistada çalışan herşey 7 de de çalışıyor yani ben görmedim için Vistanın çalıştırıp 7nin açamadığı program.

At işte kurtul :D
Hacı napıyon vistada ya. Ölüm valla bende de vardı daa çok kasıyo hacı gel w7 ye hayatını yaşa :D

PureFood

PureFood

Üye

Hacı napıyon vistada ya. Ölüm valla bende de vardı daa çok kasıyo hacı gel w7 ye hayatını yaşa :D

Benim sistem çok rahat takır dokunmuyorum şu anlık yani öle kasan Vistalardan değil :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu günde v60 sürümü çıkmadı :angry:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aaaahhh aaahhhhhh gelmedi gittii :hmmm
bence gelmeyecek gibi.çünkü c6 ya 5230 a 3-5 gün arayla çıktı,bize hala çıkmadı diger cihazlara da gelmedi.agustosun sonuna kadar sabır,zaten o zamanda çıkmazsa çıkmyacaktır.

PureFood

PureFood

Üye

bence gelmeyecek gibi.çünkü c6 ya 5230 a 3-5 gün arayla çıktı,bize hala çıkmadı diger cihazlara da gelmedi.agustosun sonuna kadar sabır,zaten o zamanda çıkmazsa çıkmyacaktır.

Umudu kesin artık çok ilginç ayıp valla :hmmm:hmmm:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
bence gelicek kesin nokia kendi blogunda yayınladı yaa gelcek biraz geç gelcek sanırsam

Üst Alt