SUya Düşen Nokia C7 Telefonum Geldi...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar telefoncuyu aradım nokia ile birebire alakalılar ama aradıgımda bana denilen su telefon yapılmıyor yarın gelip alabilirsiniz..!

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Burdaki acını hala anlayamadım açıkçası, ben zaten yapılmaz demedimki yapılabilir parçaları değişince.. Ayrıca her telefonda olabilicek bişey.. O yüzden çıkışıcağın adam ben değilim :bye2:

O kendini biliyor dostum.Nokia'ya karsı öyle bir tavır almıs ki herkes görüyor zaten.
3310'a android yükleseler en iyi o diyecek nerdeyse bilip bilmeden hep salla gitsin 'nokia'dan uzak dur'
2 ay sonra görürüz bu lafları edenleri...

Ocean258

Ocean258

Üye
Hemen üsüsmüsler akbaba gibi yok Nokia'dan uzak dur falan bikere symbian ile ne alaka.
Elinizdeki takoz samsungları atın bakalım suya ne oluyor.Malzeme kaliteleri ortada telefonların,samsung htc mtc lg s.e yaklasamaz nokia'nın yanına bunu kabul edin artık.Bu dedigimi de istediginiz servise sorun.
Yapılmayacak bir sey degil dostum telefonu aldıgında mesaj at bazılarının rengi degissin.
İnsanların hevesiyle oynamayın adam telefonu almıs bir problem yasamıs ve durum ortada.
Senin kullandıgın 3gs'yi optimus black'i at bakalım suyun içine açabilecekmisin bidaha...
o yuzdenmı nokıa okadar adamı ısten cıkarttı o yuzdenmı kuculmeye gıdıp tek tek her ulkeden elını ayagını cekıyorlar..o yuzdenmı android suan en cok kullanılan işletim sistemi? üşüşmekle ne alakası war ben benım telefonum suya duserse calısır dıye bı ıddamda yok.. sende kabul et nokıa eskı nokıa degıl lg de samsungda htc de 10 kat daha kalıtelı telefon yapıyorlar nokıadan..

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
telefon yapılmıyor diyorum arkdaslar sakşn olun 4 yerde yapılmıyor dendi istanbul bakırköye gönderiyim mi telefonu :S:S

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
o yuzdenmı nokıa okadar adamı ısten cıkarttı o yuzdenmı kuculmeye gıdıp tek tek her ulkeden elını ayagını cekıyorlar..o yuzdenmı android suan en cok kullanılan işletim sistemi? üşüşmekle ne alakası war ben benım telefonum suya duserse calısır dıye bı ıddamda yok.. sende kabul et nokıa eskı nokıa degıl lg de samsungda htc de 10 kat daha kalıtelı telefon yapıyorlar nokıadan..

İşçi çıkarması ile ne alakası var kalitesinin.İnsanlar kaliteden anlasa tüm telefonları üst düzey olan HTC bir numara olmazmı sence.Samsung kadar tırıs malzeme kullanan marka yoktur.Satısların artması kaliteli oldugunu göstermez.Android'in yaygınlasması ile oldu bu rakamlar.Tabi her cihazda 600 800 mhz 1 ghz islemci görüp samsung'a geçenler var.Bilmiyorlar ki android islemci falan bırakmaz.Daha 4-5 ay önce C7'de açtıgım bir sensör uygulamasına samsung kullanan arkadasım bilgisayar gibi telefon açarsın tabi bizde yok ki böyle seyler diyodu.Ama android buralara kadar geldi simdi.Olay andorid'in olayı samsung'un kalitesi veya baska markaların kalitesi degil.Japonya hariç baska ülkeden çekilmedi bu arada nokia küçülmeye gittigi yok büyük projeleri ve büyük ortaklıkları var çok iyi geliyor Nokia diger markalar pazarı falan unutsun...

