Kendi Korkunuzu Yaratın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

astral seyahat olası mümkün bişeydir. Ufak bir örnek vereyim size. Kendinizi daha önce gittiğiniz bir mekanda hayal edin fakat 3. Bir şahısmış gibi kendinizi görmeye çalışın. O mekanı ve o mekanda kendinizi en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.
Ve en zor olan şey... şimdiki deneme kendi evinizde şuan bulunduğunuz odada olacak. Gözlerinizi kapatın ve şuanda bulunduğunuz odanın kapısından kendinizi görmeye çalışın. 3. Bir şahıs gibi ama. Yani gözleriniz kapalıyken kapıdan içeri bakıyosunuz ve o anda nerdeyseniz kendinizi gördüğünüzü hayal ediyosunuz. Bu imkansız denebilecek bir olay. Bunu çok az kişi başarabilir. Sebebi ise biraz derin ve uzun, daha sonraya kısmet yarın iş var yatayım artık.

cokta zo rbı durum dıyıl emın ol suan bu konuyu okuyanlar bunları yapa bılıyoo

By_AkA

By_AkA

Üye
Astral seyahat olası mümkün bişeydir. Ufak bir örnek vereyim size. Kendinizi daha önce gittiğiniz bir mekanda hayal edin fakat 3. bir şahısmış gibi kendinizi görmeye çalışın. O mekanı ve o mekanda kendinizi en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.
Ve en zor olan şey... Şimdiki deneme kendi evinizde şuan bulunduğunuz odada olacak. Gözlerinizi kapatın ve şuanda bulunduğunuz odanın kapısından kendinizi görmeye çalışın. 3. Bir şahıs gibi ama. Yani gözleriniz kapalıyken kapıdan içeri bakıyosunuz ve o anda nerdeyseniz kendinizi gördüğünüzü hayal ediyosunuz. Bu imkansız denebilecek bir olay. Bunu çok az kişi başarabilir. Sebebi ise biraz derin ve uzun, daha sonraya kısmet yarın iş var yatayım artık.
Yanlış biliosun arkaaşım astral seyahati herkes hemen hergece yapar fakat bilinci açık olmadığı için hatırlamaz... Astral seyahat yapmanın yolu bilincini açık tutmayı öğrenmektir...

pelın_

haha hadı el ele tutusun gıdıyoruz:) saka bı yana bu konuyla hem ılgılenım hemde korkan bıtek ben yokmusum

By_AkA

By_AkA

Üye

cokta zo rbı durum dıyıl emın ol suan bu konuyu okuyanlar bunları yapa bılıyoo
Muhtemelen benden bahsediyo :D

----------Eklendi @ 01:31:06 ---------- Yazıldı @ 01:30:01 ----------

ya diyorum korkulacak bişey yok diye ama dinlemiyosun pelin :D

pelın_

[sıze="2"][ı]
muhtemelen benden bahsediyo :d
[/ı][/sıze]

[sıze=1]----------eklendi @ 01:31:06 ---------- yazıldı @ 01:30:01 ----------[/sıze]

[sıze="2"][ı]ya diyorum korkulacak bişey yok diye ama dinlemiyosun pelin :d[/ı][/sıze]

tabıkıde senı kendımı bıde gıger arkadası bılıyorum suanda

jeosalih

jeosalih

Üye
yanlışın var ilkini yapabilir herkes. ikinciyi yapması zor sebebi ruhun bedene yakın olması. kendini bulunduğun yerden değil 3 . şağıs gibi yakınından hayal etmek zor. Çok kısa bi süre başarabilirsin belki. Başarabilirsen ve bu süreyi uzatabilirsen işte ozaman astral seyehat senin iin mümkündür diyordu okuduğum bir kitap. Bazı kaynaklarda ermiş sıfatına ulaşmış kişilerin bunu gerşekleştirdiği yazar.

