Selam Gençler :bye2: selam hoş geldin...
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: sadece ramazan ayı degil ' ya yılın 365 günü 6 saati bile içmemek lazım .. allah'a çok şükür bir damlası bile degmedi... aferim bana Genişletmek için tıkla ... benimde benimde
Elektr0' Alıntı: sadece ramazan ayı degil ' ya yılın 365 günü 6 saati bile içmemek lazım .. allah'a çok şükür bir damlası bile degmedi... aferim bana Genişletmek için tıkla ... benimde benimde
Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: yuhh o kadar açmısın ya Genişletmek için tıkla ... besmele çekmemiş kii
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin akif
Burak Üye Elektr0' Alıntı: besmele çekmemiş kii Genişletmek için tıkla ... ben doymadım diyince banada öyle derlerdi
Elektr0' Alıntı: besmele çekmemiş kii Genişletmek için tıkla ... ben doymadım diyince banada öyle derlerdi
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: ben doymadım diyince banada öyle derlerdi Genişletmek için tıkla ... besmele çekmeyince şeytanda sizinle birlikte yemek yermiş ve doymazmışsınız küçükken bu hikaye anlatılırdı ne kadar dogrudur bilmiyorum...
Burak' Alıntı: ben doymadım diyince banada öyle derlerdi Genişletmek için tıkla ... besmele çekmeyince şeytanda sizinle birlikte yemek yermiş ve doymazmışsınız küçükken bu hikaye anlatılırdı ne kadar dogrudur bilmiyorum...
Burak Üye minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... yanıcan ne olcak. Ne goturuyosun otekı tarafa. Hıcbısey.
minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... yanıcan ne olcak. Ne goturuyosun otekı tarafa. Hıcbısey.
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... sanada aferim
minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... sanada aferim
-efşan Üye minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hosgeldin mert naber