Yeni Telefon alıcam 2 telefon arasında kaldım (Samsung I9100 Galaxy S2 - İphone 4)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anticrazy

anticrazy

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon alıcam 2 telefon arasında kaldım (Samsung I9100 Galaxy S2 - İphone 4)
yeni telefon alıcam kararsız kaldım Samsung I9100 Galaxy S2 nin işlemci gbi performansları hizli ama Iphone 4 te aklımda kararsız kaldım

bi sitede okumustum yalan olcagını hic sanmıorm güvenilir bir site Samguns la ilgili :
Ülkemizde de kullanıcıların gözdesi olan Galaxy S2, şirketin en hızlı satılan ürünü olma unvanına da sahibi oldu. Her 1,5 saniyede bir satılan cihaz, sadece 55 günde 3 Milyon adetlik satış rakamına ulaştı. İlk Galaxy S ise bu rakama 85 günde ulaşabilmişti. Sonrasındaki hızlı artış ise birkaç ayda 10 Milyon'un üzerinde bir geri dönüş sağlamıştı.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bu forumda ikisinide kullanan franzlist var ben iphone 4 derim çünkü sistem çok oturmuş sonuçta benchmark rekoru kırmayacaksın o yüzden fena bir şekilde stabil ve hızlı olan ios u seç yani iphone 4 ü seç bu arada 5 i çıkacak yakında onun için istersen bekle

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bence Galaxy S 2; çünkü hem fiyatı daha düşük, hem Android kullanıyor hem de sadece hava atma amacıyla herkesin elinde olan bir smartphone değil. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Elektr0
anticrazy

anticrazy

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 in cıkıs tarihi kesin nitelige sahıp değil ondan iphone 5 demedim ama iphone 5 sızdıralan bilgilere göre oldukca iyi gelicek

mobilegeek arkadasım benim amacim hava atmak değil benim icin önemli olan performansı galaxy s2 de cok ısınıyor diyolardi kararsızım Iphone tercih etmememin tek sebebi java yok ben daha cok internet amaclı kullanıcam java geriyor

khytr89

khytr89

Üye
bu ikisi arasında kaldıysan iphone 4 almanı şiddetle tavsiye ederim. samsungdan uzak dur.

scream man

scream man

Üye
Galaxy s2 ile iphone 4'ü karşılaştırman yanlış bi kere iphone 4 galaxy s2'ye rakip olmaz iphone 5 galaxy s2'nin rakibidir.Yani galaxy s2 al bence

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
buket2

buket2

Üye
iphone4 yanında samsung'un lafı mı olur....

log1n

log1n

Üye
iphone la karşılaştırman yanlış bence. iphone 4 almalısın samsungda çok sorun çıkabiliyor.:off:

hoss

hoss

Üye
galaxy s2 tabiki , yorum yazanların çogu özellilklerine göre degilde markaya göre öneri yapmış , galaxy s2 çok daha üstün bir telefon

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
kardes bana guven galaxy s2 al :)

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
bakın tekrarlıyorum sonuçta benchmark rekoru kırmyacaksınız tam olarak oturmuş bir sistem android e göre daha stabil ve hızlı he kısıtlamayı saymıyoruz ve fiyatınıda ama SGS2 de müthiş bir cihazdır hakkını yememek lazım

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
iOS 'un kullanımı rahat ve galaxy s2 tv kumandası gibi çok büyük bu yüzden tercihim iphone4

Ocean258

Ocean258

Üye
illa bu ıkı telefondan bırını alacagım dıyorsan samsung al.. hıc olmazsa android yuklu.. bosu bosuna ıphone a kadar para verılmez.

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye
ikisini de almam ama ikisinden birini tercih etmem gerekirse benim tercihim iphone4 olur. s 2 güzel smartphone eyvallah lafım yok ama fiyatı gereksiz pahalı geliyor bana. sanki sadece iphone'a rakip olmak için bu fiyattan satılıyor gibi. ona o fiyatı vereceğime iphone alırım. bir de tasarım konusunda biraz takıntılı biriyim s 2 çok büyük ve biçimsiz bence. o yüzden tercihim iphone4 olurdu.

