pilav mı ? Üstüne kuru varsa hertürlü oğuz :D
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: pilav mı ? Üstüne kuru varsa hertürlü oğuz Genişletmek için tıkla ... soğan da var pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Burak' Alıntı: pilav mı ? Üstüne kuru varsa hertürlü oğuz Genişletmek için tıkla ... soğan da var pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Oguzc@N' Alıntı: sen gel mübarek adam ben seni bekliyorum akşam sıkılıesan bi daha gelmessin Genişletmek için tıkla ... ilk gittiğimde aynen böyle söylemişlerdi dejavu yaşıyorum şuan
Oguzc@N' Alıntı: sen gel mübarek adam ben seni bekliyorum akşam sıkılıesan bi daha gelmessin Genişletmek için tıkla ... ilk gittiğimde aynen böyle söylemişlerdi dejavu yaşıyorum şuan
Tuba.Erva Üye yamyama cıkcak adın pınarım minoo' Alıntı: Yok Tuba'yı yersem doyarım Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: hopp karıştı iyice yaa herkes ayrı telden çalıyo Genişletmek için tıkla ... usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki
TheM-CK' Alıntı: hopp karıştı iyice yaa herkes ayrı telden çalıyo Genişletmek için tıkla ... usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki
Burak Üye Elektr0' Alıntı: usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki Genişletmek için tıkla ... göreceli bir kavram.
Elektr0' Alıntı: usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki Genişletmek için tıkla ... göreceli bir kavram.
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki Genişletmek için tıkla ... şaka de ne olur
Elektr0' Alıntı: usta herkez aynı tele vurursa tel kopar ki Genişletmek için tıkla ... şaka de ne olur