c2z maker nasıl kullanılır lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultradeniz6

Üye
    Konu Sahibi
c2z maker nasıl kullanılır lütfen yardım
forumda ve google'da aradım ama hiçbir yerde bulamadım. Ben generate'a basınca bembeyaz ekran kalıyor, c2z yamasını nasıl kuracağım nasıl kullanacağım lütfen yardım edin arkadaşlar...

Febris

Febris

Üye
sistem modlama bolumunde var butun patchler

outlawist

Üye
S60V5 TÜM EFEKTLER
İNDİR:

Grekli Program yama
Hackli VE Rompatchers+ yüklü telefonlarda çalışır.
X-plorer veya benzeri dosyalarını ve gizli dosyaları gösteren bir programa ihtiyacınız var.

önemli!!!
Efekleri aktifleştirmek için telefona uyumlu "c2z.rmp" yamasını oluşturmanız gerek.
..:: c2z.rmp Y sını Oluşturma::..
C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx programını telefona kuruyoruz.
İNDİR:
KURULUMDAN SONRA
- Uygulam ardan
-- C2ZMAKER çalıştırın
Seçenekler
- Generate
Program bize cihazımıza uygun c2z yamasını oluşturacak! e:\c2z.rmp oluşturulan bu yamayı
* e:\patchers\ klasörüne taş n.

Efektlerin UYGULANIŞI
indirdiğiniz efekt paketinin içerisinde dosya dosya efektler .
Sırasıyla ya ması gerekenler...
Rompatchers+ programından "c2z" yamasını aktifleştirin!

1- önce telefonumuzdan tema efektlerini kapatıyoruz!
menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümün n SEÇENEKLERi sonra TEMA EFEKTLERİ "KAPALI" konuma getiriyoruz

2- indirdiğimiz tema efekleri dosya dosya sıralanmıştır.Kullanmak istediğimiz "effects" klasörünü
önce PC üzerinden Telefonun HAFIZA kartının E:\Others kopyalayınız.

3- Daha sonra telefonumuza uyguluyacağımız tema efekt dosyasını telefonun hafızasından(E:\Others) "X-plorer programı" yardımıyla aşağıdaki klasöre kopyalamalıyız.
c:\resource

4- Telefonumuzdan tema efektlerini açıyoruz!
menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümünden SEÇENEKLERi Daha sonra TEMA EFEKLERİ AÇIK" konuma getiriyoruz

Artık uyguladığımız efekt Telefonumuzda AKTİF.

Dip Notlar:
- KASTOR UI Paketli efektler ek bir yama (rompatchers için) daha gerektiriyor indirdiğiniz dosya efekt paketi içinde klasörlerde ayrıdır zaten bunlar yamasıda içinde adı "KastorUI.rmp"
KastorUI efektleri bu yama AKTİF olmadan! düzgün çalışmaz!
Bu KastorUI paketler ek olarak "skins" içerir. Kopyalarken direk "resource" Dosyasını C:\ kopyalayınız. Beraberinde skins'lerde gelmiş olucaktır.

- Bazı efektler RAM'den çok yemektedirler telefonun kasıldığını hissettiğinizde o efeckti kaldırınız!

- Yeni bir efekt kurmadan önce her zaman ilk eklediğiniz efekt dosyasını ve varsa skins'leri siliniz!
c:\resource (içindeki "effects" ve "skins" silerek yeni efekt uygulayın)

- Orjinal telefonun efektini geri dönmek için son eklediğiniz efekt dosyalarını "c:\resource" dizininden silin ve c2z yamasını PASİF duruma getirin.

- c2z yaması bazı cihazlarda "auto modda" olduğunda telefonun ilk açılışında sorunlar çıkarabilir. Telefonu açtıktan sonra bu yamayı aktfi etmek en doğru yoldur.

TAVSİYE ETTİKLERİM:
zoom_v2(KOSTOR UI) , effectshavock, hazemenubydscobsct, Fresh, Rush,
5800 'da tavsiye ettiklerim bir çoğu kasmadan sorunsuz çalışıyr.Zevkler ve renkler tartışılmaz ben bunarı beğeniyorum.

• Beğen
Tepkiler: kenanan1
abdulyılmaz

abdulyılmaz

Üye
S60V5 TÜM EFEKTLER
İNDİR:

Grekli Program yama
Hackli VE Rompatchers+ yüklü telefonlarda çalışır.
X-plorer veya benzeri dosyalarını ve gizli dosyaları gösteren bir programa ihtiyacınız var.

