5800 Sıcaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sıcaklık sorunu
Arkadaşlar Malum Havalar Isındı Ve Herkez Gibi Benimde Bir Sorunum Var
5800 Aşırı Isınması Telefon İle 5 Dakika Video Yada Başka Bir Şey Yaptığımda Resmen Ateş Gibi Oluyo
Bu Yüzden 5800 Poşete Sarıp Buzdolabına Atıyorum
ama n95 ve diğer telefonlarda böyle sorun yok dikkat ederseniz aşırı ısınmada patlama heleki şarjdayken kullanınca telefonun patlaması yuksek bu zamanlar
Sizde Aynı Sorun Varmı

haltie

haltie

Üye

ısınma kullanımla alakalı ama 5800 çok ısındığını duydum

daniel_23

daniel_23

Üye
bir daha buzdolabına atmanı tavsiye etmem kendiliğinden soğumasını bekle aşırı ısınıp bir anda hızlıca soğumaya başlarsa donanımsal hata görmek bayağı olasıdır
bende de ısınma sorunu var ama çok ateş gibi olmuyo elinde tutma çok fazla ara sıra koltuğun masanın üstüne koy daha az ısındığını farkedersin :)

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence çok kurcaladığından oluyor yani yanlış anlama çok elinde tuttuğundan dolayı demek istedim .

jr.axion

jr.axion

Üye
genelde bu sorunlar cok fazla video çekmekten . internete girmekten . müzik dinlemekten ve oyun oynamaktan ortaya cıkıyor geçende hem nete hem müzik hemde oyun oynuyodum ve bi anda telefonumun ekranına bişeyler oldu dedim heralde telefonumun ekranı yandı elime bi aldım yanıyo hemen kapagı cıkardım bataryayı telefonu sarıp buzluga attım ve kendine geldi eger sizdede ekran yanar gibi oluyorsa bekleyin tekrar acılıyor

mkryvz

mkryvz

Üye
daha neler.... oldu olacak sıvı nitrojenede sokalım...
evet ısınma sorunu olabilir, ama bu ısınma rahatsız edici seviyede ise teknik servise danışılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
laveled

laveled

Üye
ya arkadaşım benimde ısınıyor bu telefonun özelliği kışın ellerimiz üşümesin diye:ehe bunun bi çözümü yok servise yolladım batarya değişti ama hala aynı

• Beğen
everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
yani eline alsanda almasanda 5 dakik video izle 5800 batarya dahil tüm bileşenler aşırı ısınıyo
buzl dolabına attıgımda 10 dakıka sonra buz gıbı 5800 elıne alınca epeyı zevk alıyon:)

• Beğen

^^Positive^^

Üye
bende olmuyor fakat arkadaşlar internete bağlandıkları zaman yemek yapabilecek dereceye kadar ısınıyor:)

enesSİVASLI5858

Üye
bi gun elımde patlayacak dıye korkuyom :)

nalcam22

nalcam22

Üye
öncelikle buzdolabına sokma soğuktan ekran kırılır kvk ya160 lira bayılırsın
Sans tavsiyem ekranın ışık seviyesini düsür

XpLoideR

Üye
bende 5530 var camın önünde kabak gibi güneşin altında kullanıyorum tüm gün mesaj yazarım foto video izlerim vs yine de ısınma sorunu olmuyor bende.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
5800'ınızı fazla ısıtmayın bataryanın şarj tutan hücreleri zarar görüyor ( Yani kapasitesi düşüyor).
Size önerim telefonu bir masanın üstünde kullanmanız böylece fazla ısı masaya dağılıyor. Soğuğada koymayın (Buzdolabı gibi) işlemcisine zarar verebilir. :angry::evet:

yasayanceset

Üye
Satacam Laa Mp videoLarı Oynatmıor Sess War qörüntü yoq xD

nalcam22

nalcam22

Üye
uc playeri kur

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
biz telefonu kullanmak için aldık masanın üstünde dursun diye değil ben de bir sefer daha servise göndereceğim ısınma var diye bu ısınma yüzünden ekran bile çatladı benim ama genba kullanıcı hatası dedi ama şu güncelleme gelsin bir de bakalım neler olacak
Not: bu mesajı yazarken bile ısındı telefon :(

nalcam22

nalcam22

Üye
telefonu şajdayken kullanmayın hele şarj aletiniz çakmaysa 4 kat fazla ısınır

shart akaya

Üye
bence çare arayarak kendimizi yormaya gerek yok. Bu ısınmaya çare bulabileceğimizi sanmıyorum

erdi_s

erdi_s

Üye
bende hiç böyle bi durum yok. kırkbin kere maşallah :ehe

Burak

Üye
bataryada sorun olabilir. Power düşük pil gösteriyor mu ?

Yani kısa surede bitiyor mu sarj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt