C5-03 (V20.0.24) Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye

Evet Imeı Verip Alıyorsun 128 Mb Ram Varda Hepsini Kullanmaz Ben Maximum 63 Gördüm Bi Ara 100 Mb ta Çıktı Nasıl Olduysa Bi Daha Da Çıkmadı 1,2 Saniyelik Bi Şeydi Zaten...
haklı. ama bi fw yapabilseler bizimde uçucakdaa..

PureFood

PureFood

Üye

Evet Imeı Verip Alıyorsun 128 Mb Ram Varda Hepsini Kullanmaz Ben Maximum 63 Gördüm Bi Ara 100 Mb ta Çıktı Nasıl Olduysa Bi Daha Da Çıkmadı 1,2 Saniyelik Bi Şeydi Zaten...

100 Mb'a mı çıktı :hmmm Ciddi misin.
Ben de en fazla 67,55 MB gördüm ama bir daha da çıkamadı o kadar 63-65 lerde kaldı en fazla...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
100 Mb'a mı çıktı :hmmm Ciddi misin.
Ben de en fazla 67,55 MB gördüm ama bir daha da çıkamadı o kadar 63-65 lerde kaldı en fazla...

Evet O Zaman Fotoğrafı Çekebilseydim İyi Olurdu Ama Bi Daha Da Çıkamadı

ahmetc503

nası ölçülüyo bu ram

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
c5-03 5800 ın ram olarak maximum 80 mb yi geçmez o bile çok zor açılışta 100 mb gördüysen bişey diyemem anlıktır c6 cfwlerinde bazen açılışta ram 78 mb oluyor 10 sn sonra 58 mb
ben bi ara orijinal yazılımda 76 mb ye kadar ulaştım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende 100 Den Sonra 63 Maximum Gördüğüm

'Patron

'Patron

Üye
:oha: benım enfazla 52 mb gördü :D

oguzhan48

oguzhan48

Üye
V12.023 EN SON YAZILIM TARİHİ. rm kodları oluyomuş telefonun benımkı turkcell kodlu sanırım güncellemeyi bu yüzdenmi görmüyo lütfen cvp

afsinlicihan

Üye
süper....

watercity

watercity

Üye
guncellemeden sonra sarz suresinde bi artis gozlemledim yaklasik bir gun fazla gitti diyebilirim yoksa banami oyle geldi

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Yeni Sürüm Burda Beyler İndirmek isteyenler. Phoenix kullanmayı bilenlere tavsiye ederim. Önceki sürümden iyi.
Phoenix'i burdan indirebilirsiniz

Size: 109 MB

Size: 5 KB

Size: 14 MB

Size: 26 MB

Size: 36 KB

Size: 1 KB

Size: 4 KB

----------Eklendi @ 14:02:03 ---------- Yazıldı @ 13:53:17 ----------

Bu 7 dosyayı "RM-697" diye klasör oluşturup içine atıyoruz. Bu klasörüde "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products" içine atıyoruz.
Sonra geri kalan işlemleri Phoenix prograında yapıyoruz. Detaylı bi şekilde anlatmak isterdim ama şuan zamanım yok. Form içinde "Phoenixle Yazılım Yükleme" diye ararsanız formda bulursunuz.

Joker.

Joker.

Üye
ARKADAŞLAR ARTI GINA GELDİ YOK ABİCİM BENİM TELEFONUMDA YOK GELMİYO YARDIMCI OLUM ARTIK MAXİCEP İ DİDİK DİDİK EDİYOM YOK NASIL YÜKLİCEM HİÇ Bİ YERDE GÖZÜKMÜYO SİZ NERDEN BULDUNU BEN TELİ YENİ ALDIM DİYE ÖNCEDEN YÜKLENMİŞMİDİR DİCEM AMA V12 BİLMEMNE YAZIYO *#0000# DELİRİCEM:aha::angry::vur:gun1: C5-03

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ARKADAŞLAR ARTI GINA GELDİ YOK ABİCİM BENİM TELEFONUMDA YOK GELMİYO YARDIMCI OLUM ARTIK MAXİCEP İ DİDİK DİDİK EDİYOM YOK NASIL YÜKLİCEM HİÇ Bİ YERDE GÖZÜKMÜYO SİZ NERDEN BULDUNU BEN TELİ YENİ ALDIM DİYE ÖNCEDEN YÜKLENMİŞMİDİR DİCEM AMA V12 BİLMEMNE YAZIYO *#0000# DELİRİCEM:aha::angry::vur:gun1: C5-03

Yazılarını büyük yazmaman lazım ovi suite kur bak bide

Joker.

Joker.

Üye
yazı büyüklüyünü gormedim tuş açık kalmış ovi suit var zaten ordada gözükmüyor
:vur

----------Eklendi @ 11:26:14 ---------- Yazıldı @ 11:20:51 ----------

cihaz sürümü : v12.0.023 yüklendi diyo sinir olucam yha:vur

Üst Alt