yeter yaaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
yeter yaaa
her açtığım konu kitleniyo, sebep neymiş, kasıtlı olarak tartışma ortamı yaratıyormuşum.

son kilitlenen konum:
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-550d-dslr-kamera-karsilastirmasi-519151.html

kasıtlı tartışma ortamı yaratma ile yakından uzaktan ilgisi yok.

ama biliyorum bu konu da kapanacak.

chaw rash mıdır nedir o yapıyor hepsini.

birde bana ceza vermiş sebep olarak da "özel" yazmış özel ceza mı olur lan, bi halt yersin öyle ceza alırsın.

neyse içimi döktüm beyler iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: -efşan

karasahinemre

Üye
görüşürüz :kac:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
her açtığım konu kitleniyo, sebep neymiş, kasıtlı olarak tartışma ortamı yaratıyormuşum.

son kilitlenen konum:
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-550d-dslr-kamera-karsilastirmasi-519151.html

birde bana ceza vermiş sebep olarak da "özel" yazmış özel ceza mı olur lan, bi halt yersin öyle ceza alırsın.

aman hocam dikkat ya sinirle kalkan zararla oturur harbi döktün içini neyse iyi geceler :ehe

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
İyi geceler hocam da , tartışmayı çıkaranlar banlanmıyor cevap verenler banlanıyor nedense. :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dökün içinizi dökün.

greenmile

greenmile

Üye
ıslatıp ıslatıp banlayın :)

serinaga

serinaga

Üye
WAY hocam sen baya bi dolmuşsun YAW, mustafakamikaze arkadaşın da dediği gibi öfkeyle kalkan zararla oturur, boşver değmez hiçbir şeye, sen bak keyfine ...

'Patron

'Patron

Üye
Sakin Ol Şampiyon.

Burak

Üye
hasan abimden özür dile .

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

son kilitlenen konum:

Konuda sorun yok zaten, konuya cevap yazan üyeler birbirini kırmak maksadıyla yazdığı için kilitledim konuyu. Mesajları silip konuyu devam ettirmesini de bilirdim, ama işin içinde N8 varsa; göklere çıkartanı da hakaret edip aşağılayanı da eksik olmaz. Bunun olmaması için kilitledim.

Ben ne zaman 'özel' diyerek uyarı vermişim merak ettim? İki tane uyarı almışsınız, ikisinin de sebebi belli. 1'incisi 'uygunsuz konuşma'dan; 2'ncisi 'hakaret'ten(!)

ultrayer6' Alıntı:
noliyi la konumu neden kapattın :D

20 dakika önce bana yazdığın bu özel mesajı görmezden geldim, 'uygunsuz konuşma'dan uyarı puanı verebilirdim, vermedim. Bana çıkmış 'özel sebepten uyarı verdi' diyorsunuz yahu; hayret bir şey..

İyi geceler hocam da , tartışmayı çıkaranlar banlanmıyor cevap verenler banlanıyor nedense. :)

Symbian'ı, N8'i ya da Android'i kötüleyen üyeler hep var ve olacaklar da. Symbian sizin mi? Ya da N8? Android için Google ile ortaklığınız mı var? Nedir bu sahiplik egonuz yahu? Adam Symbian'ı kötülüyor, siz çıkıp 'küçük beyinli' diyorsunuz. Diyemezsiniz, derseniz; banlanırsınız. Bu kadar açık ve net. Birisi bir ürün, öbürü insan. Aradaki farkı izah etmeye gerek var mı?

İnsanlar önceden aynı toprak üzerinde yaşadıkları için birbirine saygı duyarlardı, şimdi kıytırık bir telefon yüzünden birbirine hakaret ediyor, la havle ya..

Ha bu arada, bahsettiğiniz tartışma çıkartan üyeye 5 uyarı puanı verdim, 'tartışma çıkartabilecek mesaj yazmak' gerekçesiyle. Diğer arkadaşı banladım. Çünkü birisi N8'i kötülerken diğeri bu sebepten ötürü ona küçük beyinli demiş.

Konu açık. Yazacaksanız yazın. Ozan arkadaşımız ilgilenecektir şikayetinizle. 4 yıldır yöneticiyim, veremeyeceğim hesap yoktur. Hele bu konuda, hiç yoktur!

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve DiaBLoS

pelın_

:ehe

minoo

minoo

Üye
Nedir bu yönetimin üzerine gelişler ben anlamadım ki :s
Birisi küfür eder -ama ettiği küfrü küfürden saymaz- banlanır, suçlu admin.
Öteki gelir hakaret eder, tartışmaya girer -ama kendisi hep haklıdır- uyarı puanı alır, suçlu admin.
Diğeri gelir tartışır, argo kullanır, yasak paylaşım yapar; aaa o da ne? Suçlu admin. Arkadaşıma yamuk yaptılar deyip gider kendine site açar. Bu nedir ya?

Sen admini suçlayana kadar kendi konuşma tarzına baktın mı hiç? 'Ulan'lı konuşmaların havada uçuşuyor, çok kibarsın. Sonra da chaw rash mıdır nedir diye konu açarsın orda burda. Konuşmayayım diyorum ama bir değil beş değil.
Ozan gelip gerekeni yapsın. Ama başka bir nick ile gelip de yine burda 'Ozan mıdır nedir o yaptı' diye veryansına düşme!

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

^^Positive^^

Üye
Bence bu konuda kilit:)

'Patron

'Patron

Üye
Yok kilit değilde Ultrayer tamam uzarma kardeş.Özür dile kapansın mu mesele.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaş mesajında 'bu konuyu açtım diye beni banlarsınız' demiş. Bu konuyu açtın diye kimse banlamaz seni, ama şu mesajında sanırım kendini iyice belli ettin. Kasıtlı olarak banladığımı düşünmemen için şikayetinle ilgilenecek olan Ozan arkadaşıma bırakıyorum seni:

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...degistiriyonuz-ulan-d-519549.html#post3618734
İçini mahalle ağzıyla döktüğün için uygunsuz konuşma uyarısı veriyorum, forumda bu sekilde konuşmaya devam ederseniz sizi aramızdan çıkartabiliriz, lütfen kendinize gelin :nono:

:locked:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...