Turkcell t10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercann20

ercann20

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t10
Turkcell t10 siyah şarj alet ve kulaklık var
başka anında birşeyi yok
takas olur
nakit 150 tl

farukozer4444

farukozer4444

Üye
kardeşm biraz daha acklama yapsana , garannti hakknda fln. resim de koymalsn:oke:

geceyry

Üye
işletim sistemi nedir

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
işletim sistemi nedir

Android 2 işletim sistemi var çin üretimi olduğu için dokunmatik konusunda pek iyi değil. Tabi bu durum kullanıcıya göre fark eder ama genel olarak pek tutulmayan bir cihaz.

bymusty18

Üye
selam.baksana bende de general mobile dst q100 var klavyeli.taş gibi telefon hicbir sorunu yok.1 yıl daha garantisi devam ediyor.kutusu faturası herşeyi tam.bende dokunmatik kullanmak istiyorm.takas olur mu ? üste 20 lira.lütfen :D androidli cihaz kullanmak istiyorm artk

ercann20

ercann20

Üye
    Konu Sahibi
q100 olmaz

bymusty18

Üye
yaa yapma ya hadi 30 lira yaptım bak. niye olmaz ?

137muro137

137muro137

Üye
Kardeşim ulaşırmısin bana 05397318890

Narutodth

Narutodth

Üye
selam.baksana bende de general mobile dst q100 var klavyeli.taş gibi telefon hicbir sorunu yok.1 yıl daha garantisi devam ediyor.kutusu faturası herşeyi tam.bende dokunmatik kullanmak istiyorm.takas olur mu ? üste 20 lira.lütfen :D androidli cihaz kullanmak istiyorm artk

yaw sende bi kurtulamadın şu telefondan :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Android 2 işletim sistemi var çin üretimi olduğu için dokunmatik konusunda pek iyi değil. Tabi bu durum kullanıcıya göre fark eder ama genel olarak pek tutulmayan bir cihaz.

Çin üretimi diyorsunda üreten firma huawei.O firmada dünyada en iyi android telefon üreten 5 firmadan birisi yani kaliteli bi firma.

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
tabi kimse malım kötü demez! Android işletim sistemini üreten firma sayısı zaten iki elin parmakları kadar. 5.sırada olması avantajmı?

sphone

sphone

Üye

bu linki incele düşünürsen

onurgunay35

onurgunay35

Üye
tabi kimse malım kötü demez! Android işletim sistemini üreten firma sayısı zaten iki elin parmakları kadar. 5.sırada olması avantajmı?

Bi araştır bakalım bi elin parmağını geçiyormu geçmiyor mu ben o telefonu kullanmıyorum ama kaliteli olduğu için savunuyorum. Farkındaysan 5. sırada demedim dünyada android telefon üreten en iyi 5 markadan biri dedim bu 5. olduğu anlamına gelmiyor .

ercann20

ercann20

Üye
    Konu Sahibi
saol teymenim

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
banane ya ne araştıracam. Tamam kardeşim sen haklısın! Hadi hayırlı işler.

bymusty18

Üye
gel benle takas et sen şunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt