ben böyle etkınlıklerı anlamıyorum anlamycam
resımlerınızı deıstırın bıkac kısı facebook resmını degıssın
herkes taksın kurdaleyı haftaya sürmez unutulcak
bukadar balık beyınlıyız ıste balıklara bıle hakaret olur bu !
siz gösterın tepkınızı umarım işe yarar
ben ıcımde yasarım
[ı]bana göre olmadı sız yapın her sehıt olayında aynı sey aynı kurdale olayı bıktm ben bende üzülüyorum bende agladım bugun ama basıt bseyms gbı ne bu bıkac gun sonrada ındırrsınız profılınızden[/ı]
erva o zaman kalk oturduğun yerden al eline bi m4-a1 git terörist avına... içinde yaşıyosan yaşıyosunda bu bizlere laf söyleme hakkın olduğunu göstermez...
Napıcaksın başka? napıcaksın? en azından susmuyoruz...
Avatar değiştirmeyle olacak iş değil, elinize siyah çelenk alıp sokakta yürüseniz 'bunun derdi ne acaba' diye kendi kendine söylenir millet. İcraat lazım icraat. Mesele silahta da bitmiyor, mesele sivil direnişte bitiyor; ama ecdadımız 7 düveli devirmiş iken biz karıncanın taşıdığı yükü taşımaktan yakınıyoruz şu devirde!
hiç sorma hiç..herkesin sinirleri gergin... Tartışmıyalım daha fazla en iyisi... elim ayağım titriyo zaten sinirden... ya bu ne cürettir arkadaş sen kimsin lan silah doğrultuyosun türk askerine!!!
Lanet Olsnlar.Verın bana o m4u gıtmezsem adam değiilim. !Saygı duymak mı? Yarım saattir balık beyinli diosun bu dediğim balık beyinlilere hakaret olur diosun sonra saygı bekliosun öylemi sana bi saygı duyardım şimdi de neyse...
cnm bende deımya saygım sonsuz ıstege baglı zorla olan bıseyde dıyıl
bazen ınsanların tekılerı farklı oluyo okadar san uzlmuyosun yada buna benzer seyler solenmedı yanlış anlama ıstemıyosan koyma nedıyım