Cep Telefonunu Modem Yapmak ve Hızınızı Artırmak + Dns Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

log1n

log1n

Üye
Resimler Yoq :off::off::off::off::vur:vur:vur

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
geçen senenin konusu resmin yüklendiği site resimleri silmiş normal olarak.. bu kadar küfretmeye ne gerek var..
google'a yaz anlatımı var.. ama senin gibiler yüzünden insanın böyle konuları açması hata..!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler ama resimler kırık

aga8899

Üye
talip72 her şeye burnunu sokma:angry:

----------Eklendi @ 14:55:03 ---------- Yazıldı @ 14:52:57 ----------

talip72 hiç biyerde bulamadım yok çok biliyosan bana mesaj ta bul !

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
talip72 her şeye burnunu sokma:angry:

----------Eklendi @ 14:55:03 ---------- Yazıldı @ 14:52:57 ----------

talip72 hiç biyerde bulamadım yok çok biliyosan bana mesaj ta bul !

Küfür eden birini uyarmak "burnunu sokmak"sa; ben herşeye burnumu sokarım! kimse de karışamaz!

Anlatıma gelince benim öyle bi sorunum yok.. bu yüzden pek araştırmadım ama şöyle ufaktan baksan, araştırsan bişi görürsün.. en basiti google'a yazdım şöyle bişi buldum:

cep telefonunu bilgisayara mobil modem olarak tanıtıp çevirmeli bağlantı ile internete girmek isteyenlerin en büyük sorunu yavaş olmasıdır.

bu konuda yapılacak basit ayarlamalar ile web sitelerinin hızlı açılmasını sağlayabilir, hem kb/mb limitinden tasarruf sağlayabilirsiniz.

ek program için de cfossspeed programını kullanmanız gerekmektedir. gelen-giden veri paketlerini düzenleyerek sayfalarınızın hızlı açılmasını sağlayacaktır. bu program için google de arama yapmanız durumunda programa ulaşabilirsiniz.

şimdi gelelim ince ayarlarımıza.

firefox taracı standart hızlandırma

A)araçlar / seçenekler / içerik bölümüne geliyoruz.
1-resimleri göster kutucuğunu boş gösterin
2-java script kutucuğunu boş gösteriniz.
3-Renkler kutusuna tıklayın
a) " arka plan renkleri" bölümünü beyaz yapınız,
b) "sistem renklerini kullan" kutucuğunu boşaltınız
c) "internet sayflarımın kendi renklerini kullanmasına izin ver" kutucuğunu boşaltınız

B)araçlar/seçenekler/gelişmiş bölümüne geliyoruz
1)şifreleme/ onay belgeleri / " birini otomatik olarak seç" kutucuğuna tıklıyoruz
2)yazılım güncelleme/" bütün kutuları boş yapınız.( böylece arka planda günceleme yapmaz ve hızınız daha iyi olur, kotadan da tasarruf sağlarsınız )
3)Ağ/ Önbellek boyutunu en az 100 mb yapınız. saylarar arası gezinizken yavaşlama yaşamamanız için

C)firefox adres satırına about:config yazınız, dikkatli olacağım kısmına tıklayıp aşağıdaki uygulamayı aynen yapınız

1-çılan menüdeki arama çubuğunda "pipelining" yazarak arama kriterlerini kısaltın. (Daha az sonuç ekrana yansır)Aşağıdaki değerlerin TRUE olmasını sağlayın. false yere çift tıklamanız yeterli.

* network.http.pipelining
* network.http.proxy.pipelining

2- En fazla sorgulama için 99 değerini atayın. Bunun için,

* network.http.pipelining.maxrequests

değiskenin olduğu satırı bulun ve değişgen üstünde fare ile Sağ tıklayın, açılan menüden "Değiştir" seçerek, açılan kutuya 99 yazıp enter yapın.

Aynı menude fare ile boş bir yere sağ tıklayın.
Yeni -> Integer kısayolunu takip edin. Açılan menuye

* nglayout.initialpaint.delay

yazın.Değer olarak 0 (sıfır) atayın.

Bu yeni değer sayesinde istenen bilgiler için bekleme süresi 0(sıfır) olarak tanımlanır.

Pipeling özelliği aktif edilmiş Firefox tarayıcınız ile artık daha hızlı internette gezebileceksiniz, saygılar ..

böylece cep telefonunuzu modem olarak tanıttığınızda firefox
browser ile internette daha hızlı sorf yapabileceksiniz.​

'Patron

'Patron

Üye
resimler uçmuş

eyupaga_3472

Üye
ben nokıa 6288 kullanıyorum 3g şebekesi olduğu zaman 460 kb çıkıyor gayet iyi ama sarj sorunu var internete bağlıyken sarj taktığında bağlantı gidiyor 460 kb yükseğine çıkan var mı arkadaşlar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar resimler hali ile silinmiş konu baya eski:))

AktuelBilgi

Üye
teşekkürler

blue350

Üye
resimler görünmüyo ne yapmak lazım
?

ruken-sevdam

Üye
arkadaşlar resimler görünmüyor

finalzerg

Üye
aynı sorun herkezde var resimler puufff yardımcı olan varmı

mrtztrk77

Üye
resimler neden gözükmüyo resimleri güncelleyebilirmisn?

GhostMahir

GhostMahir

Üye
kardes eline saglıkta resimler gözükmüyor yazılı olarakta yazabilirmisin yada resimleri yeniden up lasan

kelesli_35

Üye
resimler açılmıyor

eros5234

Üye
slm dostum ben niye açamadım bu resimli gösterimleri nerden bakıcaz

kamil55600

Üye
resimler açılmıyor

Üst Alt