Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByAqustiC
Üye
Konu Sahibi
Sizce hangisi
750 tl civarı bi tel almayı düşünüyorum askerde olduğumdan dolayı pek bilgm yok 5800 kullanyrm suanda c7 e7 x6 aklımdaki modeller. yardmcı olabilirseniz sevinirm.. önerilerinize de acıgım
750 tl civarı bi tel almayı düşünüyorum askerde olduğumdan dolayı pek bilgm yok 5800 kullanyrm suanda c7 e7 x6 aklımdaki modeller. yardmcı olabilirseniz sevinirm.. önerilerinize de acıgım
E7 725 tl buldum 5 günlük faturası var takstle alms nakte cevirmek içn satyo kutusunu açmamş ble
McCeNe
Üye
fiyatı biraz daha arttırabilirsen lg optimus black tavsiye ederim sana. ben kullanıyorum şu anda ve çok memnunum. tasarımı çok güzel, incecik. özelliklerine zaten diyecek laf yok. bence en iyi smartphone modellerinden biri.
amelia75
Üye
benim de o civarda param var.. android işlemci telefon almayı düşünüyorum.. samsung hayatta almam... çok ağzım yandı zamanında.. her yerde optimus black'in çok iyi olduğunu duyuyorum. nova display ekranını ve ön kamerasını konuşuyor herkes.. çok nadir telefon alırım arkadaşlar.. tavsiye eder misiniz gerçekten black'i? sizin cevaplarınıza göre para durumunu ayarlayayıp telefon alacağım..
Ocean258
Üye
60-70 Tl daha koyabılırsen suan kulladıgım telefonu onerırım sana kardesım. lg optımus black.. super telefon bence fıyatının cok cok ustunde. tasarımı fıyatı hızı ekran parlaklıgı ve kalitesi şarj suresı uygulamalrın bedava olması en cok hosuma gıden ozellıklerı 1 ay ıcerısınde nova dısplay olayı var guneste ekran parlamasını onlemekle ılgılı. android 2.2 froyo yuklu.. tavsıye ederım en ıyı smartphone bu bence fıyatına göre...
ByAqustiC
Üye
Konu Sahibi
lg optimus çok ön plana cktı konuda bu zamana kdr nokia dısında telefon kullanmadım o konuda tereddütm var birazck
Ocean258
Üye
valla kardesım ben sana benım telefonu Optımus black'i onerırım.. 100 tl daha bulabıleceksen. android 2.2 froyo yuklu. tasarımı,hızı, şarj suresı cok ıyı telefonun.. ekran kalıtesı ve dokunmatık reaksıyonu ıcınde aynı seylerı soyleyebılırım. uygulamalar bedava buda ayrı bı artısı 1 ay oldu alalı hıcte pısman degılım.. bakmanda fayda war bu fıyata alınabılecek en ıyı smarphone bence.