Trident t1000 menüye simge ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Trident t1000 menüye simge ekleme
Evet arkadaşlar yükledigim java uygulamaların bazıları çok önemli oluyor mesala menüde kalabalık yapan Opera Mini nin düşük versiyonuna hiç girmiyorum opera mini 6 ya giriyorum buda java klasörünün içindeki 500 program arasından bulup açmak ölüm ben söyle bişe düşündüm bu opera mini 6 yı menüye taşıyım hemen girerim ne yaptıysam olmadı sonunda internette aramak zorunda kaldım gene hiç bişe bulamaddım böyle bir imkanımız var mı

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Keşke olsa ama şuan imkansız gibi ama flahs editlenebilirse münkün olabilir bence

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Bi forum okudum galiba bizim tel için bi yazılım mühendisi linux yüklemek için son aşamalarda olduğunu biliyorum görüşüyoruz msnden bişeyler yüklenirse eğer dostum valla benim için garanti önemli değil bi konuda yardımım olursa elimden geleni yaparım dostum

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Bi forum okudum galiba bizim tel için bi yazılım mühendisi linux yüklemek için son aşamalarda olduğunu biliyorum görüşüyoruz msnden bişeyler yüklenirse eğer dostum valla benim için garanti önemli değil bi konuda yardımım olursa elimden geleni yaparım dostum
saolasın ama telefonumuz malum çin malı bir tel garanti çok önemli sadece ekranına 85 tl isteniyorsa gerçekten önemli ama bunun bir yolu olması lazım ya java dosyasını aç 1 saat ara öyle gir gerçekten çok zor oluyor :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt