Kendi Korkunuzu Yaratın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_AkA

By_AkA

Üye
Dimi nasıl aklına gelmem böle bi konuda hele hele...:d:

pelın_

valla bıan aklımdan cıktı tmm dene baklım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:birak:

jeosalih

jeosalih

Üye
Size komik gelebilir ama bazı inanışa göre aynalar bir kapıdır. Karanlık ortamda uzun süre aynaya bakılmaz. Üniverstede öğrenciyken kaldığımız evde başımıza doğa üstü olaylar gelmişti onun için denemem. Korkuyor muyum belki ama korkmakla aptallık arasındaki sınırı geçmek istemiyorum diyelim şuna...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:allalla:
Size komik gelebilir ama bazı inanışa göre aynalar bir kapıdır. Karanlık ortamda uzun süre aynaya bakılmaz. Üniverstede öğrenciyken kaldığımız evde başımıza doğa üstü olaylar gelmişti onun için denemem. Korkuyor muyum belki ama korkmakla aptallık arasındaki sınırı geçmek istemiyorum diyelim şuna...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ben denedim ve bir ışık gördüm bana gel gel diyordu gitmedim (cem yılmaz)

jeosalih

jeosalih

Üye
Pamuğun etkisidir (Aynı hikayenin devamında Cem YILMAZ)... Hahahaha şuan gerçekten koptum. Hahaha

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
fireman87

fireman87

Üye
Ee deneyen varmı :d:

fireman87

fireman87

Üye
Benim evimde ayna yok :aman2:

India

India

Üye
aranızda bir tane cesur yokmu herkes sen dene diyor :P:

pelın_

şimdılık yok :)

bossy

bossy

Üye
astral seyahati tavsiye ederim... kafa sıyırmanın en etkilisi :vur

• Beğen
Tepkiler: pelın_
jeosalih

jeosalih

Üye
Astral seyahat olası mümkün bişeydir. Ufak bir örnek vereyim size. Kendinizi daha önce gittiğiniz bir mekanda hayal edin fakat 3. bir şahısmış gibi kendinizi görmeye çalışın. O mekanı ve o mekanda kendinizi en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.
Ve en zor olan şey... Şimdiki deneme kendi evinizde şuan bulunduğunuz odada olacak. Gözlerinizi kapatın ve şuanda bulunduğunuz odanın kapısından kendinizi görmeye çalışın. 3. Bir şahıs gibi ama. Yani gözleriniz kapalıyken kapıdan içeri bakıyosunuz ve o anda nerdeyseniz kendinizi gördüğünüzü hayal ediyosunuz. Bu imkansız denebilecek bir olay. Bunu çok az kişi başarabilir. Sebebi ise biraz derin ve uzun, daha sonraya kısmet yarın iş var yatayım artık.

• Beğen
Tepkiler: bossy

pelın_

Bende korkmasam denıycemde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...