Uruloki

Uruloki

Üye
he bu arada o SGS2 işlemciyi eşit kullanamaıyor android sürümlerinden sadece 3 ve yukarısı kullanabiliyor onuda katın hesaba

franzliszt

franzliszt

Üye
an itibariyle iki cihaza sahibim n8 i sevdasından geçiş yaptım n8 dende maksimum performans aldım helal olsun verdiğim paraya süper cihazdı ben aç gözlülükten geçtim,
galaxys2 mediaplayer amaçlı aldım ister istemez uğrşasın geliyor , öncelikle 720 p saniyede 60 karelik mkv attım ilove you newyork isimli film, ve inanılmaz performans aldım,oyun denemedim,arka kamera güzel ama iphone4 den iyi değil kesinlikle sonuna kadar tartışırım iki cihazada sahibim tarafsız yazıyorum , genel dış kalite olarak iphone çok daha güzel ve kaliteli ,lakin samsung s2 nin ekranı ve inceliği var , bu iki cihaz arasında çok uçurum yok yani ikisinide alsan hata yapmazsın ikisinin birbirine karşı üstünlükleri var .

galaxys2 neden tercih edilir ;
cortex9 1gb ram android ,dlna ,nfc(kesinmi göremedik),21mbit internet hızı bluetooth 3,fm radio ,süper amoled plus,1080p yüzünden(bu arada 1080p çekiyor 18000kbps de mono mikrofondan )

iphone4 neden tercih edilir;
biraz hava,stabil sürekli gelen oyunlar,retina ekran (ki piyasada en iyi ekran olduğu söyleniyor ) (bence öyle halen çünkü inanılmaz net),malzeme kalitesi,appstoren az2 sene güncel kalabilecek bir cihaz, bu arada 1080p oynatabiliyor mpeg4 formatında,daha çok mov formatına alışacaksın , daha çok eğlenceyi seven ,havayı seven adam cihazı , galaxys2 biraz daha teknolojik üstünlük kurma isteyen cihaz internet ,dlna , ekran falan , kulvarlar biraz farklı . bir karşılaştırıp yayınlıcam müsait olunca.

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
abi sgs2 de N9 gibi nfc yok sadece temazsız kredi kartı tarzı uygulamalar var ve video kötü olmuş ya mono olması

----------Eklendi @ 20:16:56 ---------- Yazıldı @ 19:57:02 ----------

abi sgs2 de N9 gibi nfc yok sadece temazsız kredi kartı tarzı uygulamalar var ve video kötü olmuş ya mono olması ve ayrıca N8 le 13binleri görüyorum onun bi 20bün üzeri olsaymış

Elektr0

Elektr0

Üye
galaxy s2 tabiki , yorum yazanların çogu özellilklerine göre degilde markaya göre öneri yapmış , galaxy s2 çok daha üstün bir telefon

katılıyorum... her Türlü Samsung galaxy S II...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardes bana guven galaxy s2 al :)

:kop: sen adamı öldürürsün oğuzz:kop::kop:

----------Eklendi @ 21:36:00 ---------- Yazıldı @ 21:31:16 ----------

an itibariyle iki cihaza sahibim n8 i sevdasından geçiş yaptım n8 dende maksimum performans aldım helal olsun verdiğim paraya süper cihazdı ben aç gözlülükten geçtim,
galaxys2 mediaplayer amaçlı aldım ister istemez uğrşasın geliyor , öncelikle 720 p saniyede 60 karelik mkv attım ilove you newyork isimli film, ve inanılmaz performans aldım,oyun denemedim,arka kamera güzel ama iphone4 den iyi değil kesinlikle sonuna kadar tartışırım iki cihazada sahibim tarafsız yazıyorum , genel dış kalite olarak iphone çok daha güzel ve kaliteli ,lakin samsung s2 nin ekranı ve inceliği var , bu iki cihaz arasında çok uçurum yok yani ikisinide alsan hata yapmazsın ikisinin birbirine karşı üstünlükleri var .

galaxys2 neden tercih edilir ;
cortex9 1gb ram android ,dlna ,nfc(kesinmi göremedik),21mbit internet hızı bluetooth 3,fm radio ,süper amoled plus,1080p yüzünden(bu arada 1080p çekiyor 18000kbps de mono mikrofondan )

iphone4 neden tercih edilir;
biraz hava,stabil sürekli gelen oyunlar,retina ekran (ki piyasada en iyi ekran olduğu söyleniyor ) (bence öyle halen çünkü inanılmaz net),malzeme kalitesi,appstoren az2 sene güncel kalabilecek bir cihaz, bu arada 1080p oynatabiliyor mpeg4 formatında,daha çok mov formatına alışacaksın , daha çok eğlenceyi seven ,havayı seven adam cihazı , galaxys2 biraz daha teknolojik üstünlük kurma isteyen cihaz internet ,dlna , ekran falan , kulvarlar biraz farklı . bir karşılaştırıp yayınlıcam müsait olunca.

merakla bekliyorum yazını :oke:

52mrt1905

Üye
bence n9 bekle yada galaxi 2 al iphoe 4 okadar güzel değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt