Yeter Artık ! Tüm FP2lerde N Gage Oyunları %100 Oynama Gerçekleşecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Yeter Artık ! Tüm FP2lerde N Gage Oyunları %100 Oynama Gerçekleşecek
Bunun İçin 96 Saatlik Bir Araştırma Hazırladım , Oyunları Satın Alıp Yükleyen Kişilerle İrtibata Geçip BINPDA nin mucizelerini N96 ya taşıyacağım.

Önceden verilen tüm yöntemler yaramadı , öyle yap olur böyle yap olur diyen arkadaşlara da cevap yazma gereği bile duymadım.

Çok yakında artık sizde N96 , N85 N86 ve tüm fp2 lerde Sorunsuz N Gage Oyunlarını Oynayabileceksiniz. N Gage Açıklarını N Gage e Yediren BIN PDA nin Bu Konuya da Çoktan Çözüm Bulduğu Kanısındayım.

Yakında Devrim Yapıcağım.

Starsley

Bunu yaptıktan sonra konu açsaydın daha iyi olurdu sabırsızlıkla bekliyo olucam

Utku

Utku

Üye
Sadece sen tek başına mı yaptın

pRime.

pRime.

Üye
Bekliyoruz bakalım. Gerçi çok yakında deniyorsa çok bekleriz gibi hissediyorum ama...
Ben de "One" oyununu oynamak istiyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bol şans. Resident Evil Degeneration, The One: Who's Next, FIFA 08, Creatures of the Deep ne oyunlardı be grafik/eğlence on numaraydı. Eski N73'üm de deli gibi oynardım geçen sene. Tuşlarını yaptırırımsam büyük ihtimalle gene bi nostalji yaşarım.

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Şu Ana Kadar N Gage kod sistemi Tüm Fp2lere Fp3lere os9.3 yeni sistem nokia modellere entegre edilmiş durumda. bu yapıcağım entegre ekleme yöntemini herkesle ortada paylaşamam.

Bunu güvenlik ve yasal ortamı oluşturduktan sonra paylaşacağım.

birde Şu PSP emulatoru BIN PDAnin fp2lere yüklü ücretlerlerle gelebilme ihtimalini dahi gerçekleştirseydi , artık bir çoğunuzun bildiği LITTLE BIG PLANET oyununu cepte oynabilme şansımız olurdu.

Utku

Utku

Üye
Şu Ana Kadar N Gage kod sistemi Tüm Fp2lere Fp3lere os9.3 yeni sistem nokia modellere entegre edilmiş durumda. bu yapıcağım entegre ekleme yöntemini herkesle ortada paylaşamam.

Bunu güvenlik ve yasal ortamı oluşturduktan sonra paylaşacağım.

birde Şu PSP emulatoru BIN PDAnin fp2lere yüklü ücretlerlerle gelebilme ihtimalini dahi gerçekleştirseydi , artık bir çoğunuzun bildiği LITTLE BIG PLANET oyununu cepte oynabilme şansımız olurdu.
lbp mi saçmalama ps3 oyununu cepte mi oynayacaksın:aha:

Starsley

Yuh artık olurmu ki ? :hmmm

Utku

Utku

Üye
donanımı yetmez telefonun

pRime.

pRime.

Üye
Imkansız birşey. Oyunun s60v3 için tekrar yazılması lazım.

batudinho39

batudinho39

Üye
heey devrime ne oldu?:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt