Nokia 6288 (S40v3) internete bağlanan uygulamalarda hata alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PhiLosD

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6288 (S40v3) internete bağlanan uygulamalarda hata alıyorum
Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın sorunun neyle ilgili olduğunu bilmediğim için buraya açtım.

Nokia 6288 Telefonumda şuan internet paketi var. Telefonun kendi tarayıcısıyla tüm sitelere girebiliyorum. Fakat indirdiğim Opera, Ebuddy vs gibi internete bağlanan uygulamalarda hata alıyorum. Ayrıyetten Youtube'dan video izlemeye çalıştığımda da video açılır gibi oluyor ama sonra "internet bağlantısını kontrol edin" hatası veriyor. Bu sorunun çözümü konusunda yarım ederseniz sevinirim.

Not: Telefonumda Bluetooth ve Radyo çalışmıyor. Sorunun bunla ilgiliyse eğer.
Not : Hattım Vodafone

dj eşref

Üye
kardes eger hattın VODAFONE yse eger telefonun ınternet ayarlarını alman lazım *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın gelen mesajı acmak ıcın 1234 yazıp ac secenekler kaydet dıyeceksın.....sana 3 tane ayar gelecek VODAFONE LIVE/VODAFONE INTERNET/VODAFONE MMS.......Operayı VODAFONE LIVE ıle baglanacaksın...... Ebuddyi VODAFONE INTERNET ıle baglanacaksın.......Youtubedekı vıdeolara bakmak ıcın MENU/UYGULAMALAR/REALPLAYERI AC/SECENEKLER/AYARLAR/BAGLANTI/ŞEBEKE/VARSAYILAN ERISIM NOKTASİ olan yere VODAFONE INTERNET yapacaksın/KOMPLEN ÇIK

• Beğen
Tepkiler: PhiLosD

PhiLosD

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba cevap için teşekkürler. Fakat anlamadınız sanırım dediğimi. İnternet ayarlarım şuan zaten yapılı. Normalde girebiliyorum fakat Opera Mini'de hata alıyorum bir kaç program daha denedim onlarda da internete bağlanmadı.

Telefonumda RealPlayer yok yüklesem izleyebilir miyim youtube videolarını ?

harun22

harun22

Üye
Flash olması lazım dostum real playerle ilgisi yoktur.

dj eşref

Üye
kardes sen telefondan Opera mınıye baglanırken(yanı acarken)ekrana uyarı gelmıyormu hanı baglantı noktasını secın dıye eger gelıyorsa VODAFONE LIVE yı sececeksın ama yok uyarı fılan gelmıyor dersen Opera mınıyı actıktan sonra seceneklerden baglantı noktasını bul VODAFONE LIVE yap........haaa bu arada senın telefonun sıstemı eger S40v3 ıse yukledıgın OPERA MINI telefona uyumlu olmayabılır

• Beğen

PhiLosD

Üye
    Konu Sahibi
Flash olması lazım dostum real playerle ilgisi yoktur.

Nokia 6288 e Flash yükleyebiliyor muyuz ?

kardes sen telefondan Opera mınıye baglanırken(yanı acarken)ekrana uyarı gelmıyormu hanı baglantı noktasını secın dıye eger gelıyorsa VODAFONE LIVE yı sececeksın ama yok uyarı fılan gelmıyor dersen Opera mınıyı actıktan sonra seceneklerden baglantı noktasını bul VODAFONE LIVE yap........haaa bu arada senın telefonun sıstemı eger S40v3 ıse yukledıgın OPERA MINI telefona uyumlu olmayabılır

Bağlantı noktasını seçin diye bir uyarı gelmiyor. uygulamaya girdiğimde de zaten hata veriyor Seçenekler menüsü falan da olmuyor sadece çıkış var. Sorun sadece Opera'da değil zaten internete bağlanan tüm uygulamalarda.

----------Eklendi @ 19:30:58 ---------- Yazıldı @ 19:16:31 ----------

Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Vodafone Live ve MMS ayarlarım gelmiş sadece . Internet ayarlarım şimdi geldi. O ayarları uygulayınca çalıştı. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum

dj eşref

Üye
onemlı degıl kardes sorunun cozulduyse sevındım

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt