GALAXY 945 ROM v.1 YAYINDA

Sponsorlu Bağlantılar

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY 945 ROM v.1 YAYINDA

Evet Arkadaşlar İşte Bir Rom Çalışmasıyla Karşınızdayım... "Galaxy 945 Rom"
Sitemizin Açılışının Uzun Sürmesi Üzerine Bende Üyelerime Güzel Bir Hediye Vereyim Dedim ve Sizler İçin Bu Rom Çalışmalarına Başladım. Biraz Yorucu, Biraz Sinir Bozucu Bir Sürecin Ardından Rom Çalışmam Sonuçlandı ve Görsel, Görsel Olduğu Kadarda Opsiyonel Bir Çalışma Ortaya Koydum. Bu Rom Çalışması Hız ve Görselliği Bir Arada Yaşamanız için Tasarlandı ve Bundan Dolayıda Çok Fazla Eklenti Yapılmadı ve Sistemin Kasması Engellendi.

Peki Bu Çalışmada Neler Var?

Bu Çalışmada Sadece Gerekli Uygulamalar ve Görsellik Var.Şimdi Sizlere Romda Bulunan Uygulamalar ve Neler Yeni Onlardan Bahsedicem.
- Eklenen Uygulamalar ve Özellikler:
Advanced Task Killer Pro: (Açık veya Arkaplanda Çalışan Uygulamaları Kapatıp Sistemi Rahatlatır)
Barkod Tarayıcısı: Barkodları Taratmanızı Sağlar
MusicBox Türkçe: (Hemen Hemen Aradığınız Bütün Şarkıcıların Çoğu Şarkısını İndirmenizi Sağlar)
MSN Talk Pro: (Bilgisayarımızda Messenger Programın Sağladıklarını Telefon Üzerinde Kullandırır)
Notification Toogle:(Statu Barını Aşağı İndirdiğimizde O Kısmı İstediğiniz Uygulama ve Özellik Ekler)
Rock Player: (Telefon Üzerinden Birçok Uzantıdaki Videoları Açmanızı Sağlar.Kendi Alanın En İyisi)
Skyfire: (Bilindiği Üzere İnternetteki Flash İçerik ve Videoları Oynatmanızı Sağlar.Favorimdir)
Smoda Widget: (Arkaplanda Çalışan Edgeyi Kapatıp,TL lerimizin Boşa Gitmenizi Önler.Widgettir)
Youtube: (Bu Uygulama İle Youtube Üzerinden Video İzleyebilirsiniz.)
Widgetler: (İşe Yarayacak ve Kasmayacak Widgetler Eklenmiştir.)
Hava Durumu ve Saat: Bizzat Benim Türkçeleştirdiğim Bir Widgettir. Ekrana Harika Bir Saat Ekler.
Analog Clock: Yukardaki Saati Beğenmezseniz Diye Birçok Modeli Olan Analog Saatler Ekler.
Takvim: Bilindiği Gibi Cihazın Kendi Takvimi Gmail Hesabı İstemekte. Bu Takvim Direk Eklenir ve Çalışır. Bu Programıda Bizzat Ben Türkçeleştirdim.
Açılıştaki Vodafone Bootanimasyon'u Değiştirildi.
Bütün İconlar Baştan Aşağıya Yenilendi, Boyutlandırıldı.
Font Değiştirildi.
Yeni Birkaç Tane Alarm ve Bildirim Sesleri Eklendi. Sdkart ve Eski Default Mesaj Sesi Değiştirildi.
- Çıkarılanlar: Demo ve Boşa Yer Kaplayan Oyunlar Çıkarıldı.Ayrıca Vodafonenin Kendine Ait Uygulamaları "live Vodafone,Opera Mini Vodafone" Çıkarıldı. Etrafımda Ne Var Uygulamasını Kullananlar Olabileceğinden ÇIKARILMADI
- NOT 1: Her Kesimden Kullanıcıya Hitap Etmesi Açısından Oyun Oynamayan Kişilerinde Olabileceğini Düşünerekten Oyun Eklenmemiştir. İsteyen Zaten Sitemiz Üzerinden Oyun İndirip Kurabilir.(Oyun Oynamayan Kişilerin Cihazında Boşa Yer Kaplamaması İçin.)

NOT 2: Cihazınız Rootsuz ve Recoverysiz Olacaktır. Kurulum Anlatımı İndirdiğiniz Dosyada Mevcuttur.EMEĞE SAYGI DUYALIM PAYLAŞACAKSAK BURDAKİ LİNKLE PAYLAŞALIM...

• Beğen
Tepkiler: maktama

ahmet meço

ahmet meço

Üye
teşekkürler andrid markette varmı?

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 İçin ;)

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm 3 gün önce 945 aldım ve senin romunu yükledim eline saglık çok güzel olmuş 5800 ı flaş manyagı yapmıştım
neyse bende biraz eksikler var ana sayfadaki altaki 4 seçenekten sadece ikisi var birde gmail çalışmıyor format atsam yagni fabrika ayarlarına dönsem promlem olurmu yagni senin romdamı tekrar başlar:hmmm

----------Eklendi @ 23:58:43 ---------- Yazıldı @ 22:46:03 ----------

çok masraflı olucam ama bluetooth kulaklıkla androidlerde müzik dinlenmiyormu acaba :ah

hzahidöden

Üye
alıntı yaptığın sitenin adını vermen gerekmiyo mu kardeşim ?:angry:

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Romu Yapan Benim Ne Alıntı Adresi :D Alttaki Simgeleri Ayarlamayı Kurulum Txtesinde Anlattım. Dikkatli Okuyun. Gmail Çalışmıyo Diyen 2. Kişisin Ama Ben Deniyorum Bende Açıyo Valla. Diğer Sorunun Cvbını Bilmiyorum :)

Urge_alekto

Üye
Memoli kardeşim ROM'un çok güzel ve kullanışlı eline sağlık ama bir eksigivar flash player bundan ekleyemezmiydin? Ben yukluyorum ikon çıkmıyor yani çalışmıyor vodafone 945 için flash player istiyorum teşekkür ederim..

ahmet meço

ahmet meço

Üye
dostum senden bir yenilik rica etsem şu açma tuşunu karanlıkta zor buluyoruz bu arama tuşu ile degiştirebilirmisin kırmızı tuşla yagni çok şık ve kolay olurdu açması:alkis

ortyy

Üye
paylaşımın için saol bir sey soracagım vodafon945 e olurmu bu rom

----------Eklendi @ 18:18:30 ---------- Yazıldı @ 17:42:39 ----------

indidim yukledim kardes eline emegine saglık cok güzel olmuş yanlız bişey soracagım orginal roma dönmek isterdsek aynı yontemimi kullanacagız

kesinzafer

kesinzafer

Üye
teşekkürler eline sağlık

gkcbnr

Üye
bu android kaç sürümü 2.1 mi 2.2 mi 2.3 mü cevaplar mısınız ?? :((

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
Güzel paylaşım eline sağlık usta

kasim33

Üye
çok hoş ve sade olmuş sarj süresi süper telefonda ısınma problemi yok gayet stabil ve hızlı tek sorun sd karta kurmuyor uygulamaları ve cihaz root lu değil bu sorunları giderirsen mükemmel bir rom olacaktır bütün apk leri direk sd karta kursun

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hocam helal olsun hala 945 e destek veriyosunuz ben 3 ay önce parçaladım attım telefonu 4 tane üzerinde rom denedim yinede severim 945'i elinize sağlık :) :tşk:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Bu romun üzerine nasıl root yaparız bilgisi olan varmı

Üst Alt