Alemsin hacı ya![]()

OhaÜstüne para verirsen n8 ile takas ederim. E mail. [email protected]
olur ama nekadar istiyorsun? 4 gb hafıza kartı var tertemız jelatını ustunde bi kere soft format attım okadar virüssüz 21 ay garantisi daha var ? 
Ohaolur ama nekadar istiyorsun? 4 gb hafıza kartı var tertemız jelatını ustunde bi kere soft format attım okadar virüssüz 21 ay garantisi daha var ?
![]()

5800 çizikli arka kapak sorunlu üstüne 10 lira verrim![]()

android ve windows u symbianla kıyaslayanlara yazık ki ne yazık hala bebe telefonları olan symbian ları kullanıyorlar dünya artık akıllı telefonlarla oynuyorve bazıları symbiana akıllı telefon diyor

yoobakalım ne önerecekler diye açtım hayet memnunum
![]()

5800 çizikli arka kapak sorunlu üstüne 10 lira verrim![]()
Allah Korusun.Olur farketmez yav
Baya yeniymiş 3 aylık![]()
Ama Androidle takas etceğine S^3le takas et işte fıstık gibi olur
----------Eklendi @ 19:58:26 ---------- Yazıldı @ 19:56:48 ----------
![]()
Bada da olurokandroid ve windows u symbianla kıyaslayanlara yazık ki ne yazık hala bebe telefonları olan symbian ları kullanıyorlar dünya artık akıllı telefonlarla oynuyorve bazıları symbiana akıllı telefon diyor
yok 4 varsa alayım
iPhone 5 var elimde kafa kafaya girebiliriz istersen üstüne para bile verebilirim![]()

sen takılmana devam et kardeş senın aklın symbian yetmez yettiğiyle idare et bence![]()

doğru diyorsun symbiana la işim olmaz WİNDOWS VARKENkardeş 4 aylık 5800 artı 150 lira o telefonu istiyorum.onay ver almaya geliyom
Hacı 5800 da internetten video izleniyomu izlenıyosa kesın alırım tamam