C7 Elektirik çarpması !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
C7 Elektirik çarpması !!!!!
Arkadaşlar öncelikle s.a.
C7'mi alalı bir ay olmadı 3-4 gün önce tv kablosu aldım adamda nokia orjinal yoktu yerine Iphone orjinal tv kablosu aldım. Eve geldim taktım başta çalışmadı sonra forumdan araştırdım kabloların yerlerini değiştirerek taktım çalıştı. Ama bu sefer şu sorun oldu, arka kapağı metal olduğu için elektrik çarpıyor 1-2 saniye kesik kesik çarpma yapıyo neden olduğunu anlayamadım ve üzerinde slikon kılıfta var. Acaba teknik servise göndermelimiyim ?:hmmm:hmmm

catdog136

catdog136

Üye
sadece tvye bağlandığında mı oluyor?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
evt tvye taktıktan 5-6 sn sonra

McCeNe

Üye
arkadaşım dikkatli ol. allah korusun yüksek çarpar felan. garantin varsa teknik servise danış bence.

ozggurr

ozggurr

Üye
C7'mi alalı bir ay olmadı 3-4 gün önce tv kablosu aldım adamda nokia orjinal yoktu yerine Iphone orjinal tv kablosu aldım. Eve geldim taktım başta çalışmadı sonra forumdan araştırdım kabloların yerlerini değiştirerek taktım çalıştı. Ama bu sefer şu sorun oldu, arka kapağı metal olduğu için elektrik çarpıyor 1-2 saniye kesik kesik çarpma yapıyo neden olduğunu anlayamadım ve üzerinde slikon kılıfta var. Acaba teknik servise göndermelimiyim ?:hmmm:hmmm
kesinlikle servislik...

----------Eklendi @ 17:53:58 ---------- Yazıldı @ 17:53:43 ----------

kesinlikle servislik...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
C7 si olan diğer arkadaşlarda sanırım bu sorun yok. Ben biran önce servisle bağlantıya geçeyim.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
abicim niye iphone aldın yaa sabredip araştırıp orjinal nokia al yada uyumlu yan sanayi o bile tehlikelide allah korusun şakaya gelmez voltajı yüksek olsa ;) servise yolla telefona zarar vermiş olabilir

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
abicim niye iphone aldın yaa sabredip araştırıp orjinal nokia al yada uyumlu yan sanayi o bile tehlikelide allah korusun şakaya gelmez voltajı yüksek olsa ;) servise yolla telefona zarar vermiş olabilir

hocam zaten adamla konuştum orjinali gelince değiştiricem.

emreipekci

emreipekci

Üye
forumun en ilginç konusu olmuş kardeş:oke:. servise vermeden bir de ı phone la dene bakalım aynı sorunu çıkaracak mı?

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Senin sorunun orijinal nokia kablosu almamak, iphone kablosu geniş ağızlı değilmiydi nasıl olur ki c7 için anlayamadım...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Senin sorunun orijinal nokia kablosu almamak, iphone kablosu geniş ağızlı değilmiydi nasıl olur ki c7 için anlayamadım...

yok kardeş nokia orjinal kablonun aynısı 3.5 girişli ve 3 çıkışı var kırmızı sarı beyaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt