Üç hafta öncesine kadar bende de iPhone vardı ve sorunsuz kullanıyordum.Temadan kaynaklı bir sıkıntı olabilir, tema ayarınızı değiştireceğim şimdi. Rica etsem tekrar deneyebilir misiniz?
Temayı değiştirdim profilinde, bir daha deneyebilir misin?
sağolasın abi yardımların için iphone veya ipod touch kullanan arkadaşlardada aynı sorun varsa sitede bir sorun olabilir çünkü bütün wap sitelerini açtım birtek maxicep forum u açmıyor ilginçİlginç. Ayarlarını standart yaptım tekrar, diğer 2G kullanan arkadaşlar da yazsın bakalım bir, kullanan varsa tabi. Eğer onlar da giremezse teknik bir inceleme yapılır.
portaldan değilde
maxicep.com/forum
adresinden denesen bir![]()
valla şuan elimde iphone 4 var o da maxicep e girerken ki portal da dahil olmak üzere tam yüklenicek sayfa donuyor yani çıkıyorum safari yi kapatoyorum sorun yok ama tekrar denemek istediğimde olmuyor

Arkadaşlar peki google.com.tr den bir maxicep sayfası arattıgınızda, direkt olarak konu linkine tıkladıgınızda açılıyor mu ? Yani forum ana sayfa dısındaki diğer alt kategori ve konu sayfaları açılıyor mu acaba ? Bende iphone 4 den sorunsuz girdigim için test edemiyorum bir türlü , genel bir sorun degil sanırım
Şu var, forum ana sayfasının yüklenmesi uzun zaman alıyor çünkü çok kategori var ana sayfamızda