'Patron
Üye
haklı. ama bi fw yapabilseler bizimde uçucakdaa..
Evet Imeı Verip Alıyorsun 128 Mb Ram Varda Hepsini Kullanmaz Ben Maximum 63 Gördüm Bi Ara 100 Mb ta Çıktı Nasıl Olduysa Bi Daha Da Çıkmadı 1,2 Saniyelik Bi Şeydi Zaten...
haklı. ama bi fw yapabilseler bizimde uçucakdaa..
Evet Imeı Verip Alıyorsun 128 Mb Ram Varda Hepsini Kullanmaz Ben Maximum 63 Gördüm Bi Ara 100 Mb ta Çıktı Nasıl Olduysa Bi Daha Da Çıkmadı 1,2 Saniyelik Bi Şeydi Zaten...
Ciddi misin.100 Mb'a mı çıktıCiddi misin.
Ben de en fazla 67,55 MB gördüm ama bir daha da çıkamadı o kadar 63-65 lerde kaldı en fazla...
Evet O Zaman Fotoğrafı Çekebilseydim İyi Olurdu Ama Bi Daha Da Çıkamadı

orda bence sistem karıştı bıan okadar yanı![]()

Öyle olmuştur keşke bi daha olsa normalde göremiyoruz bari öyle görelim![]()
bende oda olmadı şanslısın
bende oda olmadı şanslısın

nası ölçülüyo bu ram

guncellemeden sonra sarz suresinde bi artis gozlemledim yaklasik bir gun fazla gitti diyebilirim yoksa banami oyle geldi
ARKADAŞLAR ARTI GINA GELDİ YOK ABİCİM BENİM TELEFONUMDA YOK GELMİYO YARDIMCI OLUM ARTIK MAXİCEP İ DİDİK DİDİK EDİYOM YOK NASIL YÜKLİCEM HİÇ Bİ YERDE GÖZÜKMÜYO SİZ NERDEN BULDUNU BEN TELİ YENİ ALDIM DİYE ÖNCEDEN YÜKLENMİŞMİDİR DİCEM AMA V12 BİLMEMNE YAZIYO *#0000# DELİRİCEMC5-03