önemli!!!
Efekleri aktifleştirmek için telefona uyumlu "c2z.rmp" yamasını oluşturmanız gerek.
..:: c2z.rmp Y sını Oluşturma::..
C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx programını telefona kuruyoruz.
İNDİR:
KURULUMDAN SONRA
- Uygulam ardan
-- C2ZMAKER çalıştırın
Seçenekler
- Generate
Program bize cihazımıza uygun c2z yamasını oluşturacak! e:\c2z.rmp oluşturulan bu yamayı
* e:\patchers\ klasörüne taş n.

Efektlerin UYGULANIŞI
indirdiğiniz efekt paketinin içerisinde dosya dosya efektler .
Sırasıyla ya ması gerekenler...
Rompatchers+ programından "c2z" yamasını aktifleştirin!

1- önce telefonumuzdan tema efektlerini kapatıyoruz!
menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümün n SEÇENEKLERi sonra TEMA EFEKTLERİ "KAPALI" konuma getiriyoruz

2- indirdiğimiz tema efekleri dosya dosya sıralanmıştır.Kullanmak istediğimiz "effects" klasörünü
önce PC üzerinden Telefonun HAFIZA kartının E:\Others kopyalayınız.

3- Daha sonra telefonumuza uyguluyacağımız tema efekt dosyasını telefonun hafızasından(E:\Others) "X-plorer programı" yardımıyla aşağıdaki klasöre kopyalamalıyız.
c:\resource

4- Telefonumuzdan tema efektlerini açıyoruz!
menü- ayarlar-kişisel- temalar-genel- Bölümünden SEÇENEKLERi Daha sonra TEMA EFEKLERİ AÇIK" konuma getiriyoruz

Artık uyguladığımız efekt Telefonumuzda AKTİF.

Dip Notlar:
- KASTOR UI Paketli efektler ek bir yama (rompatchers için) daha gerektiriyor indirdiğiniz dosya efekt paketi içinde klasörlerde ayrıdır zaten bunlar yamasıda içinde adı "KastorUI.rmp"
KastorUI efektleri bu yama AKTİF olmadan! düzgün çalışmaz!
Bu KastorUI paketler ek olarak "skins" içerir. Kopyalarken direk "resource" Dosyasını C:\ kopyalayınız. Beraberinde skins'lerde gelmiş olucaktır.

- Bazı efektler RAM'den çok yemektedirler telefonun kasıldığını hissettiğinizde o efeckti kaldırınız!

- Yeni bir efekt kurmadan önce her zaman ilk eklediğiniz efekt dosyasını ve varsa skins'leri siliniz!
c:\resource (içindeki "effects" ve "skins" silerek yeni efekt uygulayın)

- Orjinal telefonun efektini geri dönmek için son eklediğiniz efekt dosyalarını "c:\resource" dizininden silin ve c2z yamasını PASİF duruma getirin.

- c2z yaması bazı cihazlarda "auto modda" olduğunda telefonun ilk açılışında sorunlar çıkarabilir. Telefonu açtıktan sonra bu yamayı aktfi etmek en doğru yoldur.

TAVSİYE ETTİKLERİM:
zoom_v2(KOSTOR UI) , effectshavock, hazemenubydscobsct, Fresh, Rush,
5800 'da tavsiye ettiklerim bir çoğu kasmadan sorunsuz çalışıyr.Zevkler ve renkler tartışılmaz ben bunarı beğeniyorum.

çok güzel anlattın eline emeğine sağlık

vet_mouse

Üye
arkadaşlar programı kurmaya çalısıyorum fakat takıldıgım nokta bende nokia c6 var """"-- C2ZMAKER çalıştırın
Seçenekler
- Generate
* e:\patchers\ klasörüne taş n."""" benim telefonun e' de patchers klasörü yok.... nasıl yapacagız acil yardım ederseniz çok sevinirim....

juristokrat

juristokrat

Üye
telın hackli ve rompatcher yüklü olmalı bu şartları sağlamişsan.rompatcher a gir open4all yaması var ona tkla ve rengi yeşil olsun.daha sonra c2zmakerı kur ve çalıştır generate de.hafıza kartında c2z.rmp diye dosya oluşacaktır.rompatcherın açılması için hafıza kartında patches adi altında bir klasör olmalı yoksa sen oluştur.telefon hackli değilse zaten bu işlemleri yapamazsın önce teli hacklemen gerekr.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
c2z makerin çalışması için open4all yaması aktif olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt