Burdaki acını hala anlayamadım açıkçası, ben zaten yapılmaz demedimki yapılabilir parçaları değişince.. Ayrıca her telefonda olabilicek bişey.. O yüzden çıkışıcağın adam ben değilim![]()
o yuzdenmı nokıa okadar adamı ısten cıkarttı o yuzdenmı kuculmeye gıdıp tek tek her ulkeden elını ayagını cekıyorlar..o yuzdenmı android suan en cok kullanılan işletim sistemi? üşüşmekle ne alakası war ben benım telefonum suya duserse calısır dıye bı ıddamda yok.. sende kabul et nokıa eskı nokıa degıl lg de samsungda htc de 10 kat daha kalıtelı telefon yapıyorlar nokıadan..Hemen üsüsmüsler akbaba gibi yok Nokia'dan uzak dur falan bikere symbian ile ne alaka.
Elinizdeki takoz samsungları atın bakalım suya ne oluyor.Malzeme kaliteleri ortada telefonların,samsung htc mtc lg s.e yaklasamaz nokia'nın yanına bunu kabul edin artık.Bu dedigimi de istediginiz servise sorun.
Yapılmayacak bir sey degil dostum telefonu aldıgında mesaj at bazılarının rengi degissin.
İnsanların hevesiyle oynamayın adam telefonu almıs bir problem yasamıs ve durum ortada.
Senin kullandıgın 3gs'yi optimus black'i at bakalım suyun içine açabilecekmisin bidaha...
o yuzdenmı nokıa okadar adamı ısten cıkarttı o yuzdenmı kuculmeye gıdıp tek tek her ulkeden elını ayagını cekıyorlar..o yuzdenmı android suan en cok kullanılan işletim sistemi? üşüşmekle ne alakası war ben benım telefonum suya duserse calısır dıye bı ıddamda yok.. sende kabul et nokıa eskı nokıa degıl lg de samsungda htc de 10 kat daha kalıtelı telefon yapıyorlar nokıadan..
Ben sana ne dedim ????... Kvk'ya gittiğinde adamlarla konuş dedim...Orda gerekirse telefona bakmalarını bekle sonucu al öyle eve git....Eğer sorun halledilemez bir sorun ise yapıcak birşey yok...Ama servis sana derseki bu sorunu biz çözemiyoruz yeterli ekipman ve eleman yok.Yeterli ekipman ve eleman olsa telefonu belki yapabiliriz derlerse bir onay ile telefonunu bakırköy'e gönderiyorlar..En etkili elemanlar ve ekipmanlar orda olduğu için çoğu halledilmesi güç telefonlar orda yapılıyo....telefon yapılmıyor diyorum arkdaslar sakşn olun 4 yerde yapılmıyor dendi istanbul bakırköye gönderiyim mi telefonu :S:S
İşçi çıkarması ile ne alakası var kalitesinin.İnsanlar kaliteden anlasa tüm telefonları üst düzey olan HTC bir numara olmazmı sence.Samsung kadar tırıs malzeme kullanan marka yoktur.Satısların artması kaliteli oldugunu göstermez.Android'in yaygınlasması ile oldu bu rakamlar.Tabi her cihazda 600 800 mhz 1 ghz islemci görüp samsung'a geçenler var.Bilmiyorlar ki android islemci falan bırakmaz.Daha 4-5 ay önce C7'de açtıgım bir sensör uygulamasına samsung kullanan arkadasım bilgisayar gibi telefon açarsın tabi bizde yok ki böyle seyler diyodu.Ama android buralara kadar geldi simdi.Olay andorid'in olayı samsung'un kalitesi veya baska markaların kalitesi degil.Japonya hariç baska ülkeden çekilmedi bu arada nokia küçülmeye gittigi yok büyük projeleri ve büyük ortaklıkları var çok iyi geliyor Nokia diger markalar pazarı falan unutsun...