Teröre karşı siyah kurdele eylemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mobildeyim pcye geçince yaparım veya resmin urlsini verin şimdi de yapayım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tmmdır arkadaşlar kurdele yaptım

greenmile

greenmile

Üye
hep aynı sahne sürü psikolojisi teröre karşı siyah kurdele yok mor kurdele geçiniz bunları efendim bugün kurdele tak.. ağla,üzül yarın yine vur patlasın çal oynasın,elimizden bir şey gelmiyor diyenlere sesleniyorum.Hayır efendim elinizden çok şey geliyor,sandıkta tepkini göstermezseniz burası hergün tuhafiye dükkanına döner.Bu yüzden bırakın bunları aynı senaryolar beni sıktı,artık sizi de sıkmalı.

• Beğen
Tepkiler: minoo, -efşan ve Tuba.Erva
By_AkA

By_AkA

Üye
hep aynı sahne sürü psikolojisi teröre karşı siyah kurdele yok mor kurdele geçiniz bunları efendim bugün kurdele tak.. ağla,üzül yarın yine vur patlasın çal oynasın,elimizden bir şey gelmiyor diyenlere sesleniyorum.Hayır efendim elinizden çok şey geliyor,sandıkta tepkini göstermezseniz burası hergün tuhafiye dükkanına döner.Bu yüzden bırakın bunları aynı senaryolar beni sıktı,artık sizi de sıkmalı.

Bak kimseyi bidaha uyarmıcam... Kim ne istiyosa yapssın ama bu fikre saygı duysun gönderme yapmanlara büyük şeyler göndericem yoksa...

greenmile

greenmile

Üye
uyarmak gerekiyorsa yönetici gelir uyarır arkadaşım hepimizi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Bak kimseyi bidaha uyarmıcam... Kim ne istiyosa yapssın ama bu fikre saygı duysun gönderme yapmanlara büyük şeyler göndericem yoksa...

Mesajlarınız başından beri rahatsızlık verici. Tek canı yanan siz değilsiniz, bu bir. Kimse siyah kurdele takmanıza saygısızlık etmedi. Ancak sizin, 'siyah kurdele takmak yerine daha büyük tepkiler verilmeli artık' diyenlere yazdığınız cevaplar saygısızlık boyutuna giriyor. Bir arkadaşımızın 'milletimiz balık hafızalı' yazdığı mesajına yönelik 'sana saygıyı göstermesini bilirim ben' diyerek karşılık vermeniz saygılı olmadığınızı çok açık şekilde gösteriyor, bu iki.

Uzamasını istemiyorum, sıkmaya başladı zira ve tehditvari konuşmalarınızdan vazgeçseniz iyi olur; bu da üç.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva
-efşan

-efşan

Üye
Baştan söyleyeyim herkesin düşüncesine saygım var
kimse siyah kurdele takmadı diye üzülmedi değildir elbet üzülür üzülmemek eldemi 13 gardaşımız daha şehit oldu
ama siyah kurdele takmadın faln filan diyede
kimse bu şekilde konuşamaz
herkes düşüncesini sunuyor ortaya bazıları efendice kendine hakim olup bazıları ise hunharca
ama farkeden nedir hiç birşey
sonuçta 13 şehitimiz var burada tartışma bunu değiştirmez
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diler
Ailelerine ve Biz Türk Evlatlarına Sabırlar Dilerim

Ruhunuz Şad
Kabrini Nur Olsun
VATAN SAĞOLSUN!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Tuba.Erva
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye

Burası (D)Ringo'nun ahırı değil beyler....
Gövde gösterisine çevirmeyin yaptıklarınızı.Konu alakasız mesajlarla dolmuş.Artık tartışmayı kesin.Konu sahibine de söylüyorum bunu.
Her ne kadar bir admin müdahelesinin bulunduğu bir konuya,bir moderatör olarak müdahale etmekten icap duysam da bunu söylemek zorundayım:nono:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi, Elektr0, Tuba.Erva ve 1 kişi daha
'Patron

'Patron

Üye

Mesajlarınız başından beri rahatsızlık verici. Tek canı yanan siz değilsiniz, bu bir. Kimse siyah kurdele takmanıza saygısızlık etmedi. Ancak sizin, 'siyah kurdele takmak yerine daha büyük tepkiler verilmeli artık' diyenlere yazdığınız cevaplar saygısızlık boyutuna giriyor. Bir arkadaşımızın 'milletimiz balık hafızalı' yazdığı mesajına yönelik 'sana saygıyı göstermesini bilirim ben' diyerek karşılık vermeniz saygılı olmadığınızı çok açık şekilde gösteriyor, bu iki.

Uzamasını istemiyorum, sıkmaya başladı zira ve tehditvari konuşmalarınızdan vazgeçseniz iyi olur; bu da üç.
Aldın mı cevabını?

• Beğen
Tepkiler: minoo, Tuba.Erva ve -efşan

pelın_

Konu Sahibi
gövde gösterısıne döndermeyın olayı ben tamamn farklı bı olay ıcın actım ve pısman oldum konuyu actıgıma.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi forumlar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: -efşan, 'Patron, ' KalendeR ' ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt