Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
foruma ortak olmayı dusunuyorum. Ozan abi ile goruscem bakam ne dıycek :D

yuzde kaç hisse verir acep. :D

minoo

minoo

Üye
Hiç hiç bıkmam kitap okumaktan :D

SilentOne

SilentOne

Üye

Oyle bi duşunce yoktu kafamda ama her mesajında benı bozmaya yonelık bişeler yapmaya çalışıyosn gibi geldi.Sorun yok aslında

bizler gönül daşların birbirimizi kıymaya gerek yok

----------Eklendi @ 02:00:38 ---------- Yazıldı @ 02:00:03 ----------

foruma ortak olmayı dusunuyorum. Ozan abi ile goruscem bakam ne dıycek :D

yuzde kaç hisse verir acep. :D

tahmin ediyom %0.01 xD

Elektr0

Elektr0

Üye

boşver. Benim yaşıt dostum yok hiç mahallede

Napayım bende abiler var onlarla takılıyorum arada bir.

Arkadaş çokta, dost yok. :(

Aynen benim dostum sevligim aşkım hayatım degerlim ( elektronik oldu hep .yalnızlık ne kadar güçlendiyse elektronik te benim için o kadar çok önem kazandı ve başka bir iş yapmam mumkün degil artık...:oke::good:

minoo

minoo

Üye
Kitap zorla okutulmamalı bence. Yani ille de şu kitabı okuyacaksın olayı saçma. Tarz, tür denen bir şey var. Belki ben o kitaptaki temayı sevmiyorum :s Polisiye gerilimden başka bir şey okuyamam ben mesela. Lisedeki o 'şunu oku!' olayı çok saçma :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
SilentOne

SilentOne

Üye
Kitap zorla okutulmamalı bence. Yani ille de şu kitabı okuyacaksın olayı saçma. Tarz, tür denen bir şey var. Belki ben o kitaptaki temayı sevmiyorum :s Polisiye gerilimden başka bir şey okuyamam ben mesela. Lisedeki o 'şunu oku!' olayı çok saçma :D

aynen yha bnde lemanyak okurdum hoca her seferinde atardı bnde bir sonrakinde yine lemanyak okurdum sonunda edebiyat 1 düştü bnde arabasının tekerlerini patlattım:aha::aha::aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Mert

Mert

Üye
Bir de o kitaptan kitap sınavı olmak :s

Necmati

Necmati

Üye
......

Üst Alt