barlasmlh

barlasmlh

Üye
en iyi markayı bilmem ama bence en kötüsü samsung

cozturk

cozturk

Üye
telefon yapılmıyor diyorum arkdaslar sakşn olun 4 yerde yapılmıyor dendi istanbul bakırköye gönderiyim mi telefonu :S:S
Ben sana ne dedim ????... Kvk'ya gittiğinde adamlarla konuş dedim...Orda gerekirse telefona bakmalarını bekle sonucu al öyle eve git....Eğer sorun halledilemez bir sorun ise yapıcak birşey yok...Ama servis sana derseki bu sorunu biz çözemiyoruz yeterli ekipman ve eleman yok.Yeterli ekipman ve eleman olsa telefonu belki yapabiliriz derlerse bir onay ile telefonunu bakırköy'e gönderiyorlar..En etkili elemanlar ve ekipmanlar orda olduğu için çoğu halledilmesi güç telefonlar orda yapılıyo....

Ocean258

Ocean258

Üye
İşçi çıkarması ile ne alakası var kalitesinin.İnsanlar kaliteden anlasa tüm telefonları üst düzey olan HTC bir numara olmazmı sence.Samsung kadar tırıs malzeme kullanan marka yoktur.Satısların artması kaliteli oldugunu göstermez.Android'in yaygınlasması ile oldu bu rakamlar.Tabi her cihazda 600 800 mhz 1 ghz islemci görüp samsung'a geçenler var.Bilmiyorlar ki android islemci falan bırakmaz.Daha 4-5 ay önce C7'de açtıgım bir sensör uygulamasına samsung kullanan arkadasım bilgisayar gibi telefon açarsın tabi bizde yok ki böyle seyler diyodu.Ama android buralara kadar geldi simdi.Olay andorid'in olayı samsung'un kalitesi veya baska markaların kalitesi degil.Japonya hariç baska ülkeden çekilmedi bu arada nokia küçülmeye gittigi yok büyük projeleri ve büyük ortaklıkları var çok iyi geliyor Nokia diger markalar pazarı falan unutsun...

benımde samsung'un telefonları cok ıyıdır dıye bı iddaam yok kardesım... bencede reklamla satıs yapıyorlar.. herkese kendı telefonu kral zaten.. ben Lg optımus black aldım gayette memnunum hem telefondan hemde işletim sisteminden.. symbianlarla kıyaslanmaz bence ben o yuzden nokia telefonlara soguk bakıom sonuc olarak kımse yokken noıka vardı.. ama sacmalamaya basladılar son zamanlarda..

gokhann2309

gokhann2309

Üye
kardeş sıvı temasında önceden kestirilemeyen birsürü zincirleme arıza ile karşılaşırsın. gidip başında bile beklesen sana bi sonuç söyleyemezler. üzülerek söylüyorum birşeyi yapılsa 2 gün sonra başka bir arıza verir.

log1n

log1n

Üye
servise bi kez daha ver oda olmazsa artık para iadesine başvurcan tek çare :oke:

Just__Curious

Just__Curious

Üye
Nokia yeni nesil telefonlarında 3 defa üst üste aynı sorun çıkar ve yapılamazsa ve İstanbul'a gönderilip yapılamaz raporu verilmişse Nokia Aynı telefondan sana vermek yükümlülüğündedir. Fakat tek ve büyük sorunun hatanın kullanıcı kaynaklı olması bunu halletmen gerekiyor.(Eğer telefonunu göndermek istiyorsan)

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
nokia müş. hiz aradıgım da istanbul alytunizadede bi yer sööylediler oraya gönderin dediler telservis diye bi yer oraya göndericem kargo ile ,,,,,Just__Curious dedigini yeni duydum ama kullanıcı kaynaklı oldugundan dolayı onu nasıl halletmem gerek

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
telefonu üsküdar teleservis gönderdim ücretli yapılacaktır inşallah

Kefelon

Üye
kardeş gerçekten çok geçmiş olsun telefona ne olcağıbelli olmuyo şu telefon kaskolarından yaptırmak gerek :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt