Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle evet bardak sende kalıyor git doldur tekrar istediğin kadar 3 en fazla 4 içersin patlarsın
Nef'i
Üye
Ve! tvde sadece haberleri izleyecekseniz haber saatinde mediamarkt'a gidin ordaki plazma,lcd'lerde haberler oluyor
spor içinde teknoloji marketlerine gidip her sabah koşu bantlarının olduğu yerdeki aletlerle spor yapın
varsa akrabalarınızdan eski elbiseleri,ufak gelen t-shirtleri isteyin
Ve! tvde sadece haberleri izleyecekseniz haber saatinde mediamarkt'a gidin ordaki plazma,lcd'lerde haberler oluyor
spor içinde teknoloji marketlerine gidip her sabah koşu bantlarının olduğu yerdeki aletlerle spor yapın
varsa akrabalarınızdan eski elbiseleri,ufak gelen t-shirtleri isteyin
Mesela birinin evine mi gittiniz bi buzdolabı poşeti alın giderken beraber otururken ben wcye gidiyorum deyin mutfağa gidip açın buzdolabını örneğin sosis varsa bir iki tane alın poşete biraz zeytin biraz peynir merak etmeyin anlamazlar
ve yemek saatine az kalmışsa mutlaka yemeğe kalın
Mesela birinin evine mi gittiniz bi buzdolabı poşeti alın giderken beraber otururken ben wcye gidiyorum deyin mutfağa gidip açın buzdolabını örneğin sosis varsa bir iki tane alın poşete biraz zeytin biraz peynir merak etmeyin anlamazlar
ve yemek saatine az kalmışsa mutlaka yemeğe kalın