pelın_

Bazen bılgılerde yanlış olabılıyo ama ıkınızın dedıgıde mantıklı bıyerde pekı aynı anda 1 kısıden ıkı kısı gormek nasıl bı olayama farklı mekanlarda

By_AkA

By_AkA

Üye
Öyle insanlar tanıyorum ki bilemezsin... Benim hocam oturduğu yerden geçiş yapıyo astral boyuta ki bende yaklaşık 1-2 senedir uğraştım bunlarla ve emin ol bunu sende yapıyosun olayında hayalle alakası yok konsantrasyon meselesi....:oke:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Öyle insanlar tanıyorum ki bilemezsin... Benim hocam oturduğu yerden geçiş yapıyo astral boyuta ki bende yaklaşık 1-2 senedir uğraştım bunlarla ve emin ol bunu sende yapıyosun olayında hayalle alakası yok konsantrasyon meselesi....:oke:
gece gece benıde kendınebenzetcen sımdı he

jeosalih

jeosalih

Üye
ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Ben bilinç açıkken yapılabilmesini mümkün kılabilecek bir alıştırma paylaşmak istedim.
Bazen bılgılerde yanlış olabılıyo ama ıkınızın dedıgıde mantıklı bıyerde pekı aynı anda 1 kısıden ıkı kısı gormek nasıl bı olayama farklı mekanlarda
senin bu dedğin alkolü kaçırınca herkesi çift görmekmi tam anlamadım soruyu :):P:

pelın_

ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Ben bilinç açıkken yapılabilmesini mümkün kılabilecek bir alıştırma paylaşmak istedim.

senin bu dedğin alkolü kaçırınca herkesi çift görmekmi tam anlamadım soruyu :):P:

sen pek ıyı araştırma yapamdın galıba

By_AkA

By_AkA

Üye

Ben herkes yapabilir dedim ama kolay bişey demedim öle her önüne gelen yapabilseydi ohhoooo...

yani bu baasit bi alıştırmadan fazla bişey...

pelın_

bencede bak ben yapmam cokta korkarım bu tarz olaylardan ama yınede bılgı sahıbıyımdır:)

ONER-1997

ONER-1997

Üye
okurken tırstım bi de yapacam hee :birak:

pelın_

:ehe:ehe

musivya

Üye
İlk önce Lucid ile başlayın. Lucid yaparsanız astral daha kolay olacaktır. :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
aman ben böyle şeyleri yaşanan zaten karanlıktan korkuyorum kesin kafayı yerim

----------Eklendi @ 12:52:58 ---------- Yazıldı @ 12:52:41 ----------

aman ben böyle şeyleri yapamam zaten karanlıktan korkuyorum kesin kafayı yerim

caglet

caglet

Üye
Denemedim ama ... olacağını sanmam..... aynalarla alakaluı birçok hiakye duymuştum..
Aynaya bakıyosun sonra ışığı kapatıp aç falan sonra 3 dakika gözünü 1mm oynatmadan yalnızca aynayı düşün ve aynadan kendi göz bebeklerinin içine bak.. Sonra ilginç bir hayale dalıyosun.. Ama aşırı konsantre olmalısın yoksa ölebilirsin...
Bende böyle birşey duymuştum

----------Eklendi @ 12:58:16 ---------- Yazıldı @ 12:57:59 ----------

Denemedim ama ... olacağını sanmam..... aynalarla alakaluı birçok hiakye duymuştum..
Aynaya bakıyosun sonra ışığı kapatıp aç falan sonra 3 dakika gözünü 1mm oynatmadan yalnızca aynayı düşün ve aynadan kendi göz bebeklerinin içine bak.. Sonra ilginç bir hayale dalıyosun.. Ama aşırı konsantre olmalısın yoksa ölebilirsin...
Bende böyle birşey duymuştum

Nef'i

Nef'i

Üye
bi ara aynalardan korkuyordum o zamanlar hepsini bile okuyamadım ,şimdi okudum da zaten o kadar gevşek oturursan kalkamazsın :d:
yanımda biri varsa yapabilirim bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...