Maxicep forum ipod touch sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
iyi geceler arkadaşlar ipod touch 2 cihazımla bütün sitelere sorunsuz giriyorum maxicep portalıda açıyorum ama formu açmıyor öyle duruyor başka iphone veya ipod touch kullanan arkadaşlardada varmı bu sorun ? bir çözüm gelirse iyi olur..:good:
bende yok hacım aynı model :hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye
iPhone 4 kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım Safari web browser ile :)

futbol123

futbol123

Üye
valla şuan elimde iphone 4 var o da maxicep e girerken ki portal da dahil olmak üzere tam yüklenicek sayfa donuyor yani çıkıyorum safari yi kapatoyorum sorun yok ama tekrar denemek istediğimde olmuyor

Ipod4 var ve forumun içinde sayfa açılırken error veriyor bende de. Şu anda mercury browserla sorunu bir nebze çözdüm ama kendi tarayıcısıyla sıkıntılı.

valla biz giremiyoruz necmi ilginç 3 cihazda sorun olmaz heralde sitede sorun olabilir belki :s

Necmati

Necmati

Üye
Mobil'den girmiyon dimi direk pc gorunumunde

futbol123

futbol123

Üye
valla şuan elimde iphone 4 var o da maxicep e girerken ki portal da dahil olmak üzere tam yüklenicek sayfa donuyor yani çıkıyorum safari yi kapatoyorum sorun yok ama tekrar denemek istediğimde olmuyor

Ipod4 var ve forumun içinde sayfa açılırken error veriyor bende de. Şu anda mercury browserla sorunu bir nebze çözdüm ama kendi tarayıcısıyla sıkıntılı.

Mobil'den girmiyon dimi direk pc gorunumunde

işte direk maxicep forum a giriyorum açmıyor görümünü göremiyorumki acılmıyor :s

Necmati

Necmati

Üye
Bence Flash'dan kaynakli site ile alakasi olsa bizde giremezdik :)

Necmati

Necmati

Üye
Jailbreak'li degilse surum atlattir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt