Teröre karşı siyah kurdele eylemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Teröre karşı siyah kurdele eylemi
Eğitim-İş, terörü lanetlemek için “Siyah Kurdele Takma Eylemi” gerçekleştirecek.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

By_AkA

By_AkA

Üye
Sinirlerim acaip derecede bozuk ağladım ağlıcam sinirimden...

pelın_

Konu Sahibi
destek ol bı gunlugune avatarını degıstır ne kaybedersın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben böyle etkınlıklerı anlamıyorum anlamycam
resımlerınızı deıstırın bıkac kısı facebook resmını degıssın
herkes taksın kurdaleyı haftaya sürmez unutulcak
bukadar balık beyınlıyız ıste balıklara bıle hakaret olur bu !
siz gösterın tepkınızı umarım işe yarar
ben ıcımde yasarım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve -efşan
By_AkA

By_AkA

Üye
ben böyle etkınlıklerı anlamıyorum anlamycam
resımlerınızı deıstırın bıkac kısı facebook resmını degıssın
herkes taksın kurdaleyı haftaya sürmez unutulcak
bukadar balık beyınlıyız ıste balıklara bıle hakaret olur bu !
siz gösterın tepkınızı umarım işe yarar
ben ıcımde yasarım

Bu biraz ağır olmadı mı erva...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bana göre olmadı sız yapın her sehıt olayında aynı sey aynı kurdale olayı bıktm ben bende üzülüyorum bende agladım bugun ama basıt bseyms gbı ne bu bıkac gun sonrada ındırrsınız profılınızden

pelın_

Konu Sahibi
sagolun dıyıl ılk soleyen oda dıyıl ama yınede ınsan bı nebzede olsa
onlar ıcın bışey yaptıgını caba gosterdıgını bılse yeter zorunlu dıyıl katılıp katılmamk kısıye ozgu
ben ailemden şehıt verdım hemde 2 tane bunun nedemk oldugunu ıyı bılıyorum ha suda var kudele taktında noldu dıycen dımı
olsun ben enazından bısey yaptım

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve By_AkA
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
pelın mekanı cennet olsun bsey dedıgm yok yapanlara ama kurdaleyle çözulcek bsey deıl
ıkı gün sonra o resımler ıncek ona sinir oluyorum okadar basıt deıl ıste madem bsey yapcaksınız yürüyün sehıtlerımız ıcın daha cok sesınz duyulur kımse profıl resmınıze bakmaz siteye gırıpte
Allah ülkemızı askerlerımızı korusun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, minoo ve 'Patron
By_AkA

By_AkA

Üye
erva o zaman kalk oturduğun yerden al eline bi m4-a1 git terörist avına... içinde yaşıyosan yaşıyosunda bu bizlere laf söyleme hakkın olduğunu göstermez...
Napıcaksın başka? napıcaksın? en azından susmuyoruz...

pelın_

Konu Sahibi
[ı]bana göre olmadı sız yapın her sehıt olayında aynı sey aynı kurdale olayı bıktm ben bende üzülüyorum bende agladım bugun ama basıt bseyms gbı ne bu bıkac gun sonrada ındırrsınız profılınızden[/ı]

cnm öle dıyıl ıste yapma dedıgın okadarda basıt bı olay dıyıl

greenmile

greenmile

Üye
okullar tatil değil mi

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben en basında da belırttım arkadasım kımseye bsey demıyorum dedım bana sacma gelıyor
sıze koymayn dıyen mı oldu
terörist avlayamıyosamda okurup kuranımı okuyorum merak etme ruhlarına
erva o zaman kalk oturduğun yerden al eline bi m4-a1 git terörist avına... içinde yaşıyosan yaşıyosunda bu bizlere laf söyleme hakkın olduğunu göstermez...
Napıcaksın başka? napıcaksın? en azından susmuyoruz...

• Beğen
Tepkiler: -efşan, minoo ve ChavRash
By_AkA

By_AkA

Üye
herkesin sinirleri gergin... Tartışmıyalım daha fazla en iyisi... elim ayağım titriyo zaten sinirden... ya bu ne cürettir arkadaş sen kimsin lan silah doğrultuyosun türk askerine!!!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Avatar değiştirmeyle olacak iş değil, elinize siyah çelenk alıp sokakta yürüseniz 'bunun derdi ne acaba' diye kendi kendine söylenir millet. İcraat lazım icraat. Mesele silahta da bitmiyor, mesele sivil direnişte bitiyor; ama ecdadımız 7 düveli devirmiş iken biz karıncanın taşıdığı yükü taşımaktan yakınıyoruz şu devirde!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, minoo, Elektr0 ve 1 kişi daha

pelın_

Konu Sahibi
haklısın tartısma yakısmaz bıze cnm sadece fıkır ayrımına duserız

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bunu anlatmaya calısıyorum ya bı kısı anladı en azından şükür
ısteyen ıstedıgı tepkıyı göstersın bana benım dycem bu saygı duyarım sızınkıne de sızde benım dusunmeye saygı duyun en azndan
Avatar değiştirmeyle olacak iş değil, elinize siyah çelenk alıp sokakta yürüseniz 'bunun derdi ne acaba' diye kendi kendine söylenir millet. İcraat lazım icraat. Mesele silahta da bitmiyor, mesele sivil direnişte bitiyor; ama ecdadımız 7 düveli devirmiş iken biz karıncanın taşıdığı yükü taşımaktan yakınıyoruz şu devirde!

'Patron

'Patron

Üye
herkesin sinirleri gergin... Tartışmıyalım daha fazla en iyisi... elim ayağım titriyo zaten sinirden... ya bu ne cürettir arkadaş sen kimsin lan silah doğrultuyosun türk askerine!!!
hiç sorma hiç..:off: Lanet Olsnlar.Verın bana o m4u gıtmezsem adam değiilim. !

By_AkA

By_AkA

Üye
Saygı duymak mı? Yarım saattir balık beyinli diosun bu dediğim balık beyinlilere hakaret olur diosun sonra saygı bekliosun öylemi ...

pelın_

Konu Sahibi
cnm bende deımya saygım sonsuz ıstege baglı zorla olan bıseyde dıyıl
bazen ınsanların tekılerı farklı oluyo okadar san uzlmuyosun yada buna benzer seyler solenmedı yanlış anlama ıstemıyosan koyma nedıyım

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tamam sen saygı duyma sorun deıl
Saygı duymak mı? Yarım saattir balık beyinli diosun bu dediğim balık beyinlilere hakaret olur diosun sonra saygı bekliosun öylemi sana bi saygı duyardım şimdi de neyse...

----------Eklendi @ 01:21:07 ---------- Yazıldı @ 01:18:05 ----------

pelın benım uzulmedıgımı nerden bılıysn yaa kurdalede mı bıtıyo iş Allah askına ya
cnm bende deımya saygım sonsuz ıstege baglı zorla olan bıseyde dıyıl
bazen ınsanların tekılerı farklı oluyo okadar san uzlmuyosun yada buna benzer seyler solenmedı yanlış anlama ıstemıyosan koyma nedıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt