Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Sıcaklık sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpWaR24
Üye
telefon zaten sıcaklık sınırını aşınca res atıyo kendine o zaman anlayınki tel in dinlenmeye ihtiyacı var
s3l3m6
Üye
arkadaşım bende modem olarak kullanıyorum öyle bi ısınıyoki bildiğin yanacak yani yeni batarya aldım gine aynı şey oldu =(((
telefonun ısınması gayet normal bende modem olarak kullanmıştım yanıyodu resmen ama bi sorun çıkarmıyor ısınması ben hiç zararını görmedim zaten aşırı ısınınca telefon kendini resetliyo 2 3 defa reset atarsa bırak telefonu soğusun
hunter41
Üye
bu sorun 580 ın bataryasından kaynaklanıyor daha guclu bı batarya olsaydı bu kadar ısınma olmazdı
symbianlover
Üye
N97 mini de aynı İnternette dolaşırken aşırı ısınıyor ama hala negatif bir durum görmedim, umarım görmemde
BySeL0
Üye
kardeş ozaman nokıa usb kablosu al ve pc ye tak nokıa pc suıte de telefonda nokıa pc suite indir ve ordaki menüde telefondaki interneti pc den gir çok daha ucuza internetin keyfini çıkar....
nalcam22
Üye
reset virüs yüzünden oluyo benimki hayvan gibi ısınıyo genede res atmıyo
Alakası yok.7-8 Mb'lık bi siteye gir, sonra arka plana at kamera vs. aç hafıza dolu uyarısı alacaksın, tamam de aldırış etme, video çekimine başla, çekerken belli bir süre sonra takılıp res atıcak mı bak bakalım.
bozokhan
Üye
sıcak hava ve elde tutma süresi ile daha çok alakalı bir durum.
dostum nete gir telefonun nete bağlı olsun hatta mümkünse joikuspot aç sonra telefon bu şekildeyken 1 saat film izle 1 saati bırak 30dk dayanmaz res atar görürsün