İşsizler İçin Hayatta Kalma Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl oluyo 1.25 i verip sınırsız kola mı içiyosun anlamadım :D :D
eğer öyleysee sömürürler valla

Şekil A'da göründüğü gibi :d:

Öyle evet bardak sende kalıyor git doldur tekrar istediğin kadar :D 3 en fazla 4 içersin patlarsın :D

Nef'i

Nef'i

Üye
Ve! tvde sadece haberleri izleyecekseniz haber saatinde mediamarkt'a gidin ordaki plazma,lcd'lerde haberler oluyor :d:
spor içinde teknoloji marketlerine gidip her sabah koşu bantlarının olduğu yerdeki aletlerle spor yapın :ehe
varsa akrabalarınızdan eski elbiseleri,ufak gelen t-shirtleri isteyin :d:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ve! tvde sadece haberleri izleyecekseniz haber saatinde mediamarkt'a gidin ordaki plazma,lcd'lerde haberler oluyor :d:
spor içinde teknoloji marketlerine gidip her sabah koşu bantlarının olduğu yerdeki aletlerle spor yapın :ehe
varsa akrabalarınızdan eski elbiseleri,ufak gelen t-shirtleri isteyin :d:

Hahah naptın ya varya hayatı beleşe getiriyon ha

Bunu da ilk mesaj ekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
Nef'i

Nef'i

Üye
Mesela birinin evine mi gittiniz bi buzdolabı poşeti alın giderken beraber otururken ben wcye gidiyorum deyin mutfağa gidip açın buzdolabını örneğin sosis varsa bir iki tane alın poşete biraz zeytin biraz peynir merak etmeyin anlamazlar :naughty:
ve yemek saatine az kalmışsa mutlaka yemeğe kalın :d:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Mesela birinin evine mi gittiniz bi buzdolabı poşeti alın giderken beraber otururken ben wcye gidiyorum deyin mutfağa gidip açın buzdolabını örneğin sosis varsa bir iki tane alın poşete biraz zeytin biraz peynir merak etmeyin anlamazlar :naughty:
ve yemek saatine az kalmışsa mutlaka yemeğe kalın :d:

Sen Hayatta kalma rehberi diye kitap yaz dostum :D

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt