Cep Telefonunu Modem Yapmak ve Hızınızı Artırmak + Dns Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

kontdewil

Üye
söyledikleriniz tamamen saçma örneğin nokıa n97 ile bağlandığında bağlantı hızı en fazla 460.kbps hızında modem yapılandıırmasında bunu artırsan ne olur telefonun kapasitesi zaten bu bunun yükseğinde bağlanması imkansız.kimseyi kandırmayalım.şunu unutmayalım internet hızı kullandığınız telefona göre değişir.saygılar...

suskun_56

suskun_56

Üye
resimler neden yok yardım edin lütfen:(

okankoc

okankoc

Üye
bu cepnet sınırsız ınternet paketinin hızını artıra bılıyomuyuz vıdeo izlerken donmaşar oluyo bilen varsa cvp yazsın simdiden tesekkürler

sigaramsigaram

Üye
gerçekten işe yarıyo :) merciiii

--------------- Ekleme ---------------

kimse fırtına gibi bi hızda beklemesin :nono:yani eskiye göre biraz daha hızlı ellerine sağlık kardeşim

_reflex_

_reflex_

Üye
His korsanı arkadasım ben de aynı konuyu arastırıyorum. 5800xm yi wireless adaptor gibi kullanmasını bilen var mı. Mesela desktopu diger odaya götüreceğim ama kabloyu da götürmem gerekiyo. Bilmem anlatabildim mi .

sam422

Üye
arkadaşlar blutoothla tlf nun netinden pc den girip knight online oynayan varmı acaba.

sey.yah

sey.yah

Üye
kardesim telefondan sayfada resimler gorunmuyor...

sey.yah

sey.yah

Üye
hocam resimler silinmiş

abb94

abb94

Üye
teşekürler

gunalp_06

Üye
arkadaşlar ben resimleri göremiyorum. tekrar görünür yaparmısınız.

mamilik15

Üye
Kardes ben resim falan göremiyorum:) bi yardımcı olurmusun bende nakia 6233 mobilmodem i kullanıyorum

mamilik15

Üye
merlın bana bu dns degısımını yazıyla anlatır mısın bende resımler gözükmüyor ben win7 kullanıyorum tlf modelım nokia 6233

klmt

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama resimler yok, konu sahibi-adminim bir el atıverseniz şuna, kolay gelsin.

EneSinan

EneSinan

Üye
ewet resim yokk

batuhan_86

batuhan_86

Üye
selam arkadaşlar benim telefon samsung d880 bende merak ettim acaba olurmu diye samsung pc suit kurdum usb kablosuyla baylandım sonra denetim masası modem ayarlarından telfonu modem olarak tanıttım sonra elim internet exploror ğitti gözlerime inanamadım google karşımda inanın şu anda cep modemle baglıyım süper bir olay biraz yavaş çalışıyor ama eksiksiz :oke:

Siyah.

Siyah.

Üye
resimler pert :d:

furcytiger

Üye
arkadaşım ResimLer gözükmüyoR ya bi eL atsanda bzde faydaLansak :naughty:

hacihalla

Üye
Vodafone aylık 8 liraya sınırsız guzel oluyor....

batuhan_86

batuhan_86

Üye
SLM arkadaşlar ben halen çep telefonu modem olarak kullanıyorum hızını artırmak için Pc ye Enigma Browser tarayıcı kurdum dil seçeneginden türkçe yaptım sayfalara geçişlerim hızlandı resimler gayet güzel gözüküyor gözükmeyen arkadaşlara tavsiyem flaşların son sürümlerini indirip kurmaları...

halim58

Üye
Evet Cep Telefonunu Bilgisayarında Modem olarak Kullananlar için Bağlantı hızını biraz Genişletmek yani Hızlandırmak farkı Göreceksiniz..

Genelde Usb ile Telefonu Benim gibi Modem yapıp Laptop yada Masa Üstü pcden nete giren illaki vardır şimdi Bu Bağlantıları biraz Hızlandırmayı ve Yasaklı sitelere girmeyi resimli anlatacağım..

Resimleri izlemeniz herşeyi çözmenize kafidir..

Windows Xp Resimli Anlatım...

Windows 7 ve Windows Vista Resimli Anlatım Vista ve Windows 7 hemen Hemen aynıdır..

Veya Şuradan giriniz..

Evet arkadaşlar olay bu kadar basit hızınızda çok fark göreceksiniz.

Not Dns değiştirdiğinizde yasaklı sitelere girersiniz ama Hızınız Hali ile düşecektir..

Kolay gelsin.
tesekkurler....

Üst Alt