Maxicep-Radyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sonuc:hmmm

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Burak

Üye

Bence bu kadar büyük konuşma paşam :D

beklediğim cevap geldi. :D

----------Eklendi @ 01:56:59 ---------- Yazıldı @ 01:52:20 ----------

ben dinlemek istemiyorum. Ve de sitenin saginda solunda maxi radyo tıkla dinle gibi linkler istemiyorum.
Olup bitecek ne varsa hepsi bölümünde başlayıp bitsin.

'Patron

'Patron

Üye

Bence bu kadar büyük konuşma paşam :D
:ağlarım:

----------Eklendi @ 02:02:58 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ----------

Okadar Kişi İstiyor ama üyelerin istekerlı göz önüne alınmalı Hasan abi :hmmm

Burak

Üye
tamam gidin kurun radyo.
Size kurmayın diyen yok ?
İlla sitenin üzerine eklemeye gerek yok radyoyu. Verirsin dinleme linkini isteyen d4nler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Silinen Üye 166392
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

beklediğim cevap geldi. :D

----------Eklendi @ 01:56:59 ---------- Yazıldı @ 01:52:20 ----------

ben dinlemek istemiyorum. Ve de sitenin saginda solunda maxi radyo tıkla dinle gibi linkler istemiyorum.
Olup bitecek ne varsa hepsi bölümünde başlayıp bitsin.

:ehe Olacağını zannetmiyorum, ama olursa şayet forumun sadeliğini bozmayacak şekilde bir bilgilendirme mesajı olur.

:ehe

:ağlarım:

----------Eklendi @ 02:02:58 ---------- Yazıldı @ 02:00:36 ----------

Okadar Kişi İstiyor ama üyelerin istekerlı göz önüne alınmalı Hasan abi :hmmm

Ben olmamasından yanayım şahsen. Üyelerin görüşleri elbette bizim için önemli, mesela bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracak olan öneri veya fikir geldiğinde yapılacaklar listesine alırız bunu kesinlikle. Sırası geldiğinde de yaparız. Ama, hedeflerimizle örtüşmeyen öneriler için aynısını diyemeyeceğim. Hadi yine ufak tefek şeyler kabul olur, yapılır; ama radyo gibi teknik bir meseleyi zannetmiyorum gerçekleştirilsin.

Açık konuşmak gerekirse radyo yayınında çalınacak parçaları YouTube, Google Video gibi medya ağlarından bulmak hiç sıkıntı değil bir internet kullanıcısı için. Ek olarak, radyo yayınının sunucuya getireceği yükü de düşünürsek, sanırım yavaş bir forum istemeyiz. :)

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye

:ehe Olacağını zannetmiyorum, ama olursa şayet forumun sadeliğini bozmayacak şekilde bir bilgilendirme mesajı olur.

:ehe

Ben olmamasından yanayım şahsen. Üyelerin görüşleri elbette bizim için önemli, mesela bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracak olan öneri veya fikir geldiğinde yapılacaklar listesine alırız bunu kesinlikle. Sırası geldiğinde de yaparız. Ama, hedeflerimizle örtüşmeyen öneriler için aynısını diyemeyeceğim. Hadi yine ufak tefek şeyler kabul olur, yapılır; ama radyo gibi teknik bir meseleyi zannetmiyorum gerçekleştirilsin.

Açık konuşmak gerekirse radyo yayınında çalınacak parçaları YouTube, Google Video gibi medya ağlarından bulmak hiç sıkıntı değil bir internet kullanıcısı için. Ek olarak, radyo yayınının sunucuya getireceği yükü de düşünürsek, sanırım yavaş bir forum istemeyiz. :)

Peki anlaşıldı abi haklısın.Burak seninde her mesajda öle şeyler yazmanı anlamıyorum.Bende biliyorum baska yere gidip yazmayı ben bu sevdiğim forumda olsun istedım okadar anladınmı ? :)

technoshark

technoshark

Üye
Forumun yavaşlamasını istemiyorsak popup olarak flatcast yaparız ;) en güzelii.. Şahsen ben kurarım istenilirse.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sitenın altına da eklenır dımı burak:ehe
tamam gidin kurun radyo.
İlla sitenin üzerine eklemeye gerek yok radyoyu. Verirsin dinleme linkini isteyen d4nler.

• Beğen
Tepkiler: Burak
'Patron

'Patron

Üye
Evet abi popup yapalım.Dediğinde haklsın burası bir cep forumu ama gördüğün gibi herturlu konu var kadın işlerinden bilgisayara spordan yarışmalara. Hem bu yolla site duyuruları da yapılabilir.Uyelerın sıteyı daha çok sevmesını daha çok girmesini sağlar buda site gelirlerini arttırır.:naughty: Hem daha enğlenceli bir hal alır.
Ayrıca gunun hersaati açık olmak zorunda değil gunde mesela 12-3 arası ve 22 02 arası açılır sadece onda da djler olur işte. bence super olur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
tamam gidin kurun radyo.

Tamam bende onu diyorum...
Başkaları araya girince karışıyor...
Sitenin serveri ile alakası yok radyonun...
Sadece formda bir bölüm açılsa birde online dinleme linki eklense her hangi bir yere yeter!

----------Eklendi @ 15:31:16 ---------- Yazıldı @ 15:30:36 ----------

Siteye herhangi bir ağırlığıda yok dj kendi pc sinden upload yapıyor....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışmanın gereği yok, yazdıklarınıza dikkat edin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve ^^Positive^^

Neverex

Üye
Bence de güzel bir fikir.Neden olmasın. :)

'Patron

'Patron

Üye
İşte istiyoruz ama.. Son karar Ozan abinin heralde..:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Burak
'Patron

'Patron

Üye
ses çıkmadı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt