bossy
Üye
deneyimin var mı hiçben denedim pek sıyrılcak bişey yokta hani....
iki kere denedim ilkinde çok feci şeyler oldu ikincisi olmadı çünkü korktum

deneyimin var mı hiçben denedim pek sıyrılcak bişey yokta hani....

astral seyahat olası mümkün bişeydir. Ufak bir örnek vereyim size. Kendinizi daha önce gittiğiniz bir mekanda hayal edin fakat 3. Bir şahısmış gibi kendinizi görmeye çalışın. O mekanı ve o mekanda kendinizi en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.
Ve en zor olan şey... şimdiki deneme kendi evinizde şuan bulunduğunuz odada olacak. Gözlerinizi kapatın ve şuanda bulunduğunuz odanın kapısından kendinizi görmeye çalışın. 3. Bir şahıs gibi ama. Yani gözleriniz kapalıyken kapıdan içeri bakıyosunuz ve o anda nerdeyseniz kendinizi gördüğünüzü hayal ediyosunuz. Bu imkansız denebilecek bir olay. Bunu çok az kişi başarabilir. Sebebi ise biraz derin ve uzun, daha sonraya kısmet yarın iş var yatayım artık.
Yanlış biliosun arkaaşım astral seyahati herkes hemen hergece yapar fakat bilinci açık olmadığı için hatırlamaz... Astral seyahat yapmanın yolu bilincini açık tutmayı öğrenmektir...Astral seyahat olası mümkün bişeydir. Ufak bir örnek vereyim size. Kendinizi daha önce gittiğiniz bir mekanda hayal edin fakat 3. bir şahısmış gibi kendinizi görmeye çalışın. O mekanı ve o mekanda kendinizi en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.
Ve en zor olan şey... Şimdiki deneme kendi evinizde şuan bulunduğunuz odada olacak. Gözlerinizi kapatın ve şuanda bulunduğunuz odanın kapısından kendinizi görmeye çalışın. 3. Bir şahıs gibi ama. Yani gözleriniz kapalıyken kapıdan içeri bakıyosunuz ve o anda nerdeyseniz kendinizi gördüğünüzü hayal ediyosunuz. Bu imkansız denebilecek bir olay. Bunu çok az kişi başarabilir. Sebebi ise biraz derin ve uzun, daha sonraya kısmet yarın iş var yatayım artık.
Muhtemelen benden bahsediyo
cokta zo rbı durum dıyıl emın ol suan bu konuyu okuyanlar bunları yapa bılıyoo

[sıze="2"][ı]
muhtemelen benden bahsediyo :d[/ı][/sıze]
[sıze=1]----------eklendi @ 01:31:06 ---------- yazıldı @ 01:30:01 ----------[/sıze]
[sıze="2"][ı]ya diyorum korkulacak bişey yok diye ama dinlemiyosun pelin :d[/ı][/sıze]
gece gece benıde kendınebenzetcen sımdı heÖyle insanlar tanıyorum ki bilemezsin... Benim hocam oturduğu yerden geçiş yapıyo astral boyuta ki bende yaklaşık 1-2 senedir uğraştım bunlarla ve emin ol bunu sende yapıyosun olayında hayalle alakası yok konsantrasyon meselesi....![]()
senin bu dedğin alkolü kaçırınca herkesi çift görmekmi tam anlamadım soruyuBazen bılgılerde yanlış olabılıyo ama ıkınızın dedıgıde mantıklı bıyerde pekı aynı anda 1 kısıden ıkı kısı gormek nasıl bı olayama farklı mekanlarda

ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Ben bilinç açıkken yapılabilmesini mümkün kılabilecek bir alıştırma paylaşmak istedim.
senin bu dedğin alkolü kaçırınca herkesi çift görmekmi tam anlamadım soruyu![]()
Ben herkes yapabilir dedim ama kolay bişey demedim öle her önüne gelen yapabilseydi ohhoooo...ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Ben bilinç açıkken yapılabilmesini mümkün kılabilecek bir alıştırma paylaşmak istedim.
senin bu dedğin alkolü kaçırınca herkesi çift görmekmi tam anlamadım soruyu![]()