Sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi
750 tl civarı bi tel almayı düşünüyorum askerde olduğumdan dolayı pek bilgm yok 5800 kullanyrm suanda c7 e7 x6 aklımdaki modeller. yardmcı olabilirseniz sevinirm.. önerilerinize de acıgım

WarMaster666

WarMaster666

Üye
750 tl civarı bi tel almayı düşünüyorum askerde olduğumdan dolayı pek bilgm yok 5800 kullanyrm suanda c7 e7 x6 aklımdaki modeller. yardmcı olabilirseniz sevinirm.. önerilerinize de acıgım

android düşünmez misin?

pRime.

pRime.

Üye
üçü arasında e7.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
android orta segment telefonlarıda var
galaxy ace , galaxy gio , ideos x5 , wildfire s ,p503 gibi telefonlara bakabilisin

Üye
biraz daha fiyatı yükseltebilirsen optimus black , galaxy s , xperia neo ,wave 2 alabilirsin:oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
500 TL ye Galaxy Gio Var Hem AndroidLi İdeos X5 Te Güzel Bak :oke:

'Patron

'Patron

Üye
arasında e 7.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
150 daha ekle n8 al derim dostum... Bu arada e7 750 civarı değil 1000 tl nin üzerinde :)

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
150 daha ekle n8 al derim dostum... Bu arada e7 750 civarı değil 1000 tl nin üzerinde :)

E7 725 tl buldum 5 günlük faturası var takstle alms nakte cevirmek içn satyo kutusunu açmamş ble

McCeNe

Üye
fiyatı biraz daha arttırabilirsen lg optimus black tavsiye ederim sana. ben kullanıyorum şu anda ve çok memnunum. tasarımı çok güzel, incecik. özelliklerine zaten diyecek laf yok. bence en iyi smartphone modellerinden biri.

amelia75

Üye
benim de o civarda param var.. android işlemci telefon almayı düşünüyorum.. samsung hayatta almam... çok ağzım yandı zamanında.. her yerde optimus black'in çok iyi olduğunu duyuyorum. nova display ekranını ve ön kamerasını konuşuyor herkes.. çok nadir telefon alırım arkadaşlar.. tavsiye eder misiniz gerçekten black'i? sizin cevaplarınıza göre para durumunu ayarlayayıp telefon alacağım..

Ocean258

Ocean258

Üye
60-70 Tl daha koyabılırsen suan kulladıgım telefonu onerırım sana kardesım. lg optımus black.. super telefon bence fıyatının cok cok ustunde. tasarımı fıyatı hızı ekran parlaklıgı ve kalitesi şarj suresı uygulamalrın bedava olması en cok hosuma gıden ozellıklerı 1 ay ıcerısınde nova dısplay olayı var guneste ekran parlamasını onlemekle ılgılı. android 2.2 froyo yuklu.. tavsıye ederım en ıyı smartphone bu bence fıyatına göre...

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus çok ön plana cktı konuda bu zamana kdr nokia dısında telefon kullanmadım o konuda tereddütm var birazck

Ocean258

Ocean258

Üye
valla kardesım ben sana benım telefonu Optımus black'i onerırım.. 100 tl daha bulabıleceksen. android 2.2 froyo yuklu. tasarımı,hızı, şarj suresı cok ıyı telefonun.. ekran kalıtesı ve dokunmatık reaksıyonu ıcınde aynı seylerı soyleyebılırım. uygulamalar bedava buda ayrı bı artısı 1 ay oldu alalı hıcte pısman degılım.. bakmanda fayda war bu fıyata alınabılecek en ıyı smarphone bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt