Kendi Korkunuzu Yaratın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgunb

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Korkunuzu Yaratın!
Arkadaşlar Bunu Bir SİTEDE gördüm ve düşündümki deneyeneniz olursa olabilir..

şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!!

odanıza gidin.yanınızda bir ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynasıda olur.hiç ses olmiyacak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi... :ehe

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz

ultrayer6

ultrayer6

Üye
çok saçma.

Masha

Masha

Üye
bencede biraz saçma olmuş bu :)

fireman87

fireman87

Üye
Arkadaşlar Bunu Bir SİTEDE gördüm ve düşündümki deneyeneniz olursa olabilir..

şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!!

odanıza gidin.yanınızda bir ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynasıda olur.hiç ses olmiyacak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi... :ehe

Sen zor kalkanlardansın heralde ? :hmmm

ozgunb

ozgunb

Üye
    Konu Sahibi
Ben denemedim. Tırsıyom.

pelın_

delımıyım yok artık ben okurken tıstım bıde yapcam:)
zaten ben karanlıktan cok korkarım bıde bunu yapcam yemezz

• Beğen
Tepkiler: hassan cingöz
fireman87

fireman87

Üye
İnsan ne isterse onu görür, o anda hayvan görmek iste hayvan görürsün herşey biliç altında biter..

pelın_

dogruysa fena bısey denesemmı dıye dusunuyorum ama tırsıyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Böyle bir İşlemden sonra hiçbir şey olmayacağını bilen biri, bunu yapmayacak kadar zekidir. Acaba bu fikir Mirrors filminden esinlenerek mi ortaya atıldı? :ehe Mazallah, aynada kendi bedenimiz bizi öldürebilir. Sakın denemeyin! :D

pelın_

hah komık

fireman87

fireman87

Üye
Böyle bir İşlemden sonra hiçbir şey olmayacağını bilen biri, bunu yapmayacak kadar zekidir. Acaba bu fikir Mirrors filminden esinlenerek mi ortaya atıldı? :ehe Mazallah, aynada kendi bedenimiz bizi öldürebilir. Sakın denemeyin! :D

İlk olarak mirrors geldi zaten aklıma. Deneyen olsada etkileri bi görsek :ehe

pelın_

tmm işte sen dene gorelım:D

• Beğen
Tepkiler: fireman87

pelın_

aynalara kusmusun yoksa.)

By_AkA

By_AkA

Üye
Ben hemen bu akşam deniyorum arkadaşlar merak etmeeyin :D

Bu arada ayna deyip geçmeyin ayna önemli bişeydir bazı konularda :oke:

pelın_

Ben hemen bu akşam deniyorum arkadaşlar merak etmeeyin :D

Bu arada ayna deyip geçmeyin ayna önemli bişeydir bazı konularda :oke:

haha nasıl aklıma gelmedı yahu :) tmm sen bunu dene ben korkarım aynalardan